Locul fetelor Nou-Venite (31)
Raspunsuri - Pagina 16
cora79 spune:
Buna sa va fie inima fete cucuiete
,barrrrr si ce frig este peste tot,am ajuns acasica gata congelata,abia acum incep sa ma dezghet![]()
cora79 spune:
Bun venit fetelor noi si o sedere cat mai scurta
,fugiti spre ODISEE![]()
Lorin-vei avea si un baietel,sunt convinsa,sa faci pereche
JESIA,POLO,LIA,TRUTZI-mama lor de
, nu mai gasesc ovulele odata![]()
ALE-pupicei pt mamica si bebel
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Buna sa va fie inima fete cucuiete ,barrrrr si ce frig este peste tot,am ajuns acasica gata congelata,abia acum incep sa ma dezghet |
ollla
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui cora79 Buna sa va fie inima fete cucuiete ,barrrrr si ce frig este peste tot,am ajuns acasica gata congelata,abia acum incep sa ma dezghet |
PUPAM FATA....

Uite aici ceva caldut sa te dezgheti.

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

trutzi spune:
| citat din mesajul lui cora79 Bun venit fetelor noi si o sedere cat mai scurta Lorin-vei avea si un baietel,sunt convinsa,sa faci pereche ![]() JESIA,POLO,LIA,TRUTZI-mama lor de , nu mai gasesc ovulele odataALE-pupicei pt mamica si bebel ![]() |
Ai sotului cred ca dorm. Ca si el este calm, incet dar, stimulam cu Branca Ursului
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui trutzi lorin ai nascut fara epidurala? |
Eu cand v-am spus ca la Miruna am fost plutista .....
Am trecut si eu ca toate mamicile prin etapele "cum nasc ?". Prima data am zis cezariana, sa nu stiu nimic. Apoi epidurala, ca cu asta nu doare.
dar medicul meu este adeptul la "totul natural", asa ca m-a lasat sa-mi fac damblalele si am nascut 99% natural.
Restul de 1% nu se pune ca aveam 42 de saptamani cand am nascut si mi-a pus perfuzii ca nu aveam nici un gand si nici o durere...
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

cora79 spune:
TRUTZI-daca nu te superi poti sa imi zici ce valoare are spermograma sotului tau,sau nu ati facut-o?![]()