Locul fetelor Nou-Venite (31)
Raspunsuri - Pagina 13
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo nici cele 5 degete de la mana nu seamana...faptul ca x a pierdut sarcina asta nu inseamna ca si y o va pierde ![]() asa creste bebicu 5+![]() |

Ce nu te doboara te face mai puternic
polo spune:
Jesia, vrem mai multe informatii despre uscatorul tau, se poate strange, este mare - ocupa mult spatiu, cam cate rufe poti baga in el (din experienta ta sau dupa cum ai apreciat tu stiind dimensiunea reala), din material este....?
si multumesc anticipat pentru informatii.
Ale, uite asa iti vine si tie randul sa ne ridici moralul....ca sa nu spun ca o sa iti tocesti incaltarile de atata tarsait pentru noi.
http://community.webshots.com/user/diove
aleesicoo spune:
Polo daca e nevoie ma tarasc si pe coate ca sa va trag dupa mine
nu vedeti ca numai aici stau eu ??? aici e odiseea mea![]()
![]()
asa creste bebicu
5+

lorin7774 spune:
Ale, am cate ceva... imi vina sa-mi smulg
. azi noapte de ex. nu am putut dormi, lucru care este total neobisnuit pt. mine.si fac pp des.
Si nu vreau sa-mi fac iluzii desarte !!!!![]()
![]()
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
aleesicoo spune:
cred ca simti durerea de tzitzi cea pe care o simteam si eu si ziceam k o sa imi raman sanii pe perna pana nasc
cand tre sa vina uratii???
fa de curioztate un testt
eu cred ca esti
asa simt eu![]()
daca fc testul si este neg, nu iti pierde speranta ca poate e prea devreme .. ai vazut cazul meu... si tot am sperat
si tot a fost un ochios mic
asa creste bebicu
5+

lorin7774 spune:
Mai am Ale, pana la test...
Nu o sa fac pana pe 25 nici un test.
Mai astept.
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA 
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui polo Jesia, vrem mai multe informatii despre uscatorul tau, se poate strange, este mare - ocupa mult spatiu, cam cate rufe poti baga in el (din experienta ta sau dupa cum ai apreciat tu stiind dimensiunea reala), din material este....? si multumesc anticipat pentru informatii.Ale, uite asa iti vine si tie randul sa ne ridici moralul....ca sa nu spun ca o sa iti tocesti incaltarile de atata tarsait pentru noi. ![]() http://community.webshots.com/user/diove |
pai se poate strange...ocupa ff putin spatiu...iar montat cu totul are cam 1.60 m are o husa din silicon care tine caldura inauntru...si se pot usca 12 bucati haine o data...max 10 kg intr-o uscare...are un timer si il poti programa in cat timp vrei sa usuce hainele de la
30 min la 180 min...suportul este din otel iar in partea de jos are un fel de aeroterma prin care baga aer cald cam 40 grade sa zic asa ...cam cum era vara pe caldurile alea

Ce nu te doboara te face mai puternic
didicuta spune:
Salutare tuturor.
si eu sunt noua.....sa veti rabdare cu mine
eu si sotul meu ne gandim la un bebe dar inca nu am trecut la actiune
fac tratament pt infectie urinara si dupa aia.....daca ies analizele bune
am foarte mari emotii....nu trece zi sa nu ma gandesc la asta
ati trecut si voi prin asa ceva.....eu sunt foarte speriata de gandul ca poate nu fac ceva cum trebuie si ii fac rau la 
...sa auzim de bine si multa bafta aspirantelor