Dance Tribut-Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Simali ma bucur daca stiai de existenta subforumului
De asemenea, ma bucur sa vad ca atitia oameni au fost impresionati de gestul tinerilor bucuresteni si de ceea ce, de fapt, a reusit muzica desavarsita a lui Michael Jackson sa faca.
Intr-adevar tributul din Piata Romana, Plaza si Gara de Nord a fost frumos, putandu-se compara cu cele aduse de Stockholm, Paris..etc

Aceasta este, in realitate, mostenirea lui Michael Jackson si lucruri de acest fel il vor face sa dureze vesnic

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Foarte frumos, superb !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

foarte tare initiativa chiar daca e o copie fidela a reclamei de la T-mobile facuta la Londra.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astrojunkie spune:

Pe scurt, zuzelor, sunteti paranoice
(si eu saream pentru Michael, dar am asteptat sa vad care-i treaba)

Si da, este minunat ce s-a intamplat acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui simali

Jur ca o secunda nu mi-a trecut prin cap ca acel clip poate sa-ti produca si alte sentimente decat de emotie pura, de mandrie, etc. Acum ma gandesc ca intr-o tara in care in fiecare zi stirile nationale incearca sa ne convinga pe toti cat de infecti si de gaunosi suntem ca popor putem ajunge, din cauza depresiei colective in care am cazut, sa vedem gunoi oriunde.

De aceea demersul acelor tineri este de 1000 de ori mai valoros. Este ca apa pe care o picuri pe buzele insetatului in desert.

NOI NU MAI DANSAM IN STRADA.
NOI NU MAI CANTAM IN MASINA.
NOI NU MANCAM INGHETATA PE SCARILE FACULTATII.
NOI NU NE ASEZAM PE IARBA DE PE ALEE PENTRU A NE UITA PUR SI SIMPLU LA CER.
NOUA NI SE PARE CA ORICE NE FACE SA NE SIMTIM BINE NE FACE RIDICOLI.
NOI INHIBAM NEBUNIA SI COPILUL DIN NOI, DIN COPIII NOSTRI SI DIN CEI DIN JURUL NOSTRU.

Am revazut clipul Romaniei de cel putin 20 de ori. "Conducatorul" intra pe trecerea de pietoni pe rosu in prima faza. Apoi totul este calculat sa dureze cat tine verdele si sa ciupasca numai putin de tot din rosul de la pietoni. Apare masina cu "Garcea". Spectatori emotionati. Apoi se termina, grupul se retrage si se aude la sfarist "Garcea" cu "Eliberati traficul!".

MJ i-a scos din case pe "frumosii nebuni ai marilor orase".
Dar pentru romani acest gest are o semnificatie mult mai profunda. De aceea am plans.

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

ieri am pus incoerenta (scuze, asa mi se parea mie, si nu numai, din cate vad) pe seama emotiei. azi insa tot nu reusesc sa inteleg mesajul. poate pentru ca:

- intr-adevar, nu dansez in strada, dar nu-l inteleg pe acel "mai" (in primul rand pentru ca mi-ar trebui mai multe exemple din trecut, care sa-mi arate ca asta era o practica de rutina sau cel putin destul de deasa ca sa semnifice ceva renuntarea la ea; iar in al doilea rand, ceea ce se vede in link e din trecutul foarte recent, deci tocmai, dansam in strada, acum)

- ooooh, cant in masina cu geamul deschis chiar - probabil spre disperarea soferilor de pe banda a treia

- nu mai mananc inghetata pe scarile facultatii, pentru ca nu mai trec pe-acolo; pe scarile firmei se pune? daca nu, o sa incerc pe scarile blocului, poate macar asta conteaza

- aleile pe care trec n-au iarba, da' reusesc s-o gasesc chiar si in lipsa lor (de preferinta cat mai departe de ele) si ma intind sa privesc cerul. recunosc insa ca n-are atata farmec ca intinsul cu burta-n sus prin pietele din Italia as vrea s-avem si noi piete de-alea in panta.

- colegele mele de birou te-ar contrazice vehement la ultimele doua puncte tipate cu majuscule - azi nu ne mai puteam opri din ras, cand ma trezisem eu recitandu-le printre hohote "exercitii - poezii pentru cei mai mici copii" (ma rog, cat imi mai aminteam din ele). gen:

"iarta-ma te rog, pardon
am crezut ca ai palton
si-am vrut, draga pisicel
sa-ti pun blana in cuier"

sau "daca vrei, leu-paraleu
sa-ti creasca coama mereu
ia odata la trei ore
vitamina a fiole"

astea-s doar favoritele mele, recitalul a durat vreo 20 de minute, ca nu-i deloc usor sa reciti cu intonatie cand te-aduni de sub birou de ras ...aaa, uitam - cu un etaj mai jos era in plina desfasurare un audit...

daaa, mi-au placut mult - nu doar cei de pe magheru, si gara de nord arata altfel decat o stiu, ca sa nu mai zic de mall, ar fi fost unul din momentele in care chiar ar fi meritat sa fiu acolo. insa mesajul cu majuscule tot nu-l inteleg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

MIANNA, ma bucur nespus ca n-ai inteles nimic din ceea ce am scris eu cu majuscule. Esti si tu o frumoasa nebuna a marilor orase.

Dar trebuie sa te intreb ceva: cand faci cele de mai sus (mananci inghetata pe strazile firmei, canti in masina, etc.), cata lume necunoscuta, de pe strada, face acelasi lucru?

Sa sti ca noi, romanii obisnuiam sa cantam si sa dansam in strada. Gandeste-te la horele pe care le organizau satele la raspantii de drumuri, la sezatori, la sarbatorile culesului, la bataile cu flori de la sosea, etc. Astazi te duci la "Festivalul Cascavelei" de la Valea Doftanei si acolo e o scena mare pe care danseaza organizat ansamblul folcloric "Nu stiu cum". Iar muzica nu mai vine de la un taraf ci de la niste boxe cat casa care asurzesc participantii.

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Eu ma bucur ca l-ai pus, eu nu intru la subforum, desi mi-au placut cantecele lui MJ si evident fac parte din tineretea mea.

Eu ma bucur si de altceva, fii mea cand l-a vazut ca o romancuta pe jumatate ce este a recunoscut piata romana, bucurestiul ca sa zic asa si mi-a cerut sa dau replay de cateva ori.

Si ma mai bucur ca tinerii de azi sunt niste frumosi si liberi si deschisi si intr-un cuvant "tineri"...spiritul asta nu o sa moara niciodata.

eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui simali

MIANNA, ma bucur nespus ca n-ai inteles nimic din ceea ce am scris eu cu majuscule. Esti si tu o frumoasa nebuna a marilor orase.

Dar trebuie sa te intreb ceva: cand faci cele de mai sus (mananci inghetata pe strazile firmei, canti in masina, etc.), cata lume necunoscuta, de pe strada, face acelasi lucru?

Sa sti ca noi, romanii obisnuiam sa cantam si sa dansam in strada. Gandeste-te la horele pe care le organizau satele la raspantii de drumuri, la sezatori, la sarbatorile culesului, la bataile cu flori de la sosea, etc. Astazi te duci la "Festivalul Cascavelei" de la Valea Doftanei si acolo e o scena mare pe care danseaza organizat ansamblul folcloric "Nu stiu cum". Iar muzica nu mai vine de la un taraf ci de la niste boxe cat casa care asurzesc participantii.

Alice

nu ma duc la nicio cascava, insa ma duc la concertele care-mi sunt pe plac, unde vad, intr-un loc fara spatiu cum e sala palatului (99 din concerte acolo le-am vazut) cum lumea se ridica in picioare si batzaie din fund, ca nu-i poci zice chiar dans in conditiile alea.

la partea cu inghetata,zau ca dac-ar manca-o toti pe scarile firmei, io as manca-o in geamul de la etajul 3, poate-poate le pica-n cap vreun strop ideea e ca-mi plac gesturile astea tocmai fiindca-s iesite din tipare, si taman asta ma face sa rad si-mi da placerea de a mai copilari.

acum inteleg cat de cat ce-ai vrut sa zici, insa tot nu leg acel "in memoriam" de poporul roman. a nu se intelege ca nu mi-a placut, dar pentru mine poporul roman il reprezinta aparatele de fotografiat de pe margine dansul a fost o splendida coregrafie a 200 de oameni - multi dintre ei, daca nu toti, repetati in toate locatiile. spontaneitatea am vazut-o mai degraba in ochii mari ai celor de pe margini.

apropos, muzica de la dansurile astea de unde venea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Frumos dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Simali mi-ai inseninat ziua.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput