Dance Tribut-Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Foarte frumos!

Si celor care s-au aratat plictisiti si iritati de postarea lui Simali, sau celor care nu au inteles ce a vrut sa spuna - desi sunt convinsa ca au inteles foaaarte bine ... poate ca ar trebui sa cautati copilul, adolescentul, tanarul entuziast care a existat vreodata in voi. Cu un pic de sansa, o sa-l gasiti .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_stef spune:

Si la Iasi, a fost splendid.

http://www.youtube.com/watch?v=JMVCnj8Kp4k

Inteleg ca Simali voia sa arate puterea unor tineri de a opri traficul si de a aduce un omagiu. Asumandu-si actiunea.

Este o alta generatie. Felicitari ei! As fi fost si eu printre ei daca as fi stiut din timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Foarte frumos!!!!!!!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

A fost frumos si la Iasi. Dar parca la Bucuresti (faza Magheru) totul a avut un aer de rebeliune...
Da, alta generatie... cand ma uitam la ei dansand m-am gandit ca totul a meritat... Ca parca la revolutie nu s-a murit chiar degeaba. Ca tinerii aceia care au murit strigand "jos Ceusescu" au tresarit acolo, in ceruri, cand i-au vazut.

"Calea de mijloc este calea ZEN"

Alice

Mergi la inceput