FIV in Ungaria 67

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicia_

Goggy, eu ajung pe 3 noiembrie. Hai fata, (ma distreaza exprimarea asta, am auzit-o la bucurestence ) te hotarasti? Ba cu trenul, ba cu masina, ba studio, ba apartament...De fapt eu rad de mine, ca nici macar ce cadou vreau de ziua mea nu stiu

"De multe ori pierdem micile bucurii, asteptand marea fericire..." (Pearl S Buck)
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Hai fata ( daca tot iti place exprimarea asta ...ete, parca tu oi fi din Satu Mare ), ca mie imi place sa traiesc viata la maxim ! Sa ma hotarasc in ultima clipa, na. Adevarul e ca nu mi-a luat niciodata atat de mult timp sa iau o decizie...sunt multe lucruri de luat in considerare.
Hai sa va zic una tare: acum, ca m-am hotarat sa merg cu masina, cred ca am gasit client sa o vand ( vreau de mai mult timp treaba asta ), sa lesin de ras si alta nu . Poate nu se grabeste prea tare si i-o dau peste o luna .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Goggy, nu sunt chiar din Satu Mare, da' mi-am petrecut primii 20 de ani din viata in Apuseni, apoi inca vreo 5 in Sibiu, abia apoi am ajuns la capitala. Super tare cu masina, spune-i cumparatorului ca ai nevoie de putin timp ca sa te desparti de ea.
Si mie mi-e tare greu sa ma hotarasc, dar pana luni trebuie sa iau o decizie!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Acum se explica...bine, fie...
Cu masina a ramas ca mai vorbim o data saptamana viitoare, vedem ce stabilim. O sa-i spun ca e o despartire dureroasa si ca avem nevoie de un moment ( de vreo 2 sapt ), noi doua ( adicatelea io si masina, daca nu te-ai prins )...singure...undeva retras...eventual prin Buda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

violeta activeaza PM-ul si vb apoi.
pup

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor am si eu o intrebare, pot face si dekpeptilul si gonal la aceeasi ora?
merci

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Mirela inteleg ce ati simtit si noi am asteptat ore intregi miercuri la clinica. Tot aglomerat era, nici eun nu mai aveam rabdare sa nu ma iscriu de al meu (afara rupea frunzele uscate de pe flori, se plimba indrepta tabloul in sala de asteptare) dar nu a facut comentarii. A intrebat de la asistente de ce e intarzierea si se pare ca a inteles si nu a mai momentat nimic. El cu care nu ma duc pe la institutii unde stam la cozi ca face scandal dar cred ca acum face orice pt bebe.
Nu cred ca s-au saturat de noi pur si simplu sunt epuizati toti. In fiecare zi au multe paciente cred ca asta e singura problema oboseala si nu ca s-au saturat de noi. Pana intram pierdem si noi rabdarea si cheful si poate de aceea nu putem sa punem totate intrebarile iar ei mai sar peste anumite rezultate. Insa cred ca la punctie vor fi mai atenti la noi ca la consultatii.
Noi am fost multumiti cu consultatia, nu s-a pripit sa ne dea verdictul ci doar ne-a spus sa avem incredere in ea si sa mai investigam motivul infertilitatii la al meu. Poate reusim iar sa avem suficienti la nr pt IU. Eram convinsa ca nu va pierde vremea cu el ci direct ne va recomanda FIV cu injectarea spermei in ovule. Ai nostrii precis asta ar fi ales de ce sa nu mai traga inca cca 500 euro de pe noi. Ea nu vrea sa faca investigatii ceea ce m-a linistit si ne-a bucurat.

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mirela, eu am facut de fiecare data inhibarea dimineata si stimularea seara. Din ce am mai citit din discutiile fetelor, au facut inhibare si stimulare in aceeasi parte a zilel, dar cu pauza de cel putin o jumatate de ora intre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Zice al meu ca asitenta i-a spus ca sunt zile cand sunt si 60 de cupluri la ei

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi gagici
azi am program administrativ...da nu puteam sa-l incep fara sa arunc un ochi la voi si sa va zic 2-3 vorbe

andrada...si eu sunt de parere ca un apartament e mult prea mare pentru doar 2 persoane...studioul ar fi ideal

tabitha...nu stiu ce sa spun...sincera sa fiu nici mie nu mi se pare normal ca tu-pacientul sa propui si medicul sa fie de acord...situatia inversa e cea normala

goggy...ma uit la tine si parca ma vad pe mine peste o luna juma'....cu toate variantele in fata si nestiind incotro s-o apuc

felicia...te-ai hotarat in privinta cazarii???

mirela...cum esti???cum te simti???

tweety...eu am ramas cu sechele de la primul Fiv...tot asa se astepta cu orele pe culoarele clinicii pana apucai sa intri in cabinet.De ce se mai faceau programari???nu inteleg...ca oricum venea x-pila lu y...si asa mai departe si intrau in fata...si tu-ala civilizat si fraier care ai preferat sa nu apelezi la "cunostinte" si sa respecti niste reguli ale bunului-simt...stateai si faceai sant prin fata cabinetului pana se indura cineva sa-ti faca si tie o amarata de echo sau mai stiu eu ce ai nevoie.Si cica e clinica privata si platesti o palarie de bani pentru tot...si primesti in schimb aceeasi nepasare ca in sistemul de stat-ca oamenii tot aia sunt...iar mentalitatea in Romania mai are mult pana sa se schimbe.

hai ca m-am ambalat
ideea e ca eu,pe banii mei,pe sanatatea mea,pe timpul meu si pe nervii mei nu mai accept astfel de comportamente din partea cuiva...am zis

va doresc o sambata faina fete dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

moldveancoooo laparo nu face el..si io ce m-am mai rugat de el sa o fac si el nu si nu..am mai spus io demult si mi.am pus fetele in capca m-am luat de elsa nu te astepti sa-ti recomande el ca nu recomanda...sau ma rog recomanda dar prea tarziu dupa parerea mea..io laparo am facut-o alaturi la spital ..stii cum fac ungurii?.te pun sa platesti o taxa..atunci io am platit vreo 70 si ceva de mii si mi-au spus ca dupa operatie voi mai platii diferenta..daca gasesc ceva si trebe rezolvat atunci iti calculeaza ei si platesti..dar daca nu gasesc nimik numai platesti nimik..
eu am fost foarteeeee multumitaaa de ei...oricum nu se compara cu ai nostrii..iar tu stii ca io in tara nu as fi facut in veci asa ceva..
daca mai vrei sa stii ceva intreaba ca iti spun..te pupppp
va pup pe toateee..

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput