FIV in Ungaria 67
Raspunsuri - Pagina 16
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALRAK Mirela tin pumnii stransi tare pentru un inceput cu reusita ![]() ![]() Doamne Ajuta! ![]() |
karla pup
acum am ajuns "acasa" de la clinica.....sotul meu e rupt de oboseala...doarme....nu l-am vazut niciodata asa de obosit si sa doarma de la ora asta.....
tare greu a fost azi...am prins si o zi plina....cumplit de plina...eu m-am obisnuit sa astept asa mult, insa lui nu ii place....in fine, nu asta conteaza, rezultatul e de baza...astept oricat, numai

sa fie la final..trebuie sa vin pana in Arad caci am uitat sa faca analizele pt anestezie si am inteles ca nici nu ti se face punctia fara ele.
caut acum un cabinet unde sa le putem face cat mai repede.
pup karla si merci pt sprijin

de Craciun vom fi 2 in 1!
mirela2 spune:
sunt ok, am primit si schema....am inceput de azi cu dekapeptil de 1 ml si de maine voi avea si gonal 112,5 ml pana marti cand voi repeta analizele de sange si eco...
din rezultatul spermogramei sotului a reiesit ca are cu ce lucra icsi, dar nu a putut sa criogeneze niciunul, caci nu erau foarte calitativi.
injectiile mi le voi face eu, caci.....nu sunt pretentioasa sau "fitzoasa", dar nu mi-a placut cum s-a purtat asistenta respectiva azi....a fost prea dura si fara nici un fel de consideratie (aveam in maini si recipinetul cu mostra de sperma, si gentuta cu medicamentele si graficul si poseta mea.......plus ca trebuia sa tin apasat tamponul pe locul unde ma intepase)
suport orice, numai bebe sa iasa.....insa sotului meu tare nelalocul lor i se par lucrurile astea.....
intr-adevar, e lume multa, toata lumea ar vrea repede, ar vrea sa se respecte orele de programare, ar vrea sa iasa totul ca la carte....dar....deh....sper sa fie ok si sa nu se supere pe noi doctorul (al meu a facut o mica "reclamatie")...
oare s-au saturat de noi????? si cand spun noi, ma refer la noi fetele, respectiv cuplurile din Romania.
sa avem bafta toate si sa ne mai intoarce decat pt a aduce o fotografie cu puii nostri pt album.

de Craciun vom fi 2 in 1!
goggy spune:
Andrada, am vazut ca diferenta intre duble si apt e destul de mare, adica 720 fata de 480. Le-am scris acum celor de la Helios si i-am intrebat daca acorda discounturi pentru perioade mai lungi. Astept sa vad ce oferta imi fac. 
Felicia, eu cred ca ma prindeti, nu sunt asa grabita...m-am hotarat sa stau macar pana la ET
. Tu cand ajungi?
violeta70 spune:
mirela2 ce fel de "reclamatie"? Te intreb pentru ca si eu sunt la Dr. Zadori, dar sunt abia la inceput, si imi este frica sa nu ma "abandoneze". Ne rugam pentru tine sa se finalizeze cu
.
Dumnezeu este alaturi de noi toate!
ank30 spune:
irinaflorea, eu sunt bine, ms de intrebare. stau pe acasa si pe net. Tu cum esti ? Ce mai faci ? pupici 
Tabitha spune:
Buna, fetelor.
Il intrebasem pe dr. Zadori despre hidrosalpinx. Mi-a zis ca "o laparoscopie ar putea oferi informatii utile si, in cazul eliminarii hidrosalpinx-ului (daca exista !!!), sansele unui FIV cu succes ar creste". Ce nu inteleg eu:
1. de ce zice "daca exista" referitor la hidrosalpinx. Doar el este cel care la ecografie a zis ca am pe stanga un hidrosalpinx...
2. de ce trebuie sa intreb eu si sa propun iar el dupa aia sa-si dea cu parerea... El e doctorul, el ar trebui sa stie, sa-mi propuna, si eu sa analizez si sa decid...
Deja mi se pare ca FIV4 se indeparteaza...
I-am scris inapoi lui Zadori, sa-l intreb daca el face laparoscopii si cat ar costa una. Voi aveti idee despre asa ceva?
Va pup 

si un week-end de vis sa aveti.
Andrada.P spune:
Samira am avut si eu impresia la un moment dat ca exista si apartament pe langa studio dar nu m-a interesat si nu am studiat problema. Oricum, studioul este ideal. Apartamentul ar fi deja de fitze.
Goggy scuze daca te-am indus in eroare. Intreaba de studio. Si eu le-am scris inainte si i-am intrebat de discount (pt dubla). De la 59/zi mi-au lasat la 54 / zi pt 12-14 nopti cat aproximasem eu. Am ajuns acolo, am dormit o noapte in dubla, mi-am dat seama ca nu pot sta acolo 2 sapt si am intrebat de studio. Pretul era de 65 / zi. Mi-au lasat la 60/zi. Daca as fi platit cash in loc sa platesc cu cardul as fi primit inca 10% si ajungeam fix la 54!!! De-asta am spus ca nu mi se pare mare diferenta. In afara de asta oricum economisesti pt ca ai chicineta si poti gati pt seara.
Tuculucu imi pare rau ca ai avut si tu probleme cu alaptatul. Eu am fost foarte indignata ca nu au program de alaptat pt gemeni desi in spitalul in care am nascut eu se face FIV la greu si se nasc gemeni ff des. Ca la noi... Poti vedea poze cu fetele aici: http://family.webshots.com/album/575029735XqqMkb
Te sun intr-o zi sa mai vorbim.
toata gasca!
violeta70 spune:
Tabitha eu am avut ambele trompe infundate: cea stanga nu se opacifiaza (nu a trecut deloc substanta la HSG). Mi s-a spus ca este nefunctionala, chiar daca ar interveni chirurgical sa o deschida. Cealalata s-a opacifiat complet prezentand o imagine de sactosalpingx. Mi-a recomadat rapid laparoscopie, pe care am si facut-o in iulie. Aceasta procedura am facut-o la Brasov. Dr. Zadori mi-a considerat ambele trompe inchise, desi una a fost deschisa in urma laparoscopiei. Pe mine m-a costat 300 ron (atat i-am dat doctorului). Puteam insa sa nu-i dau nimic, dar stiam ca voi mai merge la el.
Bafta multa si Dumnezeu sa te ajute.
felicia_ spune:
2bobocei, daca ai gasit oferta la Tarom, bineinteles ca e mai bine cu avionul, ajungi mai repede si mai comod, Asta e pb cu avionul, ca trebuie sa ies si pt intoarcere. Dar daca va descurcati cu zilele libere si cu hotelul de pe 14 pe 19, eu zic ca e suficient. Am o prietena a unei prietene care s-a intors de curand de la Budapesta, a reactionat f bine la tratament, si a stat 12 zile. Repet, in conditiile in care a fost totul ok, a reactionat bine la stimulare.
Da, eu o sa vin cu trenul, voi sta singura in primele zile, ca sotul nu mai are atatea zile de concediu...
Goggy, eu ajung pe 3 noiembrie. Hai fata, (ma distreaza exprimarea asta, am auzit-o la bucurestence
) te hotarasti? Ba cu trenul, ba cu masina, ba studio, ba apartament...De fapt eu rad de mine, ca nici macar ce cadou vreau de ziua mea nu stiu![]()
Tabi, eu cred ca hidrosalpinxul se vede doar cu eco performant si doar daca e mare. Sigur-sigur se vede doar la laparo. Ma gandesc ca dr o fi zis "pare a fi hidrosalpinx"... iar laparo ar zice sigur daca e sau nu... Dar tot nu inteleg de ce nu ti-a recomandat el, daca suspecteaza ca ar putea fi hidrosalpinx... of... Nu am auzit pe nimeni sa fi facut laparo cu el, nu stiu daca face.
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
goggy spune:
Andrada, cred ca m-am lamurit. S-ar putea sa ma fi uitat la preturile pentru apt...poate la studio sunt mai mici. Oricum i-am intrebat care e diferenta intre cele doua dar banuiesc ca e vorba despre o camera in plus. Revin cu concluzia ![]()