FIV in Ungaria 67

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

asta este un pas inainte foarte mare pentru cuplurile infertile din Ro.
se vor face fertilizarile doar la spitalele de stat sau si in clinice particulare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Nu va bucurati prea devreme, asteptati sa fie votata propunerea.... sa nu fie doar tam-tam electoral!!

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

stiti cum e, a aparut la iveala ca s-au interzis FIV-urile si incepuse revolta cea mare.... acum au dat drumul si la "vestea" asta sa se linisteasca apele....si ... mai vedem...
eu nu sunt pesimista si nu mi-o luati in nume de rau, sunt doar realista... m-am confruntat prea mult cu realitatea, sa pot sa mai visez la floricele pe campii...

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Eu zic ca se va vota aceasta lege deoarece inca in primavara am auzit un reportaj cu Tariceanu si el vroia sa reglementeze si la noi ceva facilitati inca pe vremea aceea nu stia daca va propune 1 sau 3 IA/FIV-uri gratis.

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

tamaryllis
puffy10 sa dea Dumnezeu asa sa fie pentru toate fetele de aici si altele care nu sunt aici cu noi.
felicia merci mult pentru sustinere. Ma gandesc insa ca daca nici peste o saptamana nu s-a resorbit pierd o saptamana. Si oricum Dr. Zadori mi-a dat anticonceptionale (2*21 tablete) dupa care ar incepe stimularea. Cel putin eu asa am inteles. O sa ma gandesc in week-end si vad. Poate daca ii spun de chist imi da si alt tratament pentru resorbtie.
In ce priveste problema recenta cu fertilizarea in Romania si eu cred ca este in scop electoral, iar dupa alegeri probabil ca vor amana pana vor renunta. Daca insa se va concretiza va fi un lucru bun. Insa nu stiu de unde vor lua bani ca asa mai sunt o gramada de afectiuni pentru care ar trebui fonduri si se plang ca nu au bani.

Va pup pe toate si revin diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Tuculucu Ai 2 copii f f frumosi. Sa-ti creasca mari si sanatosi si sa te bucuri de ei.
2bobocei , Felicia si Mirela va tin pumnii sa fie totul OK si sa puteti incepe stimularea.
Petruta imi pare rau pt ratarea FIV. Nu dispera..Ajuta DD
Samira si Liana va multumesc ca sunteti printre noi. De fiecare data cand citesc ce scrieti ma cuprinde asa un sentiment de ... "pot sa fac orice".
Va pup pe toate.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

alinamolnar......mai fac si cate ceva bine???...ma bucur ca iese si asa din cand in cand....ca tampeniile imi ies fara sa ma fortez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Oare toti sefii din lume sunt la fel de tampiti ?! Azi am avut un scandal cu seful meu pt. ca dupa ce i-am tinut locul o luna ca sa stea linistit in concediu, acum cand vreau si eu o saptamana libera face figuri. Ca nu-mi semneaza cererea, ca de ce nu am fost in vara (cu toate ca stie ca vreau un copil si ca imi iau zilele de concediu pt. cand trebuie sa fac FIV).M-am saturat de toti nesimtitii care asteapta numai sa primeasca, dar sa nu dea nimic in schimb.
Va pup fetelor si scuze, dar sunt cam nervoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Fetelor, credeti ca ar fi vreo problema daca as merge la Budapesta cu avionul? Tocmai am vazut o ofeta buna la Tarom, mai buna decat cea de la SNCFR (260 euro dus intors 2 persoane, fata de 1320 lei cu trenul dus intors 2 persoane la vagon de dormit).
Si mai am o intrebare pentru fetele care au facut deja FIV la Budapesta cu dr. Kovacs. Imi putei spune cat a durat toata sederea in Budapesta, pentru ca nu stiu cum sa imi fac rezervarea la bilete pentru intoarcere. Ma gandeam sa plec pe 3 noiembrie si sa ma intorc pe 19 noiembrie, Oare e mult?...e putin?
Alina nu te mai enerva, suntem destul de stresate noi cu FIV-ul, nu mai avem nevoie si de alti "stimuli". Astia sunt oamenii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Alina e nasol sa ai sef aiurea, dar cred ca pana la urma te lasa sa pleci-"cainele care latra nu musca" .

Fetelor, eu nici daca ar fi gratuita, nu as face inseminarea la noi in tara. Daca pui la socoteala spaga necesara, te apropii de pretul de afara. Sunt ingrozita de conditiile din spitalele noastre, de atitudinea cadrelor medicale, care in loc sa te ajute te umilesc,...de tot sistemul de tortura feudala de la noi.
Stau in pat, sa mi se lipicioseasca ,sotul meu
(e obosit de atata avut grija de mine-e un scump!!!!) si va citesc .
Alrak!!!! Bine ai revenit!!!Trebuie sa fii optimista. Gandeste-te ca asta e voia domnului. Poate ca trebuie sa avem cu toate rabdare pana cand minunea va ajunge si la noi.
Va pup pe toate, si chiar daca nu v-am mentionat, va multumesc ca sunteti alaturi de mine, si..
Anca Ce faci?
Stai in pat cumintica????

Mergi la inceput