FIV in Ungaria 67
Raspunsuri - Pagina 18
tveety spune:
Samira aceasta asteptare era la Szeged, nu la noi 

ca de ei nici nu ma-si mira! Insa consultatie mi l-au programat acum 2 luni, pe aceea vreme nu aveau de unde sa stie cate punctii, ET si etc vor avea in aceea zi. Stiu cat de important sunt aceste interventii pentru noi asa ca astept fara un cuvant pt o consultatie si las pe cei care aveau inceput procedura in fata chiar si pe banii mei. Cred ca si cand voi ajunge eu la punctie ma vor programa inainte de consultatia altora si vor astepta ei dupa mine.
Eu cu statul la cozi sunt obisnuita si immuna, sunt economista si e obligatia mea sa depun cacaturiel de declaratii. Pot nimerii sa stau si 4 ore pt a preda la 1 societate 1 hartie, care va ajunge undeva in arhiva statului si nimeni nici macar nu se uita pe ele. Si nu fac pentru a obtine ceva ci pentru ca asta e procedura si o declaratie nedepusa pana in 25 a fiecarei luni este amendat cu 500 lei, deci nici macar incotro nu am. Cozile au existat si vor exista pana in veci. Noi putem doar sa ne invatam sa avem rabdare si toleranta pentru ceilalti 
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
mirela2 spune:
samira sunt ok deocamdata, multumesc de intrebare..
tvvety...astept, nu am nik impotriva, m-am obisnuit ...dar cand te duci si intrebi ce se intampla cu analizele tale, cu rezultatele si asistentele nu stiu sa iti raspunda ca se fac ca nu inteleg....te apuca toate spumele.....
ca exemplu...dupa ce am iesit de la consult cu retele si dosarul in mana..o asistenta imi intinde formularele pe care tre sa le completezi...cel cu info despre fiv si cel pt anestezie....am ramas masca...i le daduse al meu cu 2 ore in urma si eu incercam sa ii spun ca i le-am dat si ea ca nu, ca tre sa scriu acolo "nem"..incerca sa imi spuna ca trebuie sa completez ceva...si eu nu si nu ca i le-am dat o data...pana la urma a venit una din traducatoare si le-am lamurit...pe bune..imi venea sa intru dupa ghiseu si sa i le caut eu....daca nu stai langa ele sa vezi daca iti pun in dosarul tau ce le dai...uita.
nu te contrazic ca nu sunt obosite si surmenata, dar asta le e meseria, stiu ce inseamna sa lucrezi cu plublicul, sa ai zeci de clienti si fiecare sa vrea cate ceva, sa ai 4 sefi si fiecare sa iti ceara sa ii redactezi cate un act "acu, ca e omul in sala"...asa ca nu accept sa se poarte preferential...pt "ai lor" sunt numai un zambet si pentru "noi" sunt..........se intelege. Cu ochii mei am vazut cum frunzareau dosarele si le tot suceau intre ele....nu se poate cuplu venit la ora 7 cand abia se deschisese sa intre la medic abia in jurul orei 12......ori pt ca erau romani ori ........
oricum..aveam pretentii mai mari..fiind o clinica privata intr-o tara straina.....medicul e ok..se vede ca se straduie, incearca sa impace si capra si varza...dar personalul auxiliar lasa de dorit...pacat.
sper sa se termine cu bine totul si sa pleca acasa cu copilul mult asteptat si sa nu mai revin aici decat in vreo vizita, atat.
pupici 

de Craciun vom fi 2 in 1!
tveety spune:
Chiar ca era tare dusa asistenta, nu ma mir ca te-ai enervat
Eu oricum nu prea le-am bagat in seama nu am avut treaba cu ele ![]()
Sincer si eu ma asteptam la ceva mai ....la clinica, nu stiu ceva mai nou amenajat, mai spatios..dar asta este important este ca au aparatura moderna si pe noi asta ne ajuta nu mobila si cum arata ![]()
Ai inceput azi? Sa fie prima si ultima incercare...cu secces!!!! 

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
miki01 spune:
Bafta multa fetele in deja in focuri! Hai poate veniti cu burtici de toamna!
Mirela, imi pare rau pentru problemele de la serviciu. Cam toti angajatorii sunt asa. Eu lucram de aproape 10 ani la ei si tot s-au uitat urat unii cand au aflat... Ar fi trebuit sa nu le spui de ce ai nevoie de concediu. Dupa ce ramai insarcinata nu te mai intereseaza, ca nu te pot da afara, iar tu in nici un caz sa nu demisionezi.
Bafta multa!
Eu mi-am facut rezervare tot la Helios (
AndradaP) pentru 2 nopti 29-31 oct. Cine mai este in perioada asta la Budapesta? Avem sanse sa ne vedem? Felicia, Goggy voi la inceputul lui nov va duceti, nu? Noi vom merge tot cu masina, vom fi si cu Andrei si este mult mai comod asa. Doar eu conduc (sotul este cel mai bun copilot) dar nu cred ca va fi nici o problema.
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
violeta70 spune:
Buna seara!
azi incep anticonceptionalele. ma pregatesc sa-i scriu Dr. Zadori despre echo si analizele hormonale.
Va tin la curent.
Ma cam speriati cand citesc cum decurge procedura. Voi sunteti avansate, eu sunt abia la inceput. Sincer, imi este cam frica.
O seara placuta!
Dumnezeu este alaturi de noi!
violeta70 spune:
mirela2 cred ca am reusit sa-mi activez PM-ul.
Astept sa-mi povestesti, cand poti.
Pupici
mirela2 spune:
buna fetelor
tveety am inceput de ieri cu prima doza de decapeptyl, azi mi-am facut singura si decapeptylul si gonalul, sper ca nu are ceva daca le-am facut pe amandoua odata..daca ma gandesc bine si cele care merg la clinica tot in acelasi timp le fac, ca doar nu stat asistentele sa astepte nush cat intre cele doua injectii.
miki....stiu, nu ar fi trebuit sa le spun, dar am considerat ca asa e onest.....dar, nu mai spun nik ca nu vreau sa ma enervez.
violeta cand ajungi la szeged??
pup fetelor si noapte buna
de Craciun vom fi 2 in 1!
irinaflorea spune:
Mirela Succes si sa fie cu reusita
!!!!

Violeta Spor, sper sa-ti fie cu folos!!!
ANCA 
stai cumintica in patut si cloceste-ti embrionasii. Eu asa fac. Stau in pat ca o regina.Sotu-meu e un dragut!!!
, se invarte in jurul meu ca o mama grijulie, imi aduce mancarea la pat,ma inveleste toata ziulica,si nu ma lasa sa-mi iau singura nici macar o cana cu apa.![]()
![]()
goggy spune:
miki01, si eu mi-am facut rezervare tot la Helios.
si io Andrada. Pe mine ma gasesti acolo, dragutza, cu cracii in sus...in zen...
S-a hotarat, mergem cu masina. Luam DVD player-ul cu noi, dupa cum am fost sfatuiti....poate se lasa cu gemeni....Andrada, Avalon 
KITTA spune:
Fetelor, vad ca nu prea e aglomeratie la Budapesta, desi si cand am fost la consultatie erau multe romance care stau ascunse si nu scriu pe ent.
feliciadeci cred ca nu te prind. Dupa calculele mele preliminarii eu ar trebui sa ajung acolo pe 18,11 si tu vei fi deja plecata cu BB-ii la purtator.
Altcineva nu mai merge in Noiembrie?