FIV in Ungaria 67
Raspunsuri - Pagina 19
mirela2 spune:
salutari de la szeged fetelor
e urata vremea asa ca stam in casa ca pensionarii, mai ales ca am ramas si singuri, plictiseala, sper ca poae mai apare vreuna din voi pe aici in perioada asta. Noi vom sta aici pana pe 25 oct.
pana marti vom sta prin casa si daca vremea se va indrepta vom iesi sa ne plimbam. Marti mergem la clinica sa vedem ce am clocit.
pupi
de Craciun vom fi 2 in 1!
BoboMom spune:
Nu am reusit sa citesc tot din urma, dar vreau sa raspund fetelor referitor la transport in Budapesta. Noi am fost acolo fara masina (fireste, ca n-am gasit inca pod peste Atlantic
) si am stat in Pesta, la matusa mea (la statia Blaja Luiza Ter, daca spune ceva cuiva). Am mers cu transportul in comun si a fost super usor. Luam metroul de la Blaja Luiza Ter pana la Moszkva Ter, de unde luam autobuzul (de la capat) nr 90 parca, cu care mergeam pana la clinica - e chiar in statie (Pethenyi Ut). La ER si ET am mers cu masina, cu unchiul meu. Puteti lua un taxi pentru zilele respective. Va dau si cateva numere de tel. pt. taxi: Taxi 6x6: 266-6666 (cu 061 in fata, daca inteleg eu bine ce am scris aici
); Buda Taxi: 233-3333; Fo Taxi: 222-2222; Radio Taxi: 377-7777.
Vreau sa precizez ca eu aici nu merg deloc cu transportul in comun (doar prin New York am mers cu metroul) si nici in Bucuresti nu am mers f des, pt ca aveam masina si inainte sa am eu permis mergeam cu mama, tata cu masina. Dar in Budapesta a fost super bine cu transp. in comun. Nu am avut nici o problema. Se circula f bine. Si tot cu transportul in comun mergeam si la plimbari, la mall etc. Sper ca va sunt de ajutor info. 
Laura
35+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
tamaryllis spune:
Laura, am vazut ca si tu ai avut sarcina biochimica. Ti-a recomandat Kovacs sa faci ceva analize imunologice inainte de fiv 2? Sau altfel de analize? Sau v-ati gandit ca a fost doar ghinionul la mijloc? Voi ce probleme ati avut de ati ajuns la fiv?
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
samira33 spune:
pup fetele fivoase
goggy..ti-ai luat studio la Helios???
ma duc sa pap si eu ceva pe ziua de azi
va sarut si va doresc o duminica placuta...cat a mai ramas din ea

BoboMom spune:
Am uitat sa mentionez - daca hotarati sa mergeti cu transportul in comun, sa va faceti abonament (e valabil pt toate mijloacele de transp. si e f comod). Noi ne-am facut abonament pe o luna, ca am stat 3 sapt jumate. Se poate face (din cate tin minte) pe o zi, o saptamana, doua saptamani sau o luna.
Tamaryllis, da, sarcina de anul trecut a fost biochimica. Nu mi s-a recomandat sa fac nimic, dar am facut noi de capul nostru (adica l-am convins pe ginecolog sa ne dea trimitere) analiza de Kariotip si a iesit bine la amandoi. La noi problemele sunt de ambele parti, dar mai mult la sotul meu. Eu am un singur ovar si trompa, dar asta nu e mare problema pt ca ovulez in fiecare luna (am ovulatie tarzie si asta ar putea fi o problema, dar nu sunt asa convinsa...), iar sotul meu a facut vasectomie acum vreo 13-14 ani, iar cu 4 ani in urma a facut reversul ei, care desi a fost un succes, in sensul ca acum are spermatozoizi in ejaculat (deci legaturile s-au facut bine) intre timp organismul lui a produs niste anticorpi antisperma, iar numarul si motilitatea sunt reduse pentru a obtine o sarcina in mod natural. Asa ca au fost mai multi factori si mai multi doctori au fost de acord ca FIV + ICSI ar fi singura solutie.
Laura
35+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
violeta70 spune:
irinaflorea sa dea Dumnezeu sa fie bine si cu reusita aceasta prima incercare a mea. Iti doresc si tie sa-ti dea Dumnezeu visul mult dorit si atat asteptat.
mirela2 asa cum spuneam eu sunt la inceput. Nu mi-a spus cand merg data viitoare, mi-a spus doar ca in noiembrie vrea sa incepem stimularea, dar cand in noiembrie nu mi-a spus. Este vreo problema? La tine cum a decurs prima intalnire? Eu astept acum dupa ce ii voi scrie despre chist si rezultatele la dozarile hormonale sa-mi spuna ce trebuie sa fac. Deocamdata am inceput AC ieri. Nu inteleg insa de ce mi-a dat 2 folii (2*21 tablete), asta inseamna 2 luni. Ce spui, sa-l intreb acum sau astept sa termin prima folie? Iti tin pumnii si ne rugam pentru tine sa fie cu succes
. Cred ca a fost destul de grav ce s-a intamplat acolo, de nu vrei sa spui. 
Va las acum ca merg sa-i scriu Dr. Zadori.
Va pup
Dumnezeu este alaturi de noi
mairis spune:
Buna fetelor,
Sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica, si cu voia lui Dumnezeu, poate voi reusi chiar luna asta. Ma aflu in plin procedeu Fiv la Szeged, Dr. Zadori iar marti am programat punctia.
Sunt la prima incercare in-vitro insa am mai trecut prin 3 IUI.
Deseara, la ora 11 trebuie sa-mi fac injectia Ovitrelle. Intrebare: se face in burta, ca si Gonalul si Decapeptylul?
Mie mi s-a dat un tratament usor de stimulare, pt ca aparent nici eu nici sotul meu nu avem nimik. Am produs 3 foliculi buni, unul prea mare si alti 2 prea mici, ne bazam deci pe 3 bucati.![]()
sper din tot sufletul sa reusim!
Va doresc si voua la fel!
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 salutari de la szeged fetelor e urata vremea asa ca stam in casa ca pensionarii, mai ales ca am ramas si singuri, plictiseala, sper ca poae mai apare vreuna din voi pe aici in perioada asta. Noi vom sta aici pana pe 25 oct. pana marti vom sta prin casa si daca vremea se va indrepta vom iesi sa ne plimbam. Marti mergem la clinica sa vedem ce am clocit. pupi de Craciun vom fi 2 in 1! |
succes, mirela

sa fie cu reusita

irinaflorea spune:
Fetelor?? SIMT CA MA RACESC!!!!
,plus ca ma doare burta ca de ciclu, din cand in cand. Am voie sa iau vreun medicament de raceala dupa ET, sau nu? Am impresia acum ca ma apuca toate nabadaile. Of!!
ALRAK spune:
mairis bine ai venit, DD sa te ajute sa fie cu reusita. Ovitrell-ul se face in burtica ,la fel ca si celelalte. Sa-l faci la ora stabilita, sa nu intarzii.

irina nu sunt recomandate medicamentele. Incerca cu un ceai cald (atentie ce fel de ceai) sau lapte cald si multa lamaie si miere. Sanatate si ai grija de tine.

tuturor si o noapte linistita
Doamne Ajuta!