FIV in Ungaria 67

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mairis

Buna fetelor,

Sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica, si cu voia lui Dumnezeu, poate voi reusi chiar luna asta. Ma aflu in plin procedeu Fiv la Szeged, Dr. Zadori iar marti am programat punctia.
Sunt la prima incercare in-vitro insa am mai trecut prin 3 IUI.
Deseara, la ora 11 trebuie sa-mi fac injectia Ovitrelle. Intrebare: se face in burta, ca si Gonalul si Decapeptylul?

Mie mi s-a dat un tratament usor de stimulare, pt ca aparent nici eu nici sotul meu nu avem nimik. Am produs 3 foliculi buni, unul prea mare si alti 2 prea mici, ne bazam deci pe 3 bucati.
sper din tot sufletul sa reusim!
Va doresc si voua la fel!

Doamne Ajuta !
sa fie cu reusita
cum e zadori, ca doctor, ca om ? la el vom face si noi fivul ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Gata i-am scris Dr. Zadori. Acum astept sa vad ce-mi raspunde.
Irina ai grija de tine. Presupun ca trebuie sa ai grija sa nu racesti (ca in cazul primului trimestru de sarcina), pentru ca nu este indicat sa iei nici un medicament. Tinem pumnii.
mirela2 ce s-a intamplat cu programarea la dr. Albu?

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

mairis sa te ajute Dumnezeu sa reusesti, ca si noi toate!
Si eu sunt la Dr. Zadori, dar abia la inceput. In noiembrie mi-a spus dansul ca ar vrea sa incepem stimularea. Asa ca voi stii de la voi ce ma asteapta. Tu cate anticonceptionale ai luat?
tanoo25 si eu sunt la Dr. Zadori, am avut deja prima intalnire. Este un doctor dragut, sta de vorba cu tine, iti raspunde la intrebari daca ai. Eu am fost ultima pacienta a dansului in acea zi (o vineri) si eram obositi si noi si dansul. Cu toate astea a durat cam 1 ora consultatia (incluzand si echografia). Mi-a dat tratament cu AC si vitamine, spunandu-mi ca ar vrea sa incepem stimularea in noiembrie. Sa ma ajute Dumnezeu sa fie totul bine sa putem incepe. La mine este primul FIV si sper sa fie si ultimul, cu ajutorul lui Dumnezeu. Ma rog in fiecare zi pentru asta.

Pupici la toate mamicile, gravidutele si aspirantele de aici

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

samira, am facut optat pentru apartament, pentru ca am gasit o oferta foarte buna ( zic eu ). Le-am scris si proprietarilor dar nu mi-au dat nici un discount, asa ca am facut rezervarea pe un site gen booking.com. Aveau oferte doar pt dubla si apt, iar pe booking pret bun il avea dubla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi

o zi b una tuturor

Mergi la inceput

Buna dimineata
O saptamana usoara tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Buna dimineata fetelor!
Avand in vedere ca va scriu dimineata ati ghicit ... sunt in concediu. In sfarsit pot sa ma odihnesc putin.Oricum am de gand sa fac o curatenie generala, dar macar nu ma mai trezesc cu noaptea in cap.
Mairis bine ai venit si sedere scurta la acest capitol. Succes la punctie si te asteptam cu vesti bune.
Irina nu cred ca ai voie medicamente. Mai bine un ceai cald si stat in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Si multumesc pentru suportul moral.
Va pup si sa avem o saptamana plina de vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Buna dimineata!
Goggy ... pana la urma unde te-ai decis: Helios sau apartament particular? Mai ai putin si o sa te incarci cu marea fericire .
Alinamolnar relaxare placuta in co.

Va doresc si eu o saptamana placuta si doar ganduri pozitive.

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

Irinaflorea, si eu am avut dureri pe caile respiratorii si am crezut ca am facut pneumonie, dar nu a fost asa. Dr mi-a spus ca datorita ovarelor foarte mari imi ridica organele in sus si de aceia ma doare si nu pot respira. Eu mi-am facut inhalatii de 2 ori pe zi cu ceai de musetel si ceai de tei cu lamaie multa si miere. Nu te panica va fi bine. Daca poti mananca lamaie goala cu miere. Eu asa am facut. Ai grija de tine. Te pup

Va pup pe toate si va doresc numai bine.

Mergi la inceput