FIV in Ungaria 67

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Salutare!

Multumesc de incurajari !
Dr. Zadori a fost foarte dragut cu noi. Se intampla sa fie si el mai obosit dar de fiecare data mi-a raspuns la toate intrebarile si la toate mailurile trimise.
Ne-a incurajat chiar de la prima intalnire, in sensul in care mi-a spus ca nu vede niciun motiv pt care sa nu fiu gravida pana la sfarsitul anului!!!! ceea ce m-a bucurat enorm!
Eu nu am facut tratament cu anticonceptionale, se pare ca nu a fost nevoie, am avut un tratament de usoara stimulare, dupa cum chiar medicul mi-a spus, adica Decapeptyl - 1ml 3 zile si 1/2ml inca 5 zile si Gonal 75 ml prima si ultima doza si 112,5 in rest (total 7 zile de Gonal). Mi-a mai dat Elevit, Vitamina C, si aspirina. Atat. Si multe multe lichide. Aseara am facut Ovitrelle-ul si mi-a dat si un ovul sa-mi pun. Asta nu stiu pt ce e.
Am niste emotii.....
Stiu ca dupa punctie, a doua, a treia zi, trebuie sa suni dimineata in jur de ora 10 sa iti spuna evolutia embrionilor, nu?
Abia astept vestile bune!
va pup, si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mairis spune:

Si mai am o intrebare: La cat timp dupa ET stii daca ai ramas sau nu? Se face testul Beta-HCG de sange? E valabil si un test de urina?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

mairis sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti indeplinesti visul. Daca nu te superi, ce varsta ai? te intreb pentru ca eu am 39 ani, iar Dr. Zadori a fost mai rezervat in pronosticuri.

Va pup pe toate

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta70

mairis sa te ajute Dumnezeu sa reusesti, ca si noi toate!
Si eu sunt la Dr. Zadori, dar abia la inceput. In noiembrie mi-a spus dansul ca ar vrea sa incepem stimularea. Asa ca voi stii de la voi ce ma asteapta. Tu cate anticonceptionale ai luat?
tanoo25 si eu sunt la Dr. Zadori, am avut deja prima intalnire. Este un doctor dragut, sta de vorba cu tine, iti raspunde la intrebari daca ai. Eu am fost ultima pacienta a dansului in acea zi (o vineri) si eram obositi si noi si dansul. Cu toate astea a durat cam 1 ora consultatia (incluzand si echografia). Mi-a dat tratament cu AC si vitamine, spunandu-mi ca ar vrea sa incepem stimularea in noiembrie. Sa ma ajute Dumnezeu sa fie totul bine sa putem incepe. La mine este primul FIV si sper sa fie si ultimul, cu ajutorul lui Dumnezeu. Ma rog in fiecare zi pentru asta.

Pupici la toate mamicile, gravidutele si aspirantele de aici

Adriana

noi n-am avut, inca, prima intalnire ...
in noiembrie urmeaza ...
si noi tot la primul fiv ... si ultimul, cum zici si tu
unde a fost "problema" in cazul vostru ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

buna fetelor am intrat sa va salut
TAMARYLIS
am sa va intreb ceva ......eu nu am lucrat dar niste prieteni mau bagat in serviciu cu salariu minim pentru care eu am platit tot ce trebuia la stat (adica si ce a platit angajatul si angajatorul)am 12 luni lucrate si bebele meu are 16 saptamini si 2 zile si acum ei zic ca ar fi bine sa ma bage in somaj pentru a nu mai da alti bani si asa am dat destui intrebarea e ...daca ei ma trec in somaj eu mai beneficiez de indemnizatia de 8 milioane?????????

16+ cu bebele nostru drag!!!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CANDY1902

buna fetelor am intrat sa va salut
TAMARYLIS
am sa va intreb ceva ......eu nu am lucrat dar niste prieteni mau bagat in serviciu cu salariu minim pentru care eu am platit tot ce trebuia la stat (adica si ce a platit angajatul si angajatorul)am 12 luni lucrate si bebele meu are 16 saptamini si 2 zile si acum ei zic ca ar fi bine sa ma bage in somaj pentru a nu mai da alti bani si asa am dat destui intrebarea e ...daca ei ma trec in somaj eu mai beneficiez de indemnizatia de 8 milioane?????????

16+ cu bebele nostru drag!!!!!!!!

daca esti in somaj nu beneficiezi de acea indemnizatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

tannoo25 sa-ti dea Dumnezeu visul dorit. Problemele sunt la mine: varsta (39 ani), o trompa nefunctionala, iar cealalata infundata a fost deschisa prin laparo in iulie, la Brasov; in plus analizele hormonale au aratat ca activitatea ovariana este scazuta.

O zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Mairis succes si sa fie cu
Netul meu merge ca tractorul.... mai vb....inca stau in pat... si-mi rod unghiile.... si tusesc ca un magar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violeta70

tannoo25 sa-ti dea Dumnezeu visul dorit. Problemele sunt la mine: varsta (39 ani), o trompa nefunctionala, iar cealalata infundata a fost deschisa prin laparo in iulie, la Brasov; in plus analizele hormonale au aratat ca activitatea ovariana este scazuta.

O zi buna va doresc.

Adriana

in noimebrie incepi stimularea ... succes !
si fiv ar trebui in decembrie, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello

ma simt tare obosita...ma enerveaza vremea asta ploioasa...mi-am spalat ieri masinuta si azi am facut-o prastie ca am fost plecata din Bucuresti....ma enerveaza menstra ca trebuia sa-mi vina de 2 zile...etc etc etc

cine mai face stimulare in Decembrie???la Budapesta???
ca si io fac

revin

aaaa...si netu'-adica forumu' ma enerveaza ca merge greu

Mergi la inceput