FIV in Ungaria 67

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

tannoo25 nu prea stiu cand. Eu am inteles ca stimularea dureaza 10-12 zile, cand in noiembrie habar nu am. Astept sa vad ce recomandari imi va da dr. Zadori dupa mail-ul trimis ieri. In plus momentan iau AC. Ceea ce stiu sigur este ca nu voi intra in anul urmator. Asa s-a exprimat dr., ca pentru mine este necesar cat mai repede.

O seara cat mai placuta

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Candy daca citesc bine tu ai bebe de 16 saptamani, deci la tine trebuie intrerupt contractul de munca si nu desfacut,nu ai nimic de platit pentru ca esti in concediu de maternitate iar salarul iti da statul sub forma acelei indeminzatii.
Daca insa bebele tau ar in burtica ta 16 saptamani incearca eventual sa-ti iei concediu de odihna, dupa aceea concediu medical pana intrii in prenatal, nu am avut caz, deci nu m-am documentat dar in aceea situatie tot nu trebuie sa platesti. Poti sa suni si sa intrebi de la somaj daca iti pierzi indemnizatia din moment ce ai deja 12 luni lucrate. Vezi ca poate stie si medicul tau de familie. Oricum nu mai ai mult sa paltesti nu merita sa risti.

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Puffy, pana la urma am decis sa mergem la Helios. Am gasit o oferta buna, in sensul ca ne costa la fel cat ar fi costat si garsoniera pe care o gasisem in Pesta ( doar ca la Helios am rezervat apt; nu de fitze, doar ca diferenta fata de dubla era foarte mica iar sudio nu am gasit ), in plus avem mic dejun inclus si parcarea e moca ( acum, ca ne-am hotarat sa mergem cu masina ).

Samira, Kitta cred ca incepe in decembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Buna, fetelor!
Avem capitol nou aici

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput