"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici
Raspunsuri - Pagina 8
magdita spune:
Lianaaaaa
, aparusi
? Ce ma bucur, nu mai stiam nimic de tine si de printesa ta. Ce mai faci? In Craiova cand mai ajungi sa o cunosc si eu pe frumoasa ta
? Te pup dulce, dulce.
Cami
, trebuie sa crezi in minuni, chiar daca acum e greu sa accepti asta, dupa nenorocirea care ti s-a intamplat, totusi minuni exista. E adevarat de multe ori se intampla altora
, dar asta nu inseamna ca nu exista. Te imbratisez tare
si sa-ti ajute DD la umatorul FIV sa fie totul perfect
.
si o zi minunata va urez
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
lalitica2000 spune:
magditza, multam fain de primire. Ca de obicei esti o dragutza. Tu cum mai esti, pe cand se intregeste familia?
Lali
21+ 
georgia_c spune:
olteanco cum ma prinsesi ca mi s-a acrit
.. uite cand mi-aduc aminte de tine ... mi se lumineaza ziua... automat vad tot szegedul cu tot cu gyongy ... of frumos a fost .. mai tii tu minte ziua aia de 4 spet .. ca aia cred io ca ti-a adis oltencuta mica si frumoasa ... sa pupacesti printesa ca tare scumpa e
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
magdita spune:
MamiLali
, sunt bine iubita mea, maine imi vine si sotul acasica, o sa avem si niste prieteni de la Deva in vizita, facem planurile de sarbatori, de Craciun mergem la munte si de revelion la Deva
.
Georgic

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
Jasmin012 spune:
Buna, fetele, 
Bun-venit, Liana
Cami si Lili: ce ciudata chestia cu simtitul ca e SEU... Ma intreb daca aceste ganduri si neincrederea in acea sarcina a avut vreun efect... poate ca nu are nici o treaba una cu alta, dar totusi e ciudat sa stii dinainte ca nu va fi sa fie si sa nu te poti bucura, of... Ce misterios si necunoscut e sufletul omului...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
aerlilian spune:
Fete dragi, eu nu stiu ce sa mai zic...Am fost astazi la acea d-na doctor,a insistat cu temerile ei legate de o noua extrauterina si insisita ca pe trompa ramasa intreaga sa fac instilatii timp de trei luni.Procedura in sine nu m-ar speria, dar efectiv nu pot face asta din motive...tehnice.Ma cheama dupa cm la spital, timp de trei zile la rand, fac instilatia si direct in pat.Fara urma de efort sau mers la serviciu.Si apoi inca patru zile de stat acasa.Dar ea nu-mi poate da medical.Si atunci cum sa fac eu sa-mi iau cate o saptamana libera in urmatoarele trei luni?Mi-a spus ca am ovulat tot pe dreapta(adica pe partea buna) si "Doamne fereste, sa fi ramas insarcinata acum.Eu chiar nu mai inteleg...Tutunaru imi spune ca la laparo de la SEU a vazut trompa dreapta functionala si permeabila, iar ea imi spune ca la laparo nu avea cum sa fada daca e functionala.Va las voua comentariile, eu sunt bulversata total.Astept si sfaturile voastre!

Jasmin012 spune:
Lili, ce situatie complicata! daca parerile celor doi n-ar fi atat de diferite! dar tocmai ca sunt. Doctorita de azi ti-a facut HSG? Ca inteleg ca Tutunaru ti-a facut. Hmmm. Poate ar trebui sa consulti un al treilea medic, sa vezi cu parerile cui concid si parerile lui (ale celui de-al treilea). Poate parea un sfat prostesc, cred ca esti satula de doctori, dar esti intr-o mare dilema, mai ales ca e un subiect atat de delicat. Dar vezi ce mai zic si alte fete, poate cineva iti da vreo idee.
Jasmin si micutzul
Jasmin012 spune:
Ah, acum vad ca n-ai facut HSG, ci laparo. Nu ti s-a recomandat HSG?
Eu am facut laparo pt un chist si nu-mi aduc aminte daca au vazut si trompele, stai sa vad, poate gasesc biletul de externare, sa vad ce scrie.
Jasmin si micutzul
Liana30 spune:
magdita vin peste cateva saptamani ..te anunt si poate reusim sa ne vedem si noi..va pupam si un pupic din partea lu fiemea si pt mamicutza ta,
georgic cum sa uit bre ziua aia
..astept o zi din aia si de la tine..beyyy asa te vreau..sa nu mai aud de acrituri ca nu-sh ce-ti fac
daca vrei acrituri iti dau io gogonele ca doar ce le facui
sa stii ca ne e dor de voi..va pupam
cami te pupam si noi.
Jasmin012 multumim de primire
aerlilian la lapro se vad trompele..si eu am avut una infundata si la lapro mi.a rezolvat-o.doct ta se insala..numai la lapro se pot vedea..ma rog se pot vedea si la HSG dar aia e invechita rau..
va pup pe toateee.si va tin pumnii stransi!!
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"