"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici
Raspunsuri - Pagina 7
mada23 spune:
Buna fete frumoase 
Tamy..
rushinica pt prima,
pentru a doua
, 
Cami30..
off
sigur ca te primim, suna sumbru tot ce zici tu acolo, ca povestea fiecaruia dintre noi, dar mereu ramane o portitza deschisa cand toate celelalte se inchid, avem atatea exemple pe forumul asta drag, incat trebuie sa nu incetam sa speram ca intr-o buna zi va fi un sufletezel care sa ne strige ma-ma-ma, pana atunci suntem aici un grup de manutze deschise, gata sa prinda in caz de una dintre noi mai cade
Cu Dumnezeu in gand, va fi bine 
Aerlilian..
sigur ii este dor
, eu vin vineri la un control, dar poate reusesc si alta data daca se pune de-o intalnire, atat timp cat este intr-un WE.Stii treaba cu mersul la doi dr te cam bulverseaza, cel putin pe mine, tot timpul ai sa pui la indoiala ce face unul si ce face celalat, gaseste unul si puneti increderea in el, fiecare e cu medoda lui.
poop fetele 
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
magdita spune:
Buna dragelor,
Madutz
, asa tentant suna ce zici tu acolo, cu intalneala
. De-abia astept sa avem un motiv si s-o facem
.
Cami
, bine ai venit printre noi. Iti stiu povestea, te-am urmarit si cand ai facut FIV-ul anul trecut, sper din suflet sa iti ajute DD sa reusesti sa iti implinesti visul de a deveni mamica in curand
.
Kitzy
, bine ai venit printre noi. Admir femeile care lupta si pentru bb2, si eu imi doresc fff mult doi copii, fetita si baiat, chiar gemeni
, dar sper sa reusesc macar sa fac unul, indiferent de sex, sanatos sa fie.
Pup toate fetele si sa aveti o zi frumoasa 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
Jasmin012 spune:
Buna, fetele, am si eu putin timp intre preparatul unei supite, pana plec sa-l iau pe print de la cresa.
Cami, bine ai venit. Te pregatesti de FIV?
Magdita, sigur vei reusi si tu sa ai perechea ta, fetita si baiat, poate chiar gemenei. Ar fi grozav. Asa e, sa fii mamica nu se compara cu nimic altceva. Mie mi-e atat de dor de burtica, avea Lucas numai cateva luni cand am inceput sa ne dorim alt bebe. Speram sa mai avem o fetita. Din pacate noi avem spermograma cam proasta si este foarte greu. Acum suntem pe naturiste, speram sa reusim iar. Prima data la fel am reusit, dupa muuulte luni cu naturiste. Numai ca acum suntem cu vreo 3 ani mai batrani.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
lalitica2000 spune:
salut salut vechituri, prospaturi, mamici si viitoare mamici.
imi place tare mult subiectul asta. Mada ma bucur mult ca ti-a venit ideaa deschiderii acestui subiect. Imi face o deosebita placere sa intalnesc aici prietenele mele de suflet pe care le-am cunoscut cand am scris prima data pe forum, si de la care am invatat o gramada, da' o gramada mare de lucruri, si de la care nu am mai auzit de ceva vreme.
sper ca pe parcurs toate care vom scrie la acest subiect sa aibe un samburel in burta sau cu un plod sau doi pe langa noi.
Lali
21+ 
magdita spune:
MamiLali
, bine ai venit si pe-aci
. Doamne ajuta, sa se implineasca ce zici tu.
Jasmin
, eu sunt 100% convinsa ca naturistele, luate corect, fac muuult bine. Asa ca Doamne ajuta ! Eu, personal, cunosc o tipa din Craiova, care nu avea sanse decat prin FIV + ICSI, sotul ei avea initial 3,6 mil si dupa 5 luni de tratament cu naturiste a ajuns la 5,8 mil, deci numarul nu a avut o crestere extraordinara, dar calitatea da, si sambata tocmai m-a anuntat ca e gravi. NATURAL !!!Deci minuni exista. Asa ca Doamne ajuta !
Pana la urma nu e nevoie decat de UN
, "vitezomanul Gica"
, sanatos, voios, sa ajunga la destinatie
.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
kitzy spune:
Multumesc fetelor de primire
Nu pot sa spun ca ma stresez prea tare cu bb2, poate n-ar strica sa ma intorc un pic si la servici sa ma mai vada sefii la fata
, dar cand o sa vrea bb sa vina de bunavoie si nesilit de nimeni, e binevenit![]()
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)
cami30 spune:
Multumesc de primire.
Ma pregatesc moral de FIV, inca ma intreb cum o sa adun banii pt ca nu mai vreau datorii. Abia am scapat de ele si nu mai vreau.
Teoretic astept sa ma refac dupa extrauterina. Sa zicem ca am scapat in final de dureri, acu' sunt la capitolul "ma mananca" zona abdomenului inferior, nu mi-a venit inca CM-ul dupa interventia chirurgicala si... tocmai am aflat de noua lege anti-bebe din Romania. Noroc ca ma hotarasem sa ma duc in strainatate. Ca deh, de ce sa nu-i imbogatim pe austrieci sau pe unguri sau pe nemti?
Magdita... si la mine sarcina de anul asta a fost o .. minune. Prima sarcina obtinuta natural in 10 ani!! Si nah, ca a fost ectopica. Asa ca eu una nu mai cred in minuni

jasmin.. eu una nu cred ca exista metode de prevenire a unei SEU. Cred ca singura metoda e sa te rogi la Doamne Doamne daca esti credincios... Altfel e fix loterie, cel putin dupa alta SEU, sau in cazul meu, trompe operate.
Eu am simtit din ziua testului pozitiv ca e SEU. Habar n-am de ce da' nu m-am bucurat deloc. Parca in ziua cand am vazut doua liniute m-am si vazut pe masa de operatie.
Aerlilian- infirma? Stii ce mi-a spus mie un medic la care m-am dus dupa operatie ca mi se pusese un junghi intercostal? Dupa ce i-am spus povestea mi-a zis ca's CASTRATA 

cami
aerlilian spune:
Cami , din pacate, si eu, ca si tine, am avut acelasi sentiment...M-am lamentat intr-una ca ceva nu e in regula si ce ma fac eu daca e SEU...Si SEU a fost!Cat despre "castrata"...cred ca in secunda doi i-as fi rupt capul individului...Mi se pare monstruos sa exprimi asemenea pareri...Una e sa o spun eu despre mine si alta e sa ma calce altul in picioare terfelind toata durerea mea...Si ai rezistat sa nu-i spui nimic?
cami30 spune:
aerlilian- m-am facut ca nu aud.. era cunostinta cu soacra-mea, m-am dus cu recomandare si nu mi-a luat bani...
As fi sarit la gatul lui da' m-am gandit ca orice explicatii psihologice i-as fi dat, nu ar fi priceput cu toti anii lui de medicina...
cami
Liana30 spune:
hop si io o vechitura..vechituraaa..fff vechituraa![]()
ma gandii ca poate aveti cumva nevoie de
mea
vazui io pe-aci ca ii s-a cam acrit cuiva..nu dau nume
se stie..pai bine muica cum sa poate asea ceva?ma lesi?vrei sa mi se rupa operatia?
ia stai ca te bag io intr-o sedintza oöteneasca imediat![]()
va pup pe toate..sunt in zona daca aveti nevoie.
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"