"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Mada, am citit povestea ta,
Felicitari pt sarcina cumnatei. Si nu uita ca si tu vei avea minunea ta, nu ma indoiesc. Dumnezeu te va rasplati pentru tot si-ti va trimite un alt ingeras care sa-i tina locul inegerasului tau din ceruri.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Kitzi... ti-am facut loc , eu te "cunosc", ti-am mai admirat prinztesa frumoasa cand era mai micutza, tinem pumnii sa-i faci un fratzior
Jasmin012.. multumesc de felicitari, cu siguranta DD va avea un plan si pentru noi

Georgi.. merge si shueratul daca asta te relaxeaza , orice pentru .Stiu o metoda buna de relaxare: se iau cateva "don'shoare", a se intelege vechituri, se duc intr-un locushor frumos, se trateaza cu papa bun, o limonada ceva, cu toate la cat de depresate suntem ar merge si o tarie sa uitam de noi , o muzica buna, un ospatar frumos , o barfa mica si apoi se incheie seara calare pe barbatii din dotare Ce zici?

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Kitzi, bun-venit si din partea noastra.

Jasmin30, vitamina E se ia doar 10 zile pe luna. Stiu asta fiindca si eu iau. In rest, te rog sa nu-ti pierzi speranta,

Nu mai stiu cine intreba de medic ginecolog, cred ca Magghi, daca nu ma insel. Eu nu am nascut in Romania si nu am mers pana la capat cu un ginecolog, dar cand am ramas gravi am cautat si eu un medic si dupa cateva experiente neplacute la Giulesti (neplacute pt aglomeratia de acolo si indelungata asteptare dupa care, cand imi venea randul, stateam fix 2-3 minute in cabinet, medicul se uita repede pe ce analize mai aduceam, imi mai recomanda altele si imi spunea cand sa vin data viitoare si cam asta era consultatia) asa ca am renuntat sa mai merg acolo si am gasit un dr. grozav, as mai merge la el dar nu mai stiu pe unde e: Celus Tarpan... A fost cineva la el? Stiti cum sa dau de el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Jasmin,

Tiza mea Jasmin012 iti multumesc de sfat. Mi-au mai spus si fetele de la trombofilie ca se ia doar in primele 10 zile ale cm vitamina E. Eu am decis sa renunt definitiv la vitamina asta.

Eu nu cred ca vin luna asta la monitorizari la Tutu, cred ca merg blat si mai vedem. Sincer, m-am cam saturat sa stau pe la usile medicilor...Si sa nu rezolv nimic...Pana la urma tot ce vrea Dumnezeu se intampla. Eu nu stau sa imi bage Dumnezeu in traista, dar la cati medici am fost, e clar ca se va intampla minunea doar cand vrea Cel de Sus.

Va pupic cu drag!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jasmine30

Jasmin,

Tiza mea Jasmin012 iti multumesc de sfat. Mi-au mai spus si fetele de la trombofilie ca se ia doar in primele 10 zile ale cm vitamina E. Eu am decis sa renunt definitiv la vitamina asta.

Eu nu cred ca vin luna asta la monitorizari la Tutu, cred ca merg blat si mai vedem. Sincer, m-am cam saturat sa stau pe la usile medicilor...Si sa nu rezolv nimic...Pana la urma tot ce vrea Dumnezeu se intampla. Eu nu stau sa imi bage Dumnezeu in traista, dar la cati medici am fost, e clar ca se va intampla minunea doar cand vrea Cel de Sus.

Va pupic cu drag!

Da, asa e, cu vitamina E
Si se vede ca ai nevoie de o pauza, ca sa te linistesti si sa te relaxezi. Uneori relaxarea poate sa faca minuni. Iti doresc o astfel de minune,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mada, recunosc ca nu m-am gandit, dar am repetat procedura, caci mi-a facut mama o tava de prajituri cu ciocolata si acum m-am gandit!
Ma...voi puneti de o intalnire si mie nu-mi spuneti? Sa nu indrazniti!
Chiar as vrea sa "repetam" figura de acum cateva luni si sa ne vedem.

Georgicule, ce planuri mai ai? Tot in amanare esti?
Aditule, scoatem pamponatele peste cateva zile!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Buna seara fetelor. As dori sa ma inscriu si eu la sezatoare, asta daca primiti o mamaie printre voi. Am iesit de la naftalina si printre picaturi mi-ar placea sa mai particip la discutii. Eu sunt o fosta tutunareasa cu maaaaaare vechime ( 2005)
Povestea mea?
-laparo cu T in 2005- salpingectomie partiala bilaterala+neosalpingostomie
-FIV in 2008 reusit dar sarcina oprita in evolutie ( sarcina cu ou clar sau anembrionara)
-sarcina naturala septembrie 2009, dar a fost extrauterina asa ca---
s-a efectuat anexectomie bilaterala ( pt ca si cealalta trompa avea hidrosalpinx si nu mai putea fi reparata)
Am nostalgia vremurilor cand primeam de la fetele tutunarese sfaturi despre cum va decurge laparo... si uite azi sunt aici dupa o carutza de ani cam in aceeasi situatie, ba in plus, fara trompe :(

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Jasmin12 , scumpa mea, sigur ca am vorbit cu T, pt ca eu tot citeam de riscul recidivei de SEU...aproape dadusem in paranoia.T mi-a spus ca am avut prea mult ghinion cu aceasta SEU (mai avea doar 1 cm pana in uter) iar el refuza sa creada ca mai pot avea asemenea nesansa.Mi-a garantat ca numarul sarcinilor normale de dupa SEU este mult mai mare decat al recidivelor, dar ca numai Dumnezeu ma poate feri de o alta SEU.Nici eu ca pacient nu pot face nimic si nici el ca medic...Si abia ma mai linistisem si capatasem incredere ca o sa fie bine, iar acum aceasta doamna doctor imi darama Universul...O sa merg la ea joi si o sa-i pun in brate din nou tot dosarul meu.Poate ca face to face e altfel decat la telefon...
Cami , imi exprim toata compasiunea pentru necazul tau.Eu indraznisem la un moment dat sa spun ca ma simt infirma fara o trompa.Recunosc asta aici, in fata ta si imi pare rau ca am putut gandi asa.Se pare ca tu esti mult mai nefericita decat mine...
Georgicule , faza cu relaxarea o stiu si eu prea bine, cred ca am mai discutat noi despre asta...Si inevitabil imi pun intrebarea:cele care au ramas gravide in urma unui viol, cat de relaxate or fi fost???
Madutz , ideea ta este spectaculoasa!Mai ales ca avem la indemana experienta care ne-a demonstrat cat de bine ne-am simtit...Si cand te gandesti ca atunci Georgic s-a ocupat de...entertaining.In afara de asta, cred ca si sotului tau ii este dor de un salut in masa....Mai greu cred ca o sa fie sa te aducem pe tine in Bucuresti...De fapt...nu ziceai ca urmeaza sa vii???

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Jasmin12 , scumpa mea, sigur ca am vorbit cu T, pt ca eu tot citeam de riscul recidivei de SEu...aproape dadusem in paranoia.T mi-a spus ca am avut prea mult ghinion cu aceasta SEU (mai avea doar 1 cm pana in uter) iar el refuza sa creada ca mai pot avea asemenea nesansa.Mi-a garantat ca numarul sarcinilor normale de dupa SEU este mult mai mare decat al recidivelor, dar ca numai Dumnezeu ma poate feri de o alta SEu.Nici eu ca pacient nu pot face nimic si nici el ca medic...Si abia ma mai linistisem si capatasem incredere ca o sa fie bine, iar acum aceasta doamna doctor imi darama Universul...O sa merg la ea joi si o sa-i pun in brate din nou tot dosarul meu.Poate ca face to face e altfel decat la telefon...

Lili, da, asa e, prin telefon nu-i acelasi lucru cu a sta de vorba fata in fata. Eventual intreab-o joi ce poti face sa eviti o SEU, dandu-i de inteles ca-ti asumi riscul si ca nici nu se pune problema sa renunti la bebe. Poate ca nu are nevoie decat sa vada hotarire din partea ta. Si linisteste-te, poate a vorbit fara sa stie toate amanuntele. Despre Tutunaru am auzit si lucruri rele, de genul cere prea multi bani pe consultatii, uneori cam sufera de el, dar si lucruri bune, altfel nu ar avea atatea paciente si cliente. daca totusi el ti-a dat sperante nu cred ca sunt sperante desarte. Hai, nu-ti pierde speranta. Te asteptam joi cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

multumesc fetelor pentru sustinere

of of cate mai suntem...

my somebody....

Mergi la inceput