"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici
Raspunsuri - Pagina 5
aerlilian spune:
Magditza, ai uitat sa le spui fetelor ca discutia din vis se purta la tine in bucatarie...![]()
Adriana, cred ca v-am ametit cu doctorii mei...Astazi merg la stomaolog iar joi la acea d-na dr. ginecolog.Sa stii ca nu a-s numi-o inca "dr. mea"...Parca tot pacienta lui T simt ca sunt...
georgia_c spune:
magditusca ...cum ma faci tu sa raz.. ma gandeam cum oi fi incaput in vis .. io fiind "balerina" la clasa grea
.. nu veniti cu comentarii gen .. ai mai ca nu e asa ..ca stiu io ce stiu ...![]()
draga mea ,cu verva ce sa-ti spun .. nu m-am mai vazut de cateva zile .. sta pitita intr-o tufa , ca si-a luat cateva rigle peste dinti si nu mai vrea sa iasa .. pana acum , cand m-o mancat in partile moi sa reincep sa ma agit , mi-o fost atat de bine ..cum am inceput sa ma agit cum iar m-a apucat tensiunea ..... bei si cand aud chestia asta cu relaxarea si cu nu te mai gandi ca o sa vina bb.. zau ca imi vine sa suier 
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Jasmin012 spune:
Buna, fetele, multumesc de primire, 
Mada, si mogaldeata iti trimite un pupic, de la cresa... Azi ramane pt prima data sa doarma la cresa si am emotii caci nu stiu daca va dormi, mi-e sa nu deranjeze pe ceilalti.
Magdita, da, stiu de Danangie si de cel de-al doilea bebe care mai are putin si se naste. Noi doua scriam pe vremuri la Monitorizari, TB si apoi ne-am mutat la Odisee in aceeasi zi. Din pacate ea nu a stat mult ca a pierdut sarcina. Acum insa e mamica fericita si ma bucur mult pentru ea. Imi doresc sa fiti toate mamici la fel de fericite ca ea, sa dea DD. De Bubulina chiar nu stiam, ca dintr-o data am pierdut legatura, dar ma bucur nespus si pentru ea. 
Ma duc sa citesc din urma sa aflu cate ceva despre voi.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
Jasmin012 spune:
O incurajez si eu pe Lala, in privinta laparoscopiei. Nu ai de ce sa te temi, nu-i ceva dificil, eu m-am operat asa pentru un chist. In plus trebuie sa vezi partea buna a paharului: dupa laparo poti ramane graviduta cu multa usurinta, daca nu mai ai alte probleme. Mie mi-au facut atuci si o stimulare ovariana (probabil ca e o procedura standard) si mi-au zis ca in urmatoarele 3 luni pot ramane gravida. Am ramas dupa 4 luni si asta tinand cont ca nu stau prea bine cu fertilitatea.
Jasmin si micutzul
Jasmin012 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo![]() Sa dea DD sa fie un subiect care sa aduca numai liniute rosii grupate cate II numele meu este Alexandra am 23 de ani si sunt in 4 sapt si 5 zile cu minunea din viata mea![]() 4+ cu o ![]() http://lbdf.lilypie.com/r9rEp1.png Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB |
Alexandra, sarcina usoara si la termen!

Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
Aerlian, sa stii ca eu am mai auzit de injectii cu polidin pt obtinerea sarcinii. Cred ca merita sa incerci.
Jasmin si micutzul
magdita spune:
| citat din mesajul lui aerlilian Magditza, ai uitat sa le spui fetelor ca discutia din vis se purta la tine in bucatarie... |
Lilisor

, uitasem
.| Citat: |
| citat din mesajul lui georgia_c ..... bei si cand aud chestia asta cu relaxarea si cu nu te mai gandi ca o sa vina bb.. zau ca imi vine sa suier ![]() |
Georgicule
, ne mai bagam la o tura de diphe, ca tare "flexate" am fost in perioada aia
Glumesc, of course. Eu as prefera totusi menopauza cu motiv
, ce zici ? Jasmin,l-am vazut si eu pe Lucas si tare frumusel e
. Cred ca va umple viata de bucurie
.Cu siguranta se va intampla minunea
!!!Doamne ajuta tuturor

..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui Jasmin012 Aerlian, sa stii ca eu am mai auzit de injectii cu polidin pt obtinerea sarcinii. Cred ca merita sa incerci. Acum am citit si continuarea. Nu-i obligatoriu sa ai din nou SEU daca ai avut o data. I-ai cerut si parerea lui Tutu despre o eventuala a doua SEU dupa prima? Chiar nu stiu ce-ai mai putea face, mai ales ca ai ramas deja graviduta o data, deci se poate. Poate cu extrauterina a fost doar o intamplare si data viitoare nu va mai fi asa. ![]() Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas |
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Jasmin012 spune:
Magdita
, da, este mare smecheras, e plin de personalitate, e cam rasfatat dar e atat de dulce si de tandru... la cresa pupa pe toata lumea, pe infirmiere, pe asistente... Oh, m-am emotionat, de fiecare data mi se intampla cand vorbesc despre el si-mi aduc aminte cat de mult l-am asteptat si cat de fericiti ne face acum.
Jasmin si micutzul
kitzy spune:
Salut!
Ma strecor si eu printre voi, sunt mai veche pe la aspirante, de fapt sunt aspiranta a doua oara
, bb inca se lasa asteptat dupa 2 avorturi menstruale avute anul acesta....sper ca a treia oara o sa fie cu noroc!
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)