"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici
Raspunsuri - Pagina 4
tamaryllis spune:
Doar ce-am aterizat acasa, mi-am luat platoul cu prajituri langa mine 
si am rasfoit forumul...da ce ma bucur ca vad vechiturile ca ies la apel, macar asa, pt scurt timp.
Chiar ma gandeam aseara minunandu-ma cat de bine stau cu psihicul tinand cont prin ce am trecut (pt cele care nu imi stiu povestea: nu mai am trompe, deci nicio sansa natural)! Si ce senzatie ciudata luna de luna...nici nu mai stiu cand sunt la ovulatie, cand mi-a venit sau cand trebuie sa-mi vina! Noroc ca imi notez! Fara sex dirijat...ehe..distractie acum! Fac si eu haz de necaz! Numai ca vad acea lumina care se apropie, se apropie si sunt sigura ca in curand o sa ajung la ea!
Partea proasta (si chestia care ma pune pe ganduri)e ca am vb cu o tipa aseara care a facut fiv cu mine in iulie (ea acum e la a doua incercare) si imi spunea ca din sase foliculi, a avut un singur ovocit, si asta cu hormonale perfecte, asa cum s-a exprimat dr. Deci organismul asta e chiar ceva de neinteles...
Nu stiu ce analize sa imi mai fac...ma gandeam sa imi fac si eu inhibina B dar daca imi iese naspa, oricum nu mai am ce sa fac, asa ca mai bine stau linistita, in speranta ca voi avea ovocite bune la stimulare.
Hai ca m-am aberat destul!
Madutule, 
!Dureros, nici nu imi pot imagina ce e in sufletul tau!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
aerlilian spune:
Sa va povestesc ce minune mi s-a intamplat astazi:Plec de la serviciu hotarata sa-mi fac radiografia dentara la cabinetul pe care mi l-a recomandat stomatologul meu.Ajung la cabinet, merg la receptie si spun unei tipe foarte draguta povestea mea.Colega ei vine,ma ia in cabinet sa-mi faca radiografia dar imi spune ca ea in locul meu nu ar face-o.Intra in cabinet si tipa draguta de la receptie si imi spune:"nu cumva esti Aerlilian?".Raman interzisa...Imi spune:"te-am recunoscut dupa pozele de la semnatura, eu sunt Pammy. M-am blocat...nu-mi venea sa cred cat e de mica lumea...Ce intamplare...Scumpa de ea, impreuna cu colega ei nu m-au lasat sa fac radiografia, ba mai mult Pammy a fost de acord cu mine ca nu e cazul sa ne mai vedem la cabinet peste doua saptamani pt ca voi fi gravi!!!A fost o mare placere sa o intalnesc si sa vorbim, e frumoasa rau si sarcina ei merge foarte bine.
Pammy, sper sa nu te superi ca am povestit de intalnirea noastra, pe mine m-a bucurat foarte tare!Insist sa intri pe forum nu doar ca sa ne citesti ci ca sa ne mai spui cum stau lucrurile cu sarcina ta.
Fete dragi, constat ca suntem o mare familie si lumea este atat de mica...Va pup si va iubesc, dragele mele dragi!!!

Jasmin012 spune:
Buna seara, si eu sunt o vechitura... Am fost destul de mult timp aspiranta, acum sunt iar, caci de mai bine de un an asteptam un alt bebe si nu vine. Si Lucas a venit dupa 4 ani de incercari nereusite asa ca se vede treaba si la al doilea mai avem de luptat sa-l avem.
O recunosc aici si pe Elly-me,
, care scria la acelasi subiect ca si mine, unde mai erau Feli, Nemary, Danangie, Bubulina... cred ca nu ma insel. A trecut ceva timp de atunci, aproape 3 ani.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
lalala13 spune:
magdita nu am SOP..analizele specifice sunt bune, deci am doar ovare polichistice..nici nu stiu ce as fac..mi-e cam frica de laparoscopie..
madutz
pentru tine special...nici nu vreau sa imi imaginez ce e in sufletul tot
pentru toate femeile ce nu au reusit inca , dar care o sa reuseasca sigur!
my somebody.... 
aerlilian spune:
Lalala , candva, in urma cu vreo trei ani, citind pe forum ca unele fete ar face laparo si de cate patru ori, numai sa ramana ele gravi, ma cruceam.Ma gandeam cum pot fi atat de senine in fata unei anestezii totale si a trei gauri in burta...Am ajuns acum in situatia lor, eu am facut doua, si spun cu mana pe inima ca as mai face inca una daca ar fi nevoie!Nu este cazul sa-ti faci probleme din cauza acestei interventii!Iti garantez ca este una usoara si cel mai tarziu a doua zi pleci acasa (in cazul in care nu te simti bine sau esti mai rasfatata).In rest...daca este nevoie sa o faci, fa-o fara cea mai mica retinere.Nu ai de ce te teme!
Felix , ce ar trebui sa facem noi ca sa scoatem fata din birlog?Asa cum zicea Sarrah la celalalt capitol, nu e suficient sa ne citesti...Tu stii ca te iubim,nu?
Georgic, vechitura mea draga, poate aici vei scrie mai des...
Madutz, nu vreau sa ma gandesc ce patimesti luna asta...Poate ai face bine macar sa incerci, sa nu te mai gandesti nici tu...Suntem aici, hai sa ne abatem gandurile rele si sa fim vesele,vrei?

mada23 spune:
Neatzaaaaaaaa
Ilenush..
Doamne ajuta sa aibe Pammy gura aurita, ce mica e lumea ![]()
Tamy...
sper ca te-ai gandit si la noi cand ai papat praji, da?
Nu te mai streza cu inhibina, o sa fie bine ai sa vezi 
Jasmine..
te primim cu drag, pupici mogaldetzei, e dulce foc 
Lala..
lasa frica, ti-ar rezolva multe necunoscute,o laparo facuta de un dr bun. Hai ca suntem alaturi de tine
te tinem de manutza
Georgic..
nu-ti cere nimeni povestea, aici suntem fara poveste
nu plange iubita, rasare soarele pentru fiecare dintre noi
Magdutzu..
scoate capushorul ala blondin, ca vin la tine cu cimagu 
Multumesc de gandurile frumoase, nici nu trebuie sa va imaginati,nu se poate... ma rog mult sa nu mai treaca nimeni prin ce am trecut eu....ce-o sa fac? nu stiu, are grija DD, le aseaza El pe toate, nimic nu-i intamplator.
Va pup, sa aveti o zi buna!
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
magdita spune:
Neata dragelor,
Madutz
, cum as putea sa te refuz pe tine vreodata ?
. Am fost bizi rau la birou ieri si nici azi nu se anunta o zi mai usoara. Insa imi facui un pic de timp sa intru sa va citesc. Stii ca sunt alaturi de tine cu tot sufletul si esti in gandurile si rugaciunile mele mereu
.
Georgic
, mi-e dor de verva ta. Nu mai fii tristutza iubita mea, sunt sigura ca mai devreme sau mai tarziu se va intampla minunea pentru fiecare dintre noi. Chiar te-am visat ca erai gravi de vreo doua ori cand ai fost in concediu, i-am si povestit lui Feli
, iar ea, tot in vis, imi spunea : "Vezi, e doar o chestiune de timp, toate vom fi
, trebuie sa ne vina randul si noua"
. Asa ca, hai s-o ascultam pe Feli din visul meu ![]()
.
Felicicule
, aparusi pe forum ![]()
. Nu ne-am conversat ieri deloc, mi-e dor de tine
.
Magghyc
, exact la Albu ma gandeam, dar daca e scump... Chiar nu stiu pe cine sa iti recomand. Sarcina usoara prietenei tale si sa o ajute DD sa isi stranga bebele sanatos in brate peste 8 luni.
Lilisor
, chiar e mica lumea
.
Jasmin012
, sa-ti ajute DD sa reusesti cat mai curand. Danangie se pregatea sa nasca bb2, iar Bubulina e mamica deja. Sper sa ajungem toate sa ne strangem puiutzii in brate la un moment dat.
Jasmine
, si eu zic, la fel ca Madutz, sa nu renunti la b-uri si aspenter, cred ca vit e poate fi de vina pentru dereglare, stiu ca nu trebuie luata mai mult de 10 zile pe luna.
Tamitule

Alesicoo
, ce bine ar fi sa ramanem toate gravi asa de usor
. Sarcina usoara si la termen si bebe sanatos.
Pup toate fetele si sa aveti o zi frumoasa 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
elly_me spune:
Salutare fetele
Ieri am fost si eu la monitorizare- nu era nimeni.
Nu stiam ce sa fac- am iesit afara - am vazut masina lui T si am intrat hotarata.
Eram cu sufletul la gura- speram sa aud vesti bunicele.. si aud .. "nimik"![]()
Am un biletel pe care scrie "nimik" la 5 monit- si la a2-a monit. (cand a venit o alta dr) OS-5.7, OD-7.5 (parca) ![]()
Am foliculi - ca se vad acolo la tv
- dar cica sunt mici si nu-i masoara
Asa ca mercuri - ma duc din nou.
Eu sunt "doamna cu nimik"![]()
![]()
Daca nu as fi fost din Buc- nu cred ca as fi putut sa vin de atatea ori (o zi da , o zi nu).
Ma duc mai des la dr.- decat ma duc la piata.
Sau mai des ma duc la dr.- decat fac mancare![]()
![]()
Sunt praf- dar ma duc - in continuare.
Pana se plictiseste de mine.
Cred ca zilele astea ma voi mai documenta- as vrea sa ma mai duc si la alt dr.

Elly
Astept, astept si iar astept .....
adrianaady spune:
Buna fete dragi 
Zanica Georgi, fata mea scumpa
eu cred ca totul in viata se intimpla cu un motiv, si bune si rele, dar toate duc catre minunea cea mare....
Felix draga mea 
Magdita blondina frumoasa lasa ca trece ea si treaba de la servici 
Mada 
Elly felicitari pt perseverenta, sigur va veni si ziua cind vei vedea si foliculi pe ecranul de eco. Sotul tau cum mai sta?
Lilisor ce bine ca te-ai vazut cu gravidutza Pamy, si nu te-a lasat sa faci radiografie....sigur tre sa fie un semn. Parca azi trebuia sa te duci la doctorita ta? 
Lala bine te-au sfatuit fetele, asculta-le ca au mare dreptate...
Jasmine si eu am trombofilie, si nu as renunta niciodata la aspenter si B-rui , sunt esentiale. Nu de la asta ti se trage dereglarea..sub nici o forma. Poate de la vit E, desi stiu dr care dau vit E toata luna,.... Poate nu ar strica sa iti repeti niste analize hormonale, sau sa nu fie vreo raceala....sau pur si simplu o dereglare..... Iti tin pumni sa iei decizia corecta 
Tami 
Eu sunt z6 de la inseminare, si astept, astept....
mada23 spune:
Elly...
nu se va plictisi, stiu o fata, tot tutunica, poate iti mai aduci aminte, tocmai in z31 a ovulat si a si ramas, asa ca 
cu tupeu inainte , poate vii si vineri sa ne vedem
, tot desfacand picioarele poate se deschide si calea
spre outzele tale![]()
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "