"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Magdutza... mersic de urari.
Cu siguranta va iesi si soarele, nu de asta plangeam...ne e dor de puiutzul nostru, atat.

Mirela... tu cum esti?in focuri, sau mai ai de asteptat pana incepi?

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada23

Magdutza... mersic de urari.
Cu siguranta va iesi si soarele, nu de asta plangeam...ne e dor de puiutzul nostru, atat.

Mirela... tu cum esti?in focuri, sau mai ai de asteptat pana incepi?

Madutz

www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

miercuri plec spre ungaria
o sa fac o oprire la ai mei si joi ajungem la Szeged.

pupi

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Mirela... o pereche de pamponoase ca sa mearga asa cum vrei tu , Doamne ajuta!

Madutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Buna fetele. Va pupic pe toate cu draga.

Offff Mada... ce doctor cu suflet...Macar acum ai ceva ce apartine puiul tau drag pierdut...Si sotul tau ce suflet mare are si ce grija a avut de tine sa tina o vreme ascunsa aceasta hartie tocmai pentru a te lasa sa iti revii putin dupa pierderea suferita.

Lasa fetelor ca rasare soarele si pe strada noastra

Eu sunt tare trista si parca descurajata, asa, pentru ca va spuneam ca am descoperit o problema de coagulare a sangelui din cauza careia se pare ca am pierdut cele 3 sarcini. Ei bine de 2 luni fac tratament, care insa m-a dat rau peste cap, pt ca mi s-a dereglat cm rau de toooooooot. Imi vine sa urlu. Fetele de la trombofilie spun ca e pt ca am luat prea multa vitamina E, dar habar nu mai am... Eu am luat 2 luni zilnic vitamina e,aspenter si magne b-6...

Acum nu stiu ce sa mai fac. Sa renunt la tratamentul asta de tot, sa renunt doar la vitamina E...

Oricum, m-am decis ca luna asta sa fac stimulare fara inseminare. La a3-a sarcina asa am reusit sa raman dupa 1 an jumate de incercari. Si nicin nu am facut pregnyl pt ca m-a monitorizat alt dr care m-a chemat doar in ziua 13, a vazut ca am foliculi babani si mi-a dat duphaston din ziua 15.

Iar acum bineinteles ca nu stiu ce sa fac... Sa iau clomifen si apoi utrogestan de capul meu si sa nu mai merg la dr deloc sau sa vin la Tutu, chiar nu mai stiu ce sa mai fac...

Am obosit, lupta asta cu infertilitate m-a secatuit...

Va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fete dragi
Mada in primul rand felicitari pt cumnata ta, ce bucurie, si nici nevoie de inseminare nu a mai avut...super. Iti inteleg si durerea si dorul pe puiutul tau, eu am fost gravi doar 5-6 sapt si au fost zile cind ma gandeam cum ar fi fost daca totul mergea bine, la inceputul lui sept s-ar fi nascut galusca mea mica.... Dar am incredere in Bunul Dumnezeu ca stie el cum le aseaza in viata fiecareia dintre noi.
Pe mine inseminare m-a costat ff mult, si asta datorita tratamentului cu puregon, nu am raspuns f bine la el desi faceam doza de 150 unitati pe zi...a fost nevoie din z6 sa adauge si menopur de 75, si am facut tratament de stimulare pina in z13 inclusiv....
Inseminare propriu zica costa 950 simpla, si dubla 1150 ron, aici intra doar ce se intimpla in ziua de inseminare, recoltarea si spermograma, si interventia propriu zisa.
Magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Dragutele mele,

Trec si eu sa va imbratisez si sa va dau cate un la fiecare, multe dintre voi sunteti mereu in gandurile mele!

Povestea mea o stiti majoritatea, sunt sanatoasa tun, conform investigatiilor, sotul e si el ok dar bebe se lasa asteptat. Poate stresul e de vina sau gandul permanent la un pui al nostru... De asta am hotarat sa stau un pic pe margine sa iau fiecare zi asa cum vine si sa ma bucur de viata fara sa ma mai gandesc mereu. N-am mai scris pe forum dar am citit uneori.

Va pupicesc si va spun ca mi-e bine asa. Sper din suflet ca DD sa ne ajute sa ne vedem puii in burtici si in brate.

Pup mamicile, burticile si viitoarele burtici!

Felix

If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile

Mergi la inceput

Uite cine a scos nasucul? Felixule , ma bucur daca te-ai detasat, in ianuarie cand a venit minunea, imi luasem gandul, asa ca sper sa vii si tu cu vestea cea mare in curand
Adriana...mersic pt felicitari
Jasmine.. nu renunta la aspenter si b-uri, sunt esentiale pentru tine, e posibil sa fie vit E responsabila cu dereglarea, poate ar trebui sa o iei doar o perioada. Daca faci stimulare e musai sa fii monitorizata ecografic sa nu te trezesti cu chisturi.Tin pumnii sa vii cu vesti bune

Madutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Buna!!
am vazut ca ati intrebat de cat timp incerc pt bb?.. ei bine luna asta ne-am hotarat si tot acum s-a si intamplat
eu am avut o sarcina pierduta in 2008... si de atunci am renuntat la bb... de fapt nici atunci nu venise planificat...si inca o sarcina la 20 de ani ...care am facut chiuretaj

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!

http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

vechitura si io .... n-as fi crezut ca voi ramane tot la stadiul de aspitranta.. ..asta e ..
povestea mea .. e lunga si nici nu are sens sa o mai zic .. mi s-a acrit numai gandindu-ma la ea ..d-apai sa o mai si zic

sper si sper ca se va intampla candva nu stiu cand..

madut.. trista poveste atat de trista ca ma gandesc mereu la finele acestei luni ce va fi in sufletul vostru ..

am trecut sa va pupacesc .. nici io ca si multe alte fete nu mai sunt chiar atat de activa ..am obosit doar sa sper

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Salutari vechilor prospaturi,
Si capul sus! E adevarat ca e dificil sa mai speri cand vezi cum trec anii, dar, o sa vedeti, in cele din urma se va intampla minunea cea mare..

Eu am intrat aici ca sa va cer un sfat. Am o prietena la care tin f mult, gravida la 37 de ani, dupa 5 ani de asteptare si investigatii. De abia a venti in tara, e total aeriana in privinta sistemului romanesc de sanatate, in plus e vegetariana (frumos, nu?) si diabetica (mai putin frumos).
Stiind istoricul ei de probleme, am trimis-o la Tutunaru, de care s-a chinuit sa dea vreo 4 zile. Azi a ajuns la el, insa ea este dezamagita iar sotul ei e chiar revoltat de cum s-a purtat cu ei (nimic special, doar ca pt ei, graba , asteptarea, nervii, raspunsurile monosilabice au fost f socante)
Problema e ca nu stiu unde altundeva sa o trimit, mi-ar trebui tot un tip cu experienta ca medic.
Vreo recomandare? V-as fi recunoscatoare....s-a chinuit atat de mult cu sarcina asta, si are atat de multe probleme in rest incat as vrea sa o ajut sa gaseasca un medic bun.
Si poate ar trebui sa precizez ca financiar stau f prost - adica nu as putea sa o trimit la Albu sau la un doctor care sa ii ia 250 de lei sau peste pe consultatie, sunt bani pe care ei nu ii au.
Multumesc frumos,

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput