"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici
Raspunsuri - Pagina 2
aerlilian spune:
Ioana , si mie imi era tare dor de tine...Ai lipsit cam mult...Ma intrebam cum esti, a-ti dat drumul la restaurant???Cu proiectul nostru comun in ce faza mai esti, la cine mergi?

Ioanatugs spune:
aerlilian sunt bine iubita!
Restaurantul inca nu l-am deschis, mai avem ceva de lucru la el, insa ne-am bucurat de o vacanta prelungita. Dupa 6 ani in care nu ne-am luat nici un concediu, ne-am odihnit acum aproape 3 luni. Ne-a prins tare bine aceasta pauza, fara stresul de zi cu zi, insa ar cam fi timpul sa ne intoarcem la munca. Ne-am ocupat timpul doar cu renovarea noului spatiu si obtinerea actelor necesare si in rest am lenevit o vara intrega. Deocamdata nu am nici un medic la care merg, pentru ca nu am inceput nimic. Doar analize am mai facut si eu si sotul, sa vedem cum mai stam.
www.onetruemedia.com/shared?p=98f29d9e020e1cd62c89ff&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Saint-Bernardul meu
magdita spune:
Salutare dragelor
,
Madutz
, te felicit pentru acest subiect, te-ai gandit bine, asa ca, stiindu-ma vechitura, aparui si eu
.
Aditu
, pup cu drag viitoare
fericita. Tin pumnii sa fie luna cea mare.
Ioana
, ma bucur ca sunteti linistiti si relaxati. Imi era dor de tine.
Lilisor
, nu e nevoie sa mai spun cat de rau imi pare pentru ce s-a intamplat. Dar Dumnezeu e mare si sunt sigura ca ne va veni randul fiecareia mai devreme sau mai tarziu sa ne vedem mamici fericite.
Alesicoo
, felicitari pentru sarcina, poti sa ne spui povestea ta. Ai ramas greu insarcinata?
Lalala
, tu de cat timp incerci sa ramai gravidutza?
Tamitule
, trei luni trec repede, mai ales ca vin sarbatorile de iarna, acum vine ianuarie si mergi la unguri.
Anidaz
, hai si tu cu povestea, sa ne cunoastem mai bine.
Despre mine, ce sa va spun? Majoritatea fetelor de aici imi stiu povestea, incercam de 5 ani si jumatate sa facem bebe, am facut multe investigatii, tratamente, o IA nereusita anul trecut. Mari probleme de fertilitate nu avem : eu am avut cateva puncte de endometrioza rezolvate prin laparo de dr.T si tratate cu diphereline, iar sotul a stat binisor cu spermograma, insa am incercat sa o imbunatatim cu vitamine, minerale, multi maca & co. Am reusit sa obtinem o sarcina anul asta in luna martie, insa din nefericire a fost sarcina anembrionara, am avut un ovocit lipsit de info genetica, care s-a fertilizat si a aparut sacutul embrionar, placenta, insa nu si embrionul. Asa ca acea sarcina s-a finalizat printr-un chiuretaj. Am fost devastati la momentul respectiv, insa am trecut peste durere si mergem inainte pana vom reusi. Trebuie sa reusim, mai devreme sau mai tarziu. E doar o chestiune de timp.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
lalala13 spune:
fetele
...de 1 an jumate incerc sa raman gravidutza..si nimic...
va stiu povestile, pentru ca va urmaresc din umbra, am plans si m-am bucurat pentru voi cand a fost cazul..am scris la aspirante optimiste..odata..demult...acum nu mai scriu,caci nu prea mai sunt optimista...
in mare, am probleme cu ovualtia, chisturi multe si cicluri mai deloc..tot aman laparoscopia crezand ca se va intampla o minune, am facut hsg si sunt ok trompele,o stimulare fara doua linute..insa cred ca va trebui sa iau si eu taurul de coarne..adica sa ma operez si sa incerc stimulare cu inseminare..asta pentru inceput pentru ca se pare ca natural nu se va intampla..
si eu ma tot gandesc la doctori, unde sa ma mai duc...am incercat doar 2 pana acum
..
sper la un moment dat sa ne bucuram si noi...
my somebody.... 
elly_me spune:
Saluatre fetele
Nu putea lipsi marte' din post.
Ileana- eu cred ca ar fi bine sa te duci si dr. respectiva.
Se pare ca se pricepe.
Poate ne-o recomanzi noua.
Si eu am de gand sa merg la un alt dr- dar si la T pt monitorizare si inseminari.
Am fost luna aceasta la o dr. draguta la Medlife- dar tb sa nasca intr-o luna si nu are rost sa ma mai duc.
Mi-a sugerat niste analize pe care nu am apucat sa le fac- le voi face dupa urmatoarea menstruatie.
Oricum caut in continuare o/un dr. care sa-mi faca mai multe investigatii.
Monitorizarile la T nu sunt suficiente.
Luna viitoare voi incepe sa iau din nou naturiste.
Lun a aceasta nu am luat nk- vreau sa vad cum se descurca ovarele mele fara niciun "ajutor".
Si daca nu merg nici naturistele- voi face stimulare.
Oricum momentan o sa ma documentez ce sa iau pt endometru.
NB

Elly
Astept, astept si iar astept .....
aerlilian spune:
Scumpelor, ce ziceti voi daca eu fac o radiografie dentara la cateva zile dupa ovulatie?In cazul in care s-ar fi intamplat minuni, e vreo problema aceasta radiografie?

magdita spune:
Neata dragelor,
Lilisor
, eu nu m-am riscat cu radiografia dentara DPO. Am zis : "better safe than sorry". Oricum nu s-a intamplat nimic luna respectiva, dar daca se intampla?
Lalala
, ai SOP ? Daca e asa, cel mai bine mergi la un endocrinolog bun, de ex. dr.Magda Bajenaru de la Medlife. Degeaba scoti chisturile prin laparo, daca ele se vor forma in continuare. Trebuie tratata cauza, nu efectul. Zic si eu.
Pup fetele si va urez o saptamana cat mai usoara 
.
!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
Anul asta se va intampla
mada23 spune:
Buna fete frumoase
Aelilian...
din cate am citit nu e nici un pericol, ai putea sa-i spui sa-ti puna protectie mai buna ca s-ar putea sa fii insarcinata.Mai citeste si vezi ca multe gravidutze au facut si a fost totul ok.
Ioana...
o vacanta bine meritata
vezi, tot raul spre bine, ai sa vezi ca va fi un nou inceput in toate, e timpul sa rasara soarele 
Adriana..
cat te-a ajuns IA?
Stiti ca intrebam de preturi de IA pentru cumnata mea ? ei ieri ne-a dat o veste super
are test cu doua liniutze
, dupa 10 ani de la primul copil a venit minunea 

Am avut un WE plin cu bucurii dar...si cu lacrimi, entuziasmul lor ne-a adus aminte, nu ca am fi uitat, ca luna aceasta trebuia sa ne strangem copilasul in bratze 

si cu ocazia asta sotiorul meu mi-a dat si certificatul de nastere a puiului, facut de un dr de suflet din Elias cu manuta si picorusul lui bebe conturate.....a tinut saracul atat timp secretul....nu stia cum reactionez...stangand bucata aia de hartie la piept am simtit parca aveam ghiocelul meu drag in brate
......o durere imensa....
asta e fost ieri, azi imi sterg lacramioare si mergem inainte,e o noua zi, o noua speranta, minuni se intampla tot timpul
Doamne ajuta tuturor!
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
magdita spune:
Madutz scump

, sunt absolut convinsa ca dupa furtuna iese soarele, si Dumnezeu ca va rasplati inmiit puterea si credinta cu care ati trecut peste tragedie. E doar o chestiune de timp si de rabdare. 
Felicitari cumnatei tale pentru sarcina
.
!!!
Doamne ajuta tuturor
Dumnezeu a raspuns:
Anul asta se va intampla
mirela2 spune:
neata fetelor
bun titlu de capitol, imi place
o zi si o saptamana frumoasa.

de Craciun vom fi 2 in 1!