"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici
Astept prietenele de suflet, sa impartasim si bune si rele, cele mai vechi cele mai noi , mamici, aspirante, unite pe viata de cel mai minunat dar al vietii 
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
Raspunsuri
aleesicoo spune:

Sa dea DD sa fie un subiect care sa aduca numai liniute rosii grupate cate II
numele meu este Alexandra am 23 de ani si sunt
in 4 sapt si 5 zile cu minunea din viata mea
4+ cu o 
http://lbdf.lilypie.com/r9rEp1.png
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
mada23 spune:
Tamytzule..
fata racita, sanatate multa, trei luni acushi zboara, de-abia astept sa beau sampanie de la tine

Adriana..
ma bucur ca ai fost tratata cum se cade, suna bine , cu ajutor de la DD peste doua saptamani faci cinste si tu
Sarah..
frumoasa blonda,in sfarsit ai scos capul din barlog
, special pentru tine "prospaturi" ![]()
poop fetele 
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
adrianaady spune:
Mada f buna ideea ta, suntem multe "prietene" dragi care sigur vom scrie aici ,fiecare despre dr ei, despre planurile ei fara a deranja pe cineva 
Si eu am mari sperante ca voi vedea cele doua liniute, va spun din suflet de multa vreme nu am mai avut asa incredere in sansa mea. Acum faca-se vointa Celui de Sus, eu merg inainte.
Lilisor multumesc si tie pt gandurile bune
, sa stii ca am fost tratata f bine, m-am simtit un om special care a primit o atentie speciala de la alt OM, care a facut orice pt a fi inseminarea norocoasa.
Alesicoo bine ai venit si sarcina usoara. Mai spune=ne despre tine.
Eu v-as povesti o gramada , sa imi spuneti daca vreti sa stiti ceva anume .
Va pup pe toate 
aleesicoo spune:
pai intrebati-ma orice vreti sa stiti, ca acum sincer chiar nu am idee cu ce sa incep
va stau la dispozitiune si sper sa devin si eu una dintre "prietenele"voastre
4+ cu o 
http://lbdf.lilypie.com/r9rEp1.png
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
aerlilian spune:
Aleesicoo , felicitari pentru sarcina!Banuiesc ca la varsta ta nu au fost probleme pentru a obtine o sarcina...Cel putin asa mi-ar placea sa cred!
Madutz , ma bucur ca ai luat initiativa acestui subiect, ma bucur ca revii printre noi mai activa decat in ultimele luni!
Adriana , nu vreau sa ma gandesc decat la lucruri bune legate de tine!Deci...va fi bebe!
Despre mine...nu am noutati foarte multe...Vroiam sa va povestesc ceva...Inainte de a obtine sarcina care asa cum stiti, din nefericire a fost SEU, am mai fost la o domna dr,sa vad si alta parere decat cea a dr.Tutunaru (de fapt, el imi spunea mereu ca totul e super ok...).Acea dr. mi-a spus ca ea banuieste usoare urme de anexita acolo si ar vrea sa incercam timp de trei luni un anume tratament (e vorba de polidin si antibiotic).Am plecat de la ea cam sceptica, pentru ca nu puteam accepta ca un medic sa spuna "eu cred" in loc de a pune un diagnostic, la fel cum nu mi-a convenit ca a spus "tratamentul asta mie imi da rezultate foarte bune si vreau sa-l incerci si tu".Asta suna a ruleta, nu?.Si cu toate astea, am facut tratamentul prescris timp de trei luni, iar la finalul celor trei luni, am vazut cele doua liniute!Restul povestii mele triste nu are rost sa o mai spun, multe dintre vechituri o stiu...A fost SEU la sase saptamani, cu o hemoragie interna foarte mare si cu trompa stanga scoasa...Dr. T mi-a spus sa o luam repede de la capat, ceea ce am si facut.Am ovulat doua luni pe partea sanatoasa, a treia luna a fost pe stanga, luna aceasta nu m-am mai monitorizat din cauza de aglomeratie mare la cabinet.Si am zis ca daca Dumnezeu vrea, vrea si fara monitorizare luna aceasta.Am prestat de drag, dupa multa vreme in care am facut-o doar cu ceasul in mana...Am sunat-o din nou pe acea d-na doctor, i-am spus la tel povestea, m-a programat sa ma vada joi, pe 08.10, insa mi-a spus la tel un lucru halucinant:sa nu mai incerc sa raman gravi pana nu facem mai multe investigatii, pt. ca riscul unei noi extrauterine e foarte mare!
.Abia reusisem sa-mi scot asta din cap si sa gandesc putin mai optimist...Si ce investigatii sa mai fac, cand eu sunt scobita si para-scobita, cu hsg, cu hsc, cu doua laparo...Dr. T mi-a spus ca trompa ramasa este in regula, ca nu am endometrioza si ca voi putea obtine o sarcina natural.Iar dr asta imi rastoarna universul acum...Pana la urma, SEU este o chestie mecanica...un embrion care s-a intepenit pe trompa, si a facut-o sa explodeze, efectiv...Ce alte investigatii sa mai fac? VOI CE ZICETI???
tamaryllis spune:
Eheee...Mada, si crede-ma, ca nu o sa va dau sampanie virtuala, ci o sa punem de o intalnire! 
Asa-i, trei luni trec repede.
Aerlilian, corect, din punctul asta de vedere nu stiu ce altfel de investigatii ar putea sa iti mai faca. Nu cred ca exista tratament care sa ajute embrionul sa se deplaseze pana in uter. Acum teama asta nu o sa-ti dispara pana nu o sa vezi punctuletul in uter! Dar nici nu ai de pierdut daca mai ceri si alta parere. 
Aditule, cand faci test?
Alessico, felicitari pt sarcina! Ce mi-ar fi placut si mie sa incept munca pt bb mai devreme! Poate nu aveam problemele astea! Dar la 23 de ani eu faceam in fiecare luna test, caci imi era frica sa nu fi ramas!

Lalala, vom reusi si noi pana la urma! Care e povestea ta?
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
anidaz spune:
,la "vechituri "ma incadrez si eu
si bebe inca n-a venit.
http://lt1f.lilypie.com/Jk5vp3.png
adrianaady spune:
Buna fetelor.
Lilisor draga mea, nici nu pot inchipui ce este in sufletul tau, si raspunsul la intrebarea ta cred ca nu il stie nimeni cu adevarat, sunt femei care dupa extrauterina, a obtinut o sarcina natural sanatoasa in uter, altele care din pacate au avut ghinion. Vreau sa cred ca dr T, desi nu mai merg la el, a verificat la laparo din vara trompa ramasa si s=a bazat el pe ceva cind ti-a zis ca poti relua imediat proiectul bebe.... acum a doua parere nu strica , ba din contra si eu ti-as fi recomandat de multa vreme sa o faci. Nu stiu ce fel de interventie ai putea face, daca exista sau nu, dar afli tu de la d=na dr la care te vei duce pe 8.10. Ai incredere in ea, asa cum prima oara a avut dreptate, desi ai avut ghinion, poate va stii si de data asta ce ai de facut. Hai ca va fi bine, ai sa vezi 
Tamytu drag, trec repede luniile astea...
Eu sunt abia in z4 dupa IA , mai am pina fac teste , pina una alta ma bucur de starea de "gravideala", cel putin la cap sunt sigur gravi![]()
Lalala si Anidaz fetele spuneti-ne despre voi, de cind incercati, ce probleme aveti, sa ne cunoasteam mai bine 
Mada
tu ce ai mai facut? esti bine?
Magdita fata mea puternica 
Felix 
Zanica Georgi 
Eu azi sunt in z4, temperatura am inceput sa o iau de azi 37.1, si asteptam, asteptam 
Ioanatugs spune:
Mada23 felicit si eu ideea ta frumoasa si Doamne ajuta sa aduca multa liniste sufleteasca si multe bucurii tuturor!
Aerlilian bine te-am regasit iubita, chiar ma intrebam ce mai faci!
Ma bucur ca ti-a revenit optimismul, asa trebuie!
aleesicoo felicitari pentru sarcina!
La vechituri ma incadrez si eu, deci in continuare tind spre statutul de viitoare mamica, de 4 ani incoace....
Optimismul nu mi l-am pierdut, insa e mai moderat decat la inceput si tare mi-as dori sa-l recapat alaturi de voi!
www.onetruemedia.com/shared?p=98f29d9e020e1cd62c89ff&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Saint-Bernardul meu