"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici
Raspunsuri - Pagina 9
Jasmin012 spune:
Lili, auzi ce zice si Liana.... M-am uitat pe biletul de externare si nu scria nimic de trompe, dar vag (au trecut 3 ani de atunci) imi aduc aminte ca mi-a spus doctorul dupa operatie ca au vazut si trompele si ca erau ok. Eram buimacita atunci, dar am ramas cu aceasta impresie, ca mi-au zis si de trompe.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
aerlilian spune:
Scumpelor, am facut si HSG si HSC...Adica sunt scobita si para scobita...Cand am facut hsg se vedeau niste probleme pe dreapta(adica cea care mi-a ramas).Mi s-a facut laparo si s-a descoperit ca erau niste aderente care o strangulau pe exterior si de aceea nu a trecut substanta.Dar ulterior am facut SEU pe stanga si mi s-a spus ca dreapta e super ok.Stiti ceva?Eu m-am cam saturat de scobelile astea si de pareri peste pareri.Practic, daca ma gandesc acum, despre partea dreapta mi-au spus si medicul care mi-a facut laparo si Tutu ca e in regula.Deci d-na dr. de azi cred ca vrea si ea activitate...M-am saturat, fetelor!Ideea cu un al treilea medic mi s-a mai dat, ce mai conteaza...as face-o si pe asta.
Jasmin012 spune:
Lili, daca si medicul care a facut laparo si Tutunaru ti-au spus ca trompa dreapta e ok, pai atunci asa trebuie sa fie. Numai ca pareai ieri ca ai foarte mare incredere in aceasta doctorita, dar vad ca nici tie nu ti-a convenit ce ti-a zis azi. Pai cred ca raspunsurile ei ti-au dovedit exact cum ai zis ca voia sa fie bagata in seama.... Chiar daca unii vorbesc frumos si reusesc sa-ti castige increderea (ma refer la modul general nu la tine) nu inseamna ca au si dreptate. Hai nu te mai duce la ea, ca te bulverseaza si a dovedit ca vorbeste si prostii.
Am o idee: daca trompa dreapta e permeabila inseamna ca ovulezi. Cel mai simplu ar fi poate sa faci niste monitorizari, sa fii sigura ca ovulezi in luna respectiva. Tu nu ai in cate-o luna niste junghiuri mici la ovarul drept, semn ca in luna respectiva ovulezi pe partea dreapta? Este si asta un semn.
Jasmin si micutzul
aerlilian spune:
Jasmin, draga mea,in mare...ai dreptate si cred ca asa voi face,cred ca renunt sa o mai vizitez.Nu stiu cata incredere mi-a inspirat, dar stiu ca in urma tratamentului ei am ramas gravida.Poate de aceea am vrut sa-i aud parerea de dupa SEU.Cat despre ovulatie...offf...ori nu am spus aici, ori nu ai citit tu, dar o mai spun:am avut deja patru cm-uri dupa SEU.Si spre fericirea mea, am ovulat de trei ori pe dreapta si odata pe stanga.Fac, scumpa mea monitorizari, chiar fac de cativa ani, prestez cu ceasul in mana...Cand zice Tutu,atunci se intampla!Doar luna asta nu m-am monitorizat, pt ca era omor la cabinet la Tutu si nu ma mai simteam in stare sa stau.Acum cred ca am lamurit si aspectul asta, da?

bebe2008 spune:
Va
o "vechitura" si va doreste ceea ce isi doreste.
Eu scriu mai rar....dar sunt cu sufletul alaturi de voi

Magdi

tamaryllis spune:
Aerlilian, eu as lasa-o pe dr care spune ca nu se poate vedea functionalitatea trompei la laparo. Dar la ce vede ea functionalitatea trompei? La histerosalpingografie?
Asa cum i-a spus dr-ta unei colege dupa ac procedura: trompele sunt functionale! Dar ce e clarvazator?
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
magdita spune:
Neata scumpele mele,
Liana
, de-abia astept sa va vad. Si promit ca o iau si pe mama sa va vada
.
Lilisor
, eu zic ca laparo e sfanta. Numai ea vede exact cum sunt trompele. Eu am facut HSG in Craiova in 2005 si mi-au zis ca am trompele si ovarele cu aderente si din cauza asta nu raman gravi. Si la laparo in 2007 trompele mele si ovarele erau absolut normale, nici urma de aderente. Iar despre instilatii, ce sa zic? Parca n-as avea incredere sa faci, sa nu faci mai mult rau decat bine. Eu zic sa stai cuminte, sa faci monitorizari in continuare si sa prestezi corespunzator cand ovulezi pe dreapta si de placere cand ovulezi pe stanga
. Pup fata luptatoare
.
Bebe2008
, pup dulce mamica si printesa 
.
Tamitu
, de acord cu tine
.
Jasmin
, mamica activa
.
O zi minunata fetelor 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
adrianaady spune:
Neatza fetelor
Dar ce activitate pe aici, avem si gravidutze (lali
, si mamici fericite Liana si Jazmin si cele mai multe suntem aspirante...dar viitoare mamici 
Lilisor ai vrut a doua parere, ai cerut, mi se pare corect. Acum cred ca depinde de ce simti tu, ce ar fi corect sa faci. Sper din tot sufletul sa vina bebe in curind sa uiti toata durerea 
Magdita ce week-end plin o sa ai, sa petreci frumos draga mea 
Zanica Georigieee deja s-a dus din "acritura" de zilele trecute ....
si sa te tii ca incepe "dulceatza" draga meaa
Elly
Jazmin mamica activa, mult noroc la bb2 
Cami prin cite ai trecut si tu, stiu ca citeam la fiv intr-o perioada...off sper sa reusesti curind si toate cele urate si rele sa ramina in trecut 
Tamy tu ce mai faci? te mai duci la sala? tre sa fii o gravidutza in forma....frumoasa esti oricum 
O zi buna si un week-end minunat 
Jasmin012 spune:
Buna, fetele, 

Bun-venit fetelor noi! Ce mult imi place subiectul asta, ca intra multe fete, de peste tot, si vechi, si noi, e super. Mada
a avut o idee grozava.
Lili, de-abia incepem sa ne cunoastem (dar ne vom cunoaste bine pe parcurs), nu cunosc inca toata povestea ta, de asta si parerile mele in legatura cu problema ta poate nu au fost cele pe care voiai sa le auzi. In fine, am incercat sa te incurajez cum am putut. Stii cum e, unul zice o chestie, altul zice alta si cine stie, poate din zbor prinzi o idee, ceva care sa te ajute in vreun fel. Sau macar sa te ajute sa te linistesti, ca uneori si asta e important, si sa stii ca cineva te asculta, iti asculta framantarile si se gandeste la tine si la cum te-ar putea ajuta. Cam asta.
Jasmin si micutzul