"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Mada multa bafta azi la control la dr, sa ne aduci numai vesti bune

Da, Mada, iti tinem galerie! Hai cu vesti de la bune in sus!!!!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fetele mele dragi, voi ganditi exact ca mine si parerile voastre m-au convins: NU VOI FACE INSTILATII.Dumnezeu e mare si bun, sunt convinsa ca se va indura de noi toate...Nu incetez sa ma minunez de cate poate face organismul uman:din patru cm-uri trei au fost cu ovulatie pe partea sanatoasa.Eu vreau sa cred ca o sa fie bine!
Jasminutz , esti tare draguta...Mi-ar placea sa-mi retii povestea, dar numai atunci cand ea va fi una de succes!!!Pana atunci, nu-ti bate capsorul cu lucruri rele...Sunt convinsa ca discutiile noastre vor fi mult mai placute atunci cand subiectul nu va mai fi infertilitatea, ci ...cea mai buna firma de scutece!
Tamz, Magditza, Adriana , pup fetele frumoase si sfatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Aditule, multumesc de compliment!Merg in continuare la sala si incepand cu saptamana asta m-am inscris si la un curs de dans, unde m-am distrat pe cinste! Asa ca daca vreti sa va fac o demonstratie de salsa, tre' sa ne vedem intr-un club! :))
Incerc sa-mi umplu si eu timpul cat mai placut (si util).
Hai, da-ne vestea buna, sa avem si noi motiv sa ne vedem, caci Magdita vad ca nu vrea sa vina fara motiv la intalnire!
Va pe toate si un weekend minunat!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Tammy, te felicit pentru treaba cu dansul!Mi se pare de mare exceptie!Si mie mi-ar placea la nebunie, dar nu reusesc sa-mi conving sotul.Asa m-as baga la un tango argentinian...Zici ca nu vine Magditza la intalnire?Stii cum ti-o aduc?Impachetata!Totul e sa ne hotaram...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

salutare fetele.....ete si eu am ajuns acasica...

sunt tare deprimata..asa dintr-o data iar m-au rapus toate problemele..cum mai aflu de o gravida la servici ..cum dau la boboci...offf

va pup din tot sufletul..va citesc dar nu am cum sa va scriu de la servici

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

eu-s la unguri.....am asteptat ieri mai ceva ca la Tutnaru, am primit si schema de tratament am vb cu toata lumea.
sper sa se finalizeze frumos, nik mi mult.
pup si aveti grija de voi

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata scumpele mele,

Mirela, esti in focuri, Doamne ajuta sa primesti vesti bune si sa mearga totul perfect .
Aditu, saptamana asta sunt cu gandul si rugaciunile numai la tine . Sper din tot sufletul sa vezi II.
Tamitu, ma bucur ca-ti umpli timpul frumos. Bravo .
Lilisor, de-abia astept sa ne mai vedem, imi esti in suflet .
Madutz, hai cu vesti .
Lalala, imi pare rau ca esti descurajata, fiecare trecem prin astfel de momente, important e sa le depasim repede. Mie mi-au ramas in minte niste vorbe ff adevarate spuse de zanica Georgi:"nimeni n-o sa nasca copilul meu", adica fiecare e cu crucea lui, mie nu-mi ramane decat sa ma bucur pentru reusita fiecareia, sigur imi va veni si mie randul la un moment dat. Asa ca Doamne ajuta .

Pup toate fetele si sa ne auzim cu cele mai bune vesti .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Ciau fete frumoase

ca v-ati gandit la mine

Conform ecografiei sunt bine,adica nu am chistulet, doar un outz gata sa explodeze si sa bag fufu de zor , ne-am conformat, acu restul ce vrea DD.
Mi-a dat vre-o 5 luni de naturel si apoi mai incercam o IA ceva, mai vedem ce ne mai rezerva DD.
Mirela... bagam niste agitate pt tine
Tamytzule..asa deci, matale din burik, bravo, ma bucur ca alintzi psihicul cu lucruri frumoase
Lala... vine timpul la fiecare, incearca sa nu te mai incarci negativ, ce-i al nostru ii pus deoparte, mai devreme sau mai tarziu vom fi mamici
Zanica verde... acu ca ai descoperit balaurii stii cum sa-l apuci de coarne si va veni minunea, toate-s de la DD , nu uita ca rugaciunile nostre is duse prin locuri minunate si rezultatele au inceput sa apara
Magdutz...

tuturor o zi minunata!

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Fetele ce pustiu e pe aici v-a speriat ploaia?
cand va hotarati sa intrati va las gogosele calde si un www.hopa.ro/poze/mare/la_un_pahar_cu_lapte_1222985046.jpg" target="_blank">paharutz cu lapte
sa va incalzeasca

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

scuze pt offtopic dar tare mult m-a impresionat aceasta tragedie a unei tinere de 27 de ani, sa o ajutam asa cum putem fiecare dintre noi

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

mogaldeata lu'mama

Mergi la inceput