"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Magditza, inca o declaratie ca asta si jur ca te trezesti cu mine la Craiova...
Madutz, tu ce zici de treaba asta cu infiltratiile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

sunteti niste femei deosebite..

se pare ca de acum vine toamna rau de tot..e si normal dealtfel...poate o sa fie productiva iarna asta ...la caldurica ..c sotii nostrii

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Hello- eu sunt prezenta zilnic "in umbra"
Nu am nicio noutate.
Sun in Z 30 si nimik.

Asa ca ma voi duce in continuare la monitorizare - da nu o zi da si una nu- ma mai duc vineri.

In rest nicio noutate.
Citisem de o intalneala .. parca. E de actualitate??

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetelor
Si eu mereu va citesc, nu prea am mai scris...din lipsa de inspiratie...
Magdita, Elly, Georgic, Mada, Lilisor,Tamy prietenele mele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Neatzaaaaaaaaaaaaa

tot in barlog? tot in barlog? pup fetele

Ilenush.. decizia iti aprtine, daca as face eu? hammm delicat, inclin sa spun nu, dar pana nu esti in situatie nu poti decide.Din tot ce am citit e o metoda cam barbara , cu toate ca s-au auzit si reusite, acum fiecare face ce simte.
Orice faci eu iti tin pumnii

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Buna dimineata tuturor ,

eu am avut un an cu ceva rau si restul foarte bune.
Rau a fost ca in primavara - vara am fost f bolnava , nu are legatura cu partea de jos , acolo sunt sanatoasa , concediu medical vreo 3 luni .
Partea buna e ca Dumnezeu mi-a trimis doua doctoritze f bune si inimoase , si am reusit sa mergem in concediu, sa am o viata normala si mult mai fericita decat inainte : pentru ca m-am vindecat ; si a doua la mana pentru ca trecand prin ce am trecut acuma nu ma mai gandesc la copil , poate in viitor vom adopta , poate voi ramane gravida , poate si una si alta , am timp si las pe Dumnezeu sa decida.

deci necazul m-a facut sa scap de gandul la copii , nu mai numar nimic , nu mai controlez si nici nu ma gandesc ca poate poate , avem atatea de facut ca apreciez orice clipa de viata si sa gustam viata asa cum ne-a dat-o Dumnezeu
am revenit sa va spun ca va citesc , va doresc ce e mai bun , si sa ajungeti la aceeasi relaxare , detasare cum am ajuns eu , farsa va loviti de un mare necaz

va salut , si ce va doriti sa vi se implineasca fara prea multa suferinta , diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://diana74.webs.com/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

P.S. UNDUCHTABLE CHIAR MA GANDEAM LA TINE CA NU AI MAI DAT NICI UN SEMN! DOAMNE AJUTA SA FII BINE SI BINE CA TE-AI INSANATOSIT!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Cami si toate fetele , sa imi spuneti DIANA :)) , numele de user nu il pot schimba ca a fost mai demult al sotului meu .

deci sunt DIANA

Cami , am intrat pe site si am citit ce i s-a intamplat Alinei , e dureros si o lectie de viata ca trebuie sa nu ne mai necajim nici macar ca nu avem copil, sanatatea este cea mai importanta , daca o pierzi nu mai poti face NIMIC , cu atat mai putin sa cresti un copil .

Dumnezeu sa fie alaturi de Alina si sa nu o lase , sa se faca bine, SA TRAIASCA ! DOAMNE AJUTA !!

si eu era sa mor in primavara , m-am lasat in mana Domnului si Dumnezeu nu a vrut asta si m-a readus la viata , nu am avut ceva asa de grav ca Alina , dar tot periculos a fost

iubiti viata , asa cum este ea , DIANA

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Cami.. am facut publica si eu cat am putut povestea Alinei, o sa ajut si eu cum pot, sper din suflet sa reusiti sa strangeti banuti
Diana.. ma bucur ca acum esti bine, DD sa-ti fie alaturi mereu

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna dragele mele,

Madutz, sentimentul e reciproc. Ma bucur ca nu e chist.
Lilisor, esti binevenita oricand.
Diana, sanatate maxima iti doresc si faca-se voia Domnului. Chiar nu mai stiam nimic de tine de luni bune, ma bucur ca esti mai bine acum.
Cami, e atat de trista povestea acestui cuplu, fratele si cumnata ta. Ma rog la DD sa le mijloceasca sansa de a fi operata in strainatate si sa aiba a doua sansa la o viata sanatoasa .
Aditu, sunt cu gandul la tine si sper sa vezi II saptamana asta.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput