"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici
Raspunsuri - Pagina 12
unducthable spune:
La fiecare rasarit de soare sunt o "prospatura " , sunt ca si noua , ca un nou nascut care e curios sa vada cat de frumoasa este viata .
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html
tamaryllis spune:
Diana, tu ai mare dreptate! Si eu cand mi-am descoperit nodulii la sani, pana am aflat ca nu sunt cancerigeni, ajunsesem sa ma bucur ca ma trezesc dimineata, ca merg la serviciu, ca vorbesc cu familia, etc. Deci ajunsesem sa ma bucur de lucrurile marunte. Pacat ca nu constientizam importanta lor decat atunci cand dam de o problema!
Sanatate maxima!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Jasmin012 spune:
Buna, fetele,
pe toate, sunt si eu pe-aici, va citesc, chiar daca de 3 zile nu am mai dat semne de viata. Lucas mi-a fost cam bolnavior, de cand merge la cresa ba ii curg muculetii, ba tuseste, ba imi face temperatura. Nu e nimic grav, dar e suparator.
Mada, ma bucur ca nu e chist, 
Lili, sigur ca o sa vorbim de scutecele alea, cat de curand,
Fetele din butoi, va somez sa iesiti din el, mai ales ca trebuie sa stam pe-aici cat mai putin posibil si sa mergem in grup la odisee, asa ca optimism nene, optimism! 
Bun-venit fetelor noi, 
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
unducthable spune:
Viata e facuta din lucruri marunte , si daca tinem la aceste lucruri si le apreciem , suntem cu adevarati fericiti .
Intotdeauna mi-am dorit mult un lucru si pana nu m-am incordat emotional credeam ca nu se va intampla, si cand colo , toata treaba este sa ne vedem de treaba noastra de zi cu zi , sa ne bucuram , si Dumnezeu are grija sa aduca in viata noastra schimbarile firesti si frumoase din viata fiecarui om .
oricat ne zbatem , tot aia ni se intampla
e cel mai greu lucru chiar sa renuntam la dorinte transformate in patimi sau obsesii , e ffff greu , dar daca ajungem sa ne detasam e cel mai bun lucru
diana
dulse spune:
pot sa va intreb cva? sunt insarcinata in 5 luni si la analize mi-a iesit anemie lipsa de calciu si infectie urinara.. este grav? pana maine cand afllu de la medicul de familie ce trebuie sa fac n-o sa pot sa dorm:) va multumesc
georgia_c spune:
dulse.. nu e grav, se remediaza , stai fara teama ... fugi la nani ca ii afci rau lui bb
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
mirela2 spune:
vechituri si prospaturi ....si nu in ultimul rand viitoate mamici.....
eu sunt ok...inca pe taramuri unguresti...ploua, bate vantul....
foliculii mei de ziua 5 sunt mici dar multi, joi ma duc la monitorizare iar.
pup si noapte buna fetelor
de Craciun vom fi 2 in 1!
dulse spune:
acum ma duc la nany ca maine ma duk la Sf Paraschiva din cumpana sa ma rog pentru sanatatea lui bbe:) ms mult:*:*:*:
unducthable spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dulse pot sa va intreb cva? sunt insarcinata in 5 luni si la analize mi-a iesit anemie lipsa de calciu si infectie urinara.. este grav? pana maine cand afllu de la medicul de familie ce trebuie sa fac n-o sa pot sa dorm:) va multumesc |
am avut prietene insarcinate cu aceste probleme dar nu a fost nimic grav , stiu ca au trecut cu bine peste asta ; stai linistita , nu e grav , vei primi un tratament

adrianaady spune:
Buna fete dragi,
Ies din barlog dar din pacate nu cu vesti bune
. Cele care mai stiu mai bine, stiu ca luna asta am facut inseminare, dar din pacate ieri beta 0.... nu a fost sa fie, desi totul a fost perfect, spermograma buna, endo perfect, doi foliculi.....
A durut rau, va zic din tot sufletul, am inima frinta de durere, am plans, dar merg inainte si am increderea ca totul va fi bine, simt din tot sufletul meu ca va veni si momentul cind imi voi tine copilasul in brate, si atunci acea fericire va sterge toate clipele astea dureroase.
Desi acum sufar, nu regret nimic din ultima luna, au fost zile cind am fost asa de fericita, radeam mereu, uneori cu motiv, alteori fara, a fost o luna in care m-am rugat mult, m-am apropiat mai mult de Sfanta Biserica, l-am rugat pe Dumnezeu sa imi dea rabdare si liniste sa pot merge mai departe si sa gasesc calea corecta. Si desi nu au fost cele doua liniute, am castigat incredere si liniste sufleteasca, pentru care ii voi multumi in fiecare zi Celui De Sus.
Zanica mea Georgi multumesc zanica pt tot
Intotdeauna la greu ne trimite Dzeu cite un prieten 
Felixuca multumesc si tie, si stii pt ce
, numai ca nu a fost sa fie draga mea, dar mergem inainte mereu nu?
Magdita fata draga, de cite ori vb cu tine la telefon imi dai o stare de bine, pt ca razi mult si esti f increzatoare. Aseara nu am mai fost in stare sa te sun, promit sa o fac cind imi revin complet
Diana desi nu te cunosc, cuvintele tale scrise ieri mi-au ajuns la suflet si ai mare dreptate in ce spui tu acolo
Tamytu 
O zi frumoasa tuturor