"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici
Raspunsuri - Pagina 13
mirela2 spune:
offf adriana, imi pare rau.
nu te descuraja, o sa fie bine pana la urma.
mai stau si eu prin casa cat sa imi fac injectiile si iesim la plimbare, a gsit al meu un magazin de electronice, ne ducem sa vedem cat costa la unguri, ultimul robot de bucatarie de la philips, poate il gasim mai ieftin decat la noi.
va pup si zambiti.

de Craciun vom fi 2 in 1!
magdita spune:
Buna iubitele mele,
Aditu

, o imbratisare stransa, stransa si un pupic dulce
. Cum ti-am mai zis, toate se intampla la timpul lor, trebuie sa ne pastram speranta si increderea ca va veni si Ziua cea mare cand ne vom strange copilasii iubiti la piept
. Pana atunci sa nu uitam sa traim, pentru ca in valtoarea asta uitam sa ne traim viata, asa cum e, cu bune si rele, cu impliniri si neputinte, cu sperante si emotii. Dumnezeu e mare si nu ne va lasa fara copilasi, avem atata dragoste de oferit, incat sunt sigura ca vom avea cui s-o oferim
. E doar o chestiune de timp si de rabdare. Doamne ajuta
.
Mirela
, bafta multa si iti tinem pumnii.
Jasmin
, sanatate micutului Lucas. De-abia astept sa ajungem la odisee si daca vom fi si impreuna
, va fi minunat.
Dulse
, sanatate si sarcina usoara in continuare.
Madutz, Georgi si toate fetele nementionate 

Azi e sarbatoare mare, sa ne rugam la Sf.Cuvioasa Parascheva sa ne mijloceasca dorinta
. Doamne ajuta
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tânjesc sa fie copii; ca îsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi îsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zâmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
mada23 spune:
Adriana..
off ce sa scriu sa-ti mangaie sufletzelul..din pacate stiu ce e durerea, m-am facut sora cu ea, am invatat s-o domolesc cu rugaciuni si mare e alinarea, trebuie sa stergem lacramioarele si sa mergem inainte, am spus de-atatea ori incat poate pare un cliseu...da sunt sigura ca Bunul Dumnezeu nu va ramane indiferent la lupta si rabdarea noastra.
o pereche de bratze sa te stranga tare, tare si sa-ti spuna ca va fi bine, inca putin 
Mirela...
niste agitate din suflet pentru tine 

multi poopi pentru toate

Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA
georgia_c spune:
adi ...am trecut si io pe drumul ala , stiu cum ii , si mai ales stiu cum ti se spulbera toate spernatele ; din pacate nu gasim raspunsuri , si din fericire io am ajuns .. macar temporar sa nu mai intreb .. candva , nu stiu cand ( am inteles ca nici nu conteaza sa aflu cand ) , se va intampla ... asta ca e important, ca simtim ca se va intampla .... cu rabdare , ajungem si in ziua aia de o sa strigam in gura mare... sunt gravida ....
si sa nu mai pangi ca superi ochisorii aia frumosi
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
ana-alexia spune:
Buna, dragele mele!
Eu sunt o vechitura pe-aici (ca sa nu spun antichitate…) Scriu putin, dar citesc mai mult decat scriu… Imi sunteti tare drage, va multumesc pentru ca sunteti aici, pe forum. Va multumesc pentru tot ce am invatat de la voi!
Am intrat sa va spun o poveste pe care am auzit-o si eu. Probabil multe dintre voi o stiti… o sa v-o reamintesc…
A fost odata un rege care, ajuns la batranete, se pregatea sa-i lase fraiele regatului fiului sau, dar mai avu de la el o dorinta:
- Fiul meu, sunt batran… Multe am vazut in viata asta, dar mai am ceva ce-as vrea sa stiu… Ce este fericirea… Am auzit ca raspunsul il detine un intelept aflat la mare departare… Iti dau oameni care sa te insoteasca si te rog sa mergi tu acolo sa-mi aduci raspunsul, ca sa mor impacat.
Zis si facut. Ii dadu fiului sau ostasi sa-l insoteasca, daruri pentru intelept si-l trimise la drum.
Dupa ce calatori multe nopti si zile, peste mari si tari, ajunse tanarul print la intelept.
Se astepta sa gaseasca o chilie si-un batran cu barba lunga, dar gasi un palat mare, cu o curte imensa, gradini… Undeva, intr-un colt al palatului era inteleptul care vorbea, rand pe rand, cu oamenii. Merse si printul la intelept, ii spuse pentru ce a venit, iar inteleptul ii spuse:
- Dragul meu, iti voi raspunde la intrebare diseara, cand iti va veni randul. Pana atunci, te rog bucura-te de toate splendorile din palat si gradini, pe care le-am facut din darurile primite de la oameni pentru pelerinii care vin aici, ca sa le fie asteptarea confortabila si placuta. Am o rugaminte insa: de acum pana ne vom revedea, cat te plimbi, sa tii in mana lingurita asta si sa ai grija sa nu versi nici o picatura din continutul ei.
Cand se insera, Inteleptul il chema pe Print.
- Si, cum a fost plimbarea? Ai vazut gradinile? Arborii minunati, florile viu colorate, te-ai bucurat de cantecul pasarelelor? Dar picturile, sculpturile, tapiseriile din palat?
- Hmmm..florile…picturile…nu prea…nu, n-am vazut prea multe, spuse rusinat Printul. Am fost atent sa nu vars continutul linguritei.
- Ei, vezi tu, dragul meu…. Fericirea inseamna sa poti trece prin viata asa fel incat sa fii atent si la continutul “linguritei”, dar sa vezi si toate frumusetile care te inconjoara, spuse Inteleptul.

pentru voi!
ana-alexia spune:
Adriana 

Toate au un timp al lor! Oricat de mult am vrea noi sa fie altfel...
Sunt multe lucruri care depasesc puterea noastra de intelegere...
Noi putem sa mergem la medici, sa descoperim cauze, sa cautam solutii, sa "lucram" in felul nostru personal pentru a ne implini visele. Dar hotararea finala o ia Doamne-Doamne!
Iar toate aceste eforturi ne marcheaza...si, de cele mai multe ori, ne ajuta sa ne transformam din buni in si mai buni!
Bucura-te de ce ai asa cum este acum si ai credinta ca intr-o zi iti vei tine pruncul in brate!
georgia_c spune:
ana-alexia
..faina povestioara ... uite asa ma uitam io numai la lingurita si nici nu mai stiam cine e pe langa mine .. noroc ca a fost ajutata de Seful cel Mare (DD ) si mi-am ridicat privirea din lingurita ...si tare bine e ![]()
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
unducthable spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaady Diana desi nu te cunosc, cuvintele tale scrise ieri mi-au ajuns la suflet si ai mare dreptate in ce spui tu acolo ![]() Tamytu ![]() O zi frumoasa tuturor ![]() |
draga mea , mi-am permis sa va arat cat de bine ma simt acum , tocmai pentru ca am trecut si eu prin multa suferinta , dezamagire si Dumnezeu a facut ca printr-o lectie de viata sa imi aduca aminte ca altele sunt adevaratele motive pentru care sa ne suparam , sa suferim , sa stam in loc , sa nu ne traim viata
dupa 2 ani de vazut daca raman gravida , am facut laparoscopie , nu a gasit nimic grav , si am ramas gravida si am pierdut sarcina la 5 saptamani , dar am apucat sa simt cum ceva e acolo , ceva care e viu , am apucat sa ma simt mamica ... stiu cum este pierderea ...
asa ca deaceea sa nu punem toata energia noastra in asta , desi e foarte greu , sa lasam pe Dumnezeu sa ne ia durerea , pentru ca El asta vrea , sa ne lasam ca niste copii in bratele Lui si El va stii cand e momentul potrivit , noi trebuie sa ne bucuram de viata

dianaA FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html
adrianaady spune:
Fete dragi ce cuvinte frumoase
Si cit adevar sunt in ele.
De aia mereu pot vorbi cu voi, pentru ca voi stiti cel mai bine si ma intelegeti....
Mada au ajuns bratele pina la mine sa stii, si a contat.
Si pe mine rugaciunile m-au ajutat mult, si ele imi aduc alinarea, linistea si convingerea ca va veni si momentul fiecareia dintre noi si atunci toate durerea va fi uitata 
Zanica mea frumoasa si buna, eu sunt sigura ca va veni momentul, il astept, vorba ta nici nu mai conteaza cand ...
Magdita
vine ea si fericirea, e dupa colt.
Diana incerc sa ma bucur de tot ce am, si sa multumesc pt cit am, sunt o femeie norocoasa. O sa vina si ziua cind va veni si minunea cea mare 
Ana Alexia superba povestioara, incerc sa ridic ochii din lingurita si eu...si vad ca reusesc usurel asa 
Se pare ca vine si cm azi, fix la 14 zile dupa ovu, asa ca in curind incepe o luna noua si o noua sansa. Am vb si cu dr mea, i-am zis ca simt nevoia de o pauza, sa ne tragem sufletele... A zis ca e f bine, si sa ma duc la un control la el in z10 si mai discutam.
Jasmin012 spune:
Buna, fetele,
. Eu astazi sunt in Z14, cred ca sunt la ovulatie, am prestat si aseara si azi, dar nu stiu daca s-a prins ceva, nu prea cred, cu spermograma noastra. Peste vreo 2 saptamani o sa aflu...hm
Adriana, 
, capul sus si continua lupta. Ma bucur ca ai capatat incredere, asa si trebuie.
Mirela, sa veniti cu bebe in burtica de la unguri.
Dulse, stai linistita, ca nu e grav, deja ti-au zis si celelelte fete. Ai grija de bebe mic.
Magdita, ai sa vezi ca ne vom duce la odisee mai multe deodata, poate nu toate, ci asa, pe rand si tot va fi minunat, mai ales ca o sa ne intalnim si aici...
. Si merci pt urare, el a fost mereu sanatos dar cu colectivitatea asa se intampla, mai ales ca e si vremea asta, cade dintr-o extrema in alta. Dar la cresa o sa le faca vaccinul antigripal si atunci sigur o sa fie mai bine.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas