"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici
Raspunsuri - Pagina 14
cami30 spune:
Va salut si eu cu drag, nu prea am timp, muncesc mult si citesc doar printre picaturi. Saptamana trecuta mi-am luat de la doctor CD-ul cu operatia mea de anexectomie, ca sa vad ce mi-a facut macelarul. Am descoperit cu bucurie ca nu am aderente in cavitatea peritoneala ( aratam asa frumos pe interior ca o
), Ovarele arata bine, l-am vazut pe bebe in trompa stanga ( ma rog atat cat am putut sa identific si am vazut si ce groaznic arata trompa dreapta din cauza hidrosalpinxului) Asa ca m-am mai linistit ca nu mi-au scos degeaba si trompa dreapta. Totusi, mi s-a parut ca rezectia trompelor s-a facut prea aproape de uter, si evident sunt ingrijorata de "cat de mult" s-a taiat si cum arata uterul meu acum. Trebuie neaparat sa fac o histeroscopie. Evident ca nu mi-au dat tot filmul....ultima parte lipseste, daca s-a intamplat ceva la scoaterea celor doua trompe? Ca asa ce-i tremura mana si nu nimerea cu instrumentele prin burtica mea!!
Fetelor daca faceti laparoscopii sa cereti cu insistenta sa vi se inregistreze procedurile si sa vi se dea filmele. Nu se stie niciodata!! Stii, pe mine ma sfatuise cineva ( medic) sa dau spitalul in judecata pentru ca mi-au scos pe langa trompa afectata de sarcina si trompa dreapta fara acordul meu si fara sa intrebe pe sot. Da' eu stiu in sinea mea ca a fost o decizie corecta, si ca oricum o trompa cu hidrosalpinx ( care mai fusese inca o data operata in trecut) nu mi-ar folosi in eventualitatea unui FIV.
cami
salpingectomie partiala+neosalpingostomie 2005
FIV 1 2008( oprita in evolutie)
SEU septembrie 2009: s-au rezecat ambele trompe
FIV 2- daca strang bani in ianuarie 2010
mada23 spune:
Hellooooooooo
ce fac fetele? inghetzate?
facem un pic de miscare sa ne mai dezmortim?

Camy...
fata muncitoare, e bine ca te-ai "vizualizat" ai inlatura gandurile negre, o sa vina si ziua mult dorita, ai sa vezi, tot raul spre bine, poate ca din cauza trompitzelor "defecte" s-a intamplat , ce s-a intamplat, la urmatorul FIV o sa fii fresh si bebe o sa se cuibareasca bine 
Iar noi o sa-ti fim alaturi sa incurajam fata 
poop fetele cochetele
hai iesiti la un ceiutz cald?
Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA
adrianaady spune:
Neatza fetele...
Mada eu vin la ceiut ca tare bun e pe frigul asta....brrr
Cami de data asta o sa fie bine, ai sa vezi 
Tamy 
Eu declar azi z1, sunt fericita ca a venit exact la 14 zile de la ovu.... Incepe o noua luna si va fi bine 
Va pupic pe toate 
mirela2 spune:
neata fetelor
azi ma duc la numarat din nou...sper sa am vesti bune.
pupi si aveti grija de voi
de Craciun vom fi 2 in 1!
mada23 spune:
poop fetele
Mirela..
ai numarat?
vin-o cu vesti bune

Madutz
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA
mirela2 spune:
mada ieri a numat 7 foliculi mari, dar mai erau si mai mici, asa ca am primit si 3 doze de merional.
maine ma duc iar la numarat.
pup
de Craciun vom fi 2 in 1!
mada23 spune:
Bravo!
mai bag agitate 

sa creasca outzele
Madutz

fericita!