"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Cu durere si lipsa de speranta anunt si eu...z1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

scumpa...e o noua luna..nu dispera...eu mi-as dori sa imi vina la timp...dar fiecare cu problemele ei

uite de la mine..poate mai trece...

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

salutare,

dragutelor, am intrat sa va anunt ca voi face IVF la Biogenesis, cu domnii dr. greci. sunt foarte incantata si optimista. am deja schema de tratament si voi incepe la urmatoarea menstruatie. am facut pe 15 histeroscopie (a doua oara) iar pe 16 spermograma. al meu, ca si mine dealtfel, am fost f incantati de explicatiile si discutiile purtate cu dr greci(care au durat o ora) si am hotarat , tot pe 16, ca la inceputul lunii dec sa incepem procedurile pentru IVF. eu am 2 embrioni congelati dar prefer sa fac altii proaspeti. deci, de Craciun voi fi graviduta cu gemeni !
pupici tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

sarrah

bravooo ... super .. sa dea Dumnzeu asa sa fie si decembrie sa fie vesel , sa nu mai fie unul trist
astept pareri despre noua clinica , pe PM

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Sarrah...Doamne ajuta, ma bucur ca esti optimista, asteptam impresii, si eu trageam cu ochiul la clinica vazusem mesajul tau acolo , o sa avem un Craciun in sarbatoare
Zeita verde..
Ilenush..cu tupeu inainte!
Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ce-mi vad ochii....a aparut sarrah a noastra cu vesti proaspete. Mi-a placut mesajul tau ca suna a mult optimism, asa ca sunt convinsa schimbarea asta iti va prinde bine si iti va aduce gemenii mult doriti. Abia astept sa vina Craciunul si sa ne spui cum cresc in tine sambureii.

lilishor, iti spun si aici ca imi pare tare rau de afurisita asta de Z1.

georgicule, tu cum mai esti, vrei sa te orientezi si tu spre clinica asta?

Lali 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lali , sunt bine ..astept sa se adevereasca visul magditei si simtirile madutei..

tu cum esti , trageam cu ochiul dupa tine , pe la dr t , caci scrisesei ca erai un pic nelinistita ... sunt convinsa ca a fost alarma falsa iar bb david , doar v-a dat emotii

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

salutare tuturor ,

incerc sa va povestesc pe scurt. am vazut site-ul, m-am programat pe 01.10.m-am intalnit cu doctorii. 2 greci(ginecolog si embriolog) si 2 romani.
clinica arata superb (asta mai putin conteaza )
fetele de la receptie mi-au spus ca au un procent de reusita de 80%.
le-am povestit istoricul meu, s-au uitat pe absolut toate analizele din dosar chiar daca unele erau mai vechi de 1 an, au luat notite. mi-au spus sa repet histeroscopia si sa fac analizele hormonale de Z3 au iesit ok. in Z4 m-a sunat unul dintre dr romani sa-mi ceara rez analizelor hormonale (organizare nu gluma).l-au programat pe al meu pt spermograma pe 16.10. (cu o zi inainte m-au sunat sa confirm programarea.)a facut-o embriologul grec. eu pe 15.10 am facut histero cu unul din dr romani. pe 16 in timp ce asteptam rez la spermograma mi-a facut dr grec eco endovaginala. vineri, 16.10 - Z11 a CM aveam un folicul de 21 mm si endo de 6,7(cam mic, ca deobicei). a spus ca histero a fost ok. spermograma a iesit mai proasta decat in urma cu 6 luni . e adevarat ca nu a mai luat nici un fel de tratament...
am pus toate intrebarile posibile care mi-au venit in minte si au raspuns la toate cu mult calm si raspunsurile au fost cat mai clare.( au si translator daca e nevoie) concluzia a fost ca am sansa sa raman si natural dar trebuie sa avem rabdare pentru ca spermograma nu e prea stralucita. am hotarat sa incepem IVF la urmatoarea menstruatie. protocol lung. mi s-a spus ca monitorizarile si analizele se fac din 2 in 2 zile de catre dr romani iar ajustarea/completarea tratamentului o face dr grec care va avea dosarul meu.
le-am explicat ca mai am 2 embrioni congelati.au zis ca daca vreau pot sa ii aduc si mi-i pun fara probleme si daca vreau imi mai face unul proaspat pe CM natural.am hotarat sa facem altii proaspeti.

ceea ce nu imi place este faptul ca fac IVF pe loturi...dar am incredere in ei ca fac asta de peste 20 de ani si cica si in Grecia au f multe reusite. eu sunt optimista, ramane de vazut acum ce o sa iasa ! am obosit sa mai astept .am obosit ca in fiecare luna sa merg la monitorizari , sa prestez la comanda,"sa fiu gravida la cap"sa astept 2 liniute, sa fiu dezamagita, sa plang de fiecare data...si asa mai departe. fac IVF si gata. mi-au ridicat f mult moralul! m-am bucurat ca in sfarsit am gasit niste dr cu care poti sa stai de vorba, sa te asculte, sa-ti explice si sa poti sa crezi in ceea ce spun, pentru ca pareau siguri pe ei.

daca mai aveti intrebari va raspund cu mare drag. dar asta pana luni seara ca marti plec in Egypt(cica soarele ajuta la implantare si eu tocmai am ovulat astazi) pupici tuturor !

Mergi la inceput

scuzeeee ! acum am vazut cat m-am lungit si cica vroiam sa scriu pe scurt !!!

georgia- nu stiu de ce nu imi sa voie sa-ti trimit PM...

ileana- o noua Z1 o noua sansa ! o sa reusim noi pana la urma TOATE !

mada- parca vorbeati de o intalnire la un moment dat...se mai aude ceva?

lali- sunt optimista, e adevarat...nu stii asa ma apuca pe mine cateodata ! dar de data asta parca e altceva ! abia astept sa nu mai pot dormi pe burta... sarcina usoara in continuare !

felix- ne e dor de tine ! de cafelute, de praji !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

sarrah, suna foarte bine ce ai povestit tu acolo. Sa dea DD sa se lase cu o sarcina usoara cat un fulg. Pana una alta relaxare totala in Egypt, sa profitati la maxim de aceasta vacanta.

georgicule, asa este, eram cam ingrijorata. Intre timp am fost vineri la o noua morfologie si din fericire am scapat de problema de la rinichi si a mai ramas cea de la inimioara. Sper ca peste o luna cand voi mai face o morfologie sa fie totul in regula si acolo. Oricum nu pot sa fac nimic, decat sa gandesc pozitiv, sa am grija de mine ca si bebe David sa creasca sanatos.
O sa vezi ca pana la urma visele se vor adeveri si asa cum spunea si sarrah, mai devreme, pana la urma toate vom fi mamici, doar ca din nefericire si total aleator la unele dureaza mai mult decat la altele pana li se va implini visul de a-si tine puii in brate.

Lali 23+

Mergi la inceput