"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici
Raspunsuri - Pagina 16
georgia_c spune:
m'neata micutele
sarrah
pt info .. suna bine .. chiar as spune tentant
lali .. f buna atitudinea ta ...

va pupa fata si va doresc sapt usoara
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
MTHFR C677T genotip heterozigot
magdita spune:
Neata dragelor,
Sarrah
, ce ma bucur ca aparusi
. Deci iei taurul de coarne, bravo
. Doamne ajuta ca de Craciun sa fii 3in1
.
Georgic
, sper din suflet sa se adevereasca visele mele, poate chiar anul asta, ca mai sunt 2 luni jumate
.
Madutz

MamiLali
, incredere si optimism ca n-a fost decat o alarma falsa.
Pup toate fetele, mentionate sau nu
, si o saptamana frumoasa va urez 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
adrianaady spune:
Neatza fete dragi 
Zanica Georgi macar un pupic iti dau aici
Sarrah ma bucur ca esti optimista, ai sa vezi ca de Craciun ai sa fii cea mai fericita femeie 
Mami Lali ma bucur ca te-ai mai linistit putin, sunt convinsa ca la urm eco morfo vei primi alte vesti bune
si bebe David va fi cel mai sanatos si frumusel baietel la fel ca mama lui
Magdita cum a fost week-end? cu focuri de artificii...
Mada
Lilisor
O sapt frumoasa, plina de vesti bune 
Jasmin012 spune:
buna, fetelor, 

Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
aerlilian spune:
Sarrah , pentru mine deja esti verde!N-am indraznit sa-ti spun ieri la telefon, dar am facut imediat legatura si iti spun acum>Dumnezeu va vrea sa-ti dea in luna decembrie ceea ce ti-a luat intr-un alt decembrie...De data aceasta va fi bine si vei iubi sarbatorile de iarna, ai sa vezi!
Va pup pe toate fara exceptie, sunt ingrozitor de aglomerata la serviciu si nu prea am timp...Sunt si racita rau de tot, behai ca o capra...Am o tuse seaca si nu stiu cu ce sa o mai tratez, ca tusesc de ma dor tamplele...
tamaryllis spune:
Ce faceti dragutelor? M-am adunat si eu de pe drumuri, ca tare colindatoare mai sunt!
Azi m-am usurat de 10 mil la Synevo, unde am facut profilul sindr. antifosfolipidic si profilul trombofilie ereditara II. Macar sa fie ok rezultatul si sa fie asta pierderea mea! Oricum, azi m-am intristat f tare(probabil si de la vreme) si m-am gandit ce de bani am mai cheltuit cu problema asta oribila: infertilitatea! M-am mai consolat cu ideea ca e bine macar ca am avut banii astia sa ii pot cheltui! Ce m-as fi facut si daca nu ii aveam? Din experienta voastra, in anii trecuti in ce per nu s-a lucrat la Synevo de sarbatori? Ca mie, dupa calculele mele, o sa imi vina CM cam pe 20. Oare o sa fie deschis atunci, caci trebuie sa imi fac hormonalele...
Sarah, eu te felicit pt decizie! Sa ai convingerea ca o sa fie bine! Distractie placuta la soare!
Georgicule, te reorientezi?
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
georgia_c spune:
magditus ... nu mai am micuta decat luna asta ce vine , caci ailalta de va vrea si sosulica tinem post .. so .. gata cu anul asta ... la anul , alte sperante, alte vise ..si cred ca si implinirea lor...asa simtesc io
tamy , prospectez piata .. never say never ![]()
felixxxxxxxx.... iesi maica din barlog ca mi s-o facut dor di tini ...
ady,3x
.. am iesit sambata cu adisoara , sa bem o cafa , si sa mancam chinezarii , si asa am stat vreo 3 ore de vorbe .. pe ea a sunat-o sotul de 3 ori , oar pe mine de 5 , si niciuna nu a auzit telefonul 

... noi eram intre ovulatii si alte cele si ei aveau pretentia sa auzim ...![]()
va pupacesc si mai trec
Albert Einstein
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
georgia_c spune:
mei de dimineata ma tin ... sa o pupacesc pe jasmin , ca de cand mi-o dat pup si floare imi merg toate numai bine
aaa.. si inca ceva ... cand m-am vazut cu adi , tot acolo la alta terasa era si elenada , si ne uitam amandoua la ea , ca la enriche iglesias
.. mai mai sa ne ducem la ea ... chicoteam , ca alea mici cand a venit MJ in romania la concert ... ce o fi zis saraca fata de noi
Albert Einstein
magdita spune:
Georgicule
, mor de tine 

.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
adrianaady spune:
Zanica mea m-ai facut sa rad zau asa....

Am stat trei ore pe acolo si tot am mai fi stat, ca mai aveam multe de povestit
Vorba ta , data viitoare cu telefoanele de gat ca nu se mai poate![]()
Elenada era draga de ea in mare forma, nici nu zici ca are doi bebelusi gemenasi....mai mai ca ne-am fi dus la ea sa ne zica si noua secretul,sa bem ce bea si ea, numa de o iesi si la noi pereche