"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici
Raspunsuri - Pagina 17
Jasmin012 spune:
Pai si nu v-ati dus sa vorbiti cu ea, cu Elenada, zic? Sa-i spuneti ca o cunoasteti si sa mangaiati puiutii cum se mangaie burta gravidei, ca sa se ia gravideala si "virusul" gemenasilor? Eh? Pai foarte rau ati facut. Dar cine stie, poate virusul gemenasilor se transmite asa, prin aer si pe cale virtuala... (sa dea DD)
Georgi, ma bucur tare ca pupicul meu ti-a purtat noroc. Uite, mai primesti unul, 
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
aerlilian spune:
Georgic si Aditzu , voi va cafeliti asa, doar in doua?Frumos va sade?Mai Georgicule, adica pe mine ma amagesti cu cafeaua si de baut o bei cu Aditzu?Sper ca pe viitor sa va revizuiti atitudinea si sa largiti cercul...
magdita spune:
Neata dragelor,
Lilisor
, asa iubita mea, ia-le de urechi
, dixtractie fara tine ?
Te pup si ma bucur ca te simt mai bine 
.
Pup toate fetele si o zi frumoasa va urez 
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
elly_me spune:
Salutare fetele
Se pare ca vremea urata ne face sa stam mai mult pe forum.
Eu nu prea am ce sa spun
Z36 (ieri)- am fost la monitorizare (nu era nimeni) - am intrat direct
Si normal - niciun folic. mai rasarit.
Sunt niste foliculi mici pe dreapta- dar nu cresc.![]()
![]()
Asa ca ma duc in continuare la monit.
Va pupicesc pe toate 

Elly
Astept, astept si iar astept .....
mada23 spune:
Multe
pentru fetele mele dragi, o zi buna sa aveti!

Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA
adrianaady spune:
Buna fete dragi 
Mada multe

si pt tine 
Zeita Verde se stie ea un mare
Magditam-ai prins ieri cu faza cu NASA, sa stii 
Felixdesi nu prea mai scrie, eu tot ii dau un pupic
Sarahsa ne mai spui de tine,sa iti facem galerie pe aici
Jazminesti o scumpa
Elenada a nascut deja, are un baietel si o fetita, sanatosi amindoi...Sambata ne miram ce bine arata dupa o sarcina gemelara in mai bine de citeva luni. Sigur prin aer sau la cit ne-am uitat la ea, s-a luat ceva si la noi. Eu luni seara deja ma visam gravida, si eram sigura ca am gemeni, pt ca se pozitiva repede testul
M-am trezit inainte sa fac beta si sa ma duc la eco, dar eu sper sa continui visul zilele astea si sa aflu![]()
Lilisor 
Si un mare
pt o pritena gravidutza care ne mai citeste din cind in cand![]()
Desi nu am dormit f bine, si am inceput ziua cam prost, o sa se termine ziua f frumos, e ziua mamei mele si facem o mica petrecere si cu ocazia asta imi voi vedea ingerasul, nepotica mea frumoasa de care sunt indragostita pina peste cap
O zi minunata, deja e soara afara 
Jasmin012 spune:
Neata, fetele,
, vad ca nu prea avem activitate pe-aici.
Vazusem azi la stiri ca deja se duce (de catre fetele noastre dragi pe de DC
) o lupta cu autoritatile pentru ca sa se elimine acea cifra 250 si ca FIV-ul gratuit sa-l poata face orice cuplu stabil, printre alte criterii. Asa ca, sa tinem galerie!
Lili, ce-ai decis in legatura cu infiltratiile? Le faci?
Jasmin si micutzul
georgia_c spune:
lilisor , zau ca te luam , dar fu intalneala in we , si stiam ca mi-oi zis tu ca in we stai cu sosulica .. noi i-am lasat pe ai nostri care pe unde ..si ne-am lins degetelele dupa chinezarii![]()
madutule
aici suntem
va pupa fata pe toate , va doresc un rest de sapt super
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro
Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul
http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments
MTHFR C677T genotip heterozigot
Jasmin012 spune:
Adriana,
, stiu ca Elenada a nascut, bebelusii ei au deja cateva luni... Era graviduta cand se lupta pt drepturile persoanelor cu infertilitate si se intalnea cu presa si cu politicieni in acest sens. Sigur ca stiu toate astea, ca intotdeauna am intrat aici si am fost cat de cat conectata la probleme aspirantelor, chiar daca am un copilas. Tocmai pentru ca stiu ce inseamna sa ai probleme in ati implini visul de a fi mamica. Stiu ce inseamna asta fiindca si eu am avut si inca am probleme. Asa ca nu pot decat sa ma rog pentru ca toate fetele sa-si indeplineasca acest vis. Si nu ma indoiesc ca si visul tau, de care imi povestesti o sa se implineasca si ca ai sa fii foarte fericita si noi pe langa tine si pentru tine. 
Jasmin si micutzul
Jasmin012 spune:
Adi, LA MULTI ANI! mamei tale si distractie placuta diseara.
Fetelor, am o stare tare nasoala, ieri l-am dus pe Lucas la cresa si m-a prins ploaia, m-a plouat in cap, fireste si nu aveam umbrela, acum simt ca-mi plezneste si anume capul
. In plus tusesc si nu vreau sa iau nimic pentru ca tot sper sa fi ramas graviduta desi pana acum n-am nici un semn si nici prea multe sanse.... Dar stiti cum e, speranta nu moare niciodata...
Jasmin si micutzul