"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Jasmin Multumesc de urari draga mea. sunt convinsa ca citesti pe forum si ca esti o mamica luptatoare care isi doreste al doilea copilas. Nici nu am vrut sa spun altceva....
Pai daca te simti rau, ceai mult cu lamaie, vit C, si vezi ca la farmacie sunt medicamente homeopate bunicele, care sigur te vor face sa te simti mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Jasmin , am hotarat sa nu fac infiltratii, pentru ca din tot ce mi-au spus fetele si din cate am mai citit si eu, chiar nu e cazul din moment ce la laparo mi s-a confirmat ca trompa ramasa este si permeabila si functionala.In afara de asta, sunt intr-o perioada foarte grea la serviciu, plec dimineata de acasa si ajung seara tarziu...Nici monitorizari nu cred ca voi face luna asta.Incerc doar,cat oi fi de obosita, sa sar pe sotul meu seara cand ajung acasa.
Adtz, sa-ti traiasca mamica si sa te bucuri de ea inca multi ani de acum incolo.
Magditz, ai idee de cand nu ti-am mai auzit gurita?
Georgic, ce sa zic...te-ai scos!Dar data viitoare te gandesti sa ma chemi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Jasmin , am hotarat sa nu fac infiltratii, pentru ca din tot ce mi-au spus fetele si din cate am mai citit si eu, chiar nu e cazul din moment ce la laparo mi s-a confirmat ca trompa ramasa este si permeabila si functionala.In afara de asta, sunt intr-o perioada foarte grea la serviciu, plec dimineata de acasa si ajung seara tarziu...Nici monitorizari nu cred ca voi face luna asta.Incerc doar,cat oi fi de obosita, sa sar pe sotul meu seara cand ajung acasa.
Adtz, sa-ti traiasca mamica si sa te bucuri de ea inca multi ani de acum incolo.
Magditz, ai idee de cand nu ti-am mai auzit gurita?
Georgic, ce sa zic...te-ai scos!Dar data viitoare te gandesti sa ma chemi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Adi...cred ca pe mine incerci sa ma scoti de la naftalina La multi ani! mamei tale si sa-i dea Doamne Doamne nepotei cat de curand si de la tine!!!

Recunosc ca va dau tarcoale de cand ati deschis subiectul, mai ales ca pe multe din fetele de aici le stiu de looong looong time ago de cand eram pacienta dr. T.
Eu n-am mai avut rabdare si am facut FIV la Medlife in iunie, iar acum asteptam o bubulina care da din picioare non stop.
Va imbratisez cu drag pe toate!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Gravidutza mea frumoasa ai aparut..
Pai era cazul sa vedem si noi pe aici carucioare roz, ca sa stii multe din fete isi doresc fetite Ma uit la semnatura ta si nu imi vine sa cred ce repede trecu timpul...waw mai e putin si iti vei cunoaste printesa
cite unul pt fiecare fata frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

Bun gasit!
Si eu voi fi mamica de iunie 2010.Astazi am aflat vestea cea mare si totastazi ii voi spune baietelului meu Raducu marea bucurie,pe care o asteapta de ceva timp.
Va pup pe toate si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Heloo! Ce faceti gagici?
Mie mi-a sosit rez la analiza Imunoglobulina G si din fericire e in limite. Va spun sincer ca de abia mi-am facut curaj sa ma uit pe mail la rezultat! O sa imi fac totusi si ATPO, chiar daca Imunoglobulina G e in limite!
Nu stiu cum o sa reactionez la rezultatul analizelor de trombofilie!Dar mai am de asteptat pt alea!
Voi ce mai faceti?
pe toate si la urmatoarea intalnire poate vin si eu! M-as baga si eu la niste chinezarii, praji ceva....

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

lilisor ...ca sa-mi intre bine in cap mi l-ai postat de 2 ori. inteles sa traiti

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna iubitele,

Ieri am avut niste probleme si nu am avut dispozitia sa va scriu, dar azi situatia e mai roz . Doamne ajuta sa fie bine si de acum incolo.
Lilisor, scumpa mea, numai un buzz sa dai si vorbim. Stiu ca tu esti ff ocupata la serviciu si nu vreau sa te deranjez in timpul zilei. Deci ne auzim cand vrei tu . By the way, si mie mi-e dor de tine .
Teuta, sarcina usoara si la termen si un fratior sau o surioara sanatos/oasa pentru baiatul tau .
Simona2, ma bucur mult ca iesisi din barlog, mie imi face bine sa mai scrie si gravidutze sau mamici la subiectul asta, ca parca numai de aspirante am avut parte pana acum. Mamicile sau gravidutele cam dispar de la noi dupa ce vad II. Asa ca intra oricand aici, chiar daca n-ai nimic de spus, macar de un piciorus in burtica si tot vrem sa auzim . Sarcina usoara in continuare.
Georgic, mi-e dor de tine, noi cand ne mai auzim ?
Aditu, Tamitu, Madutz, Feli si toata gasca de vechituri .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

hello micutele

trec special sa o felicit pe proaspata mamica cosicel .... felicitari draguta , sa fiti sanatosi , si sa cresteti mari ... asteptam poze cu piticutul

magditus , cand vrei tu ne auzim .. oricand ai chef suna-ma sau bingane-ma

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput