"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici
Raspunsuri - Pagina 19
mada23 spune:
un brat de
pentru toate
am intrat sa va spun sa nu ma dai la disparuti am sa lipsesc o perioada, tot m-am incrancenat sa inlocuiesc ghiocelul si am uitat sa mai traiesc...cad din ce in ce mai des si nu e bine.....eu sunt de felul meu o optimista incurabila si imi place sa aduc bucurii celor din jur, dar din pacate in ultima perioada nu am reusit....ma retrag un pic sa-mi incarc bateriile, promit sa revin sa va sustin, va
pe toate.
Sa va gasesc cu burtici,
fetele mele dragi

Madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA
adrianaady spune:
Mada
multi si sper sa iti gasesti linistea draga noastra si te asteptam aici cind vei simti nevoia 
aerlilian spune:
Ce-mi vad ochii???Cosicel are bebe/De cand?Nu mai stiam nimic de ea de cand a renuntat sa mai mearga la Tutu...Cum s-a intamplat minunea?La cine s-a dus?Ce a facut?Oricum, felicitari din tot sufletul!
Magdita, mi-e tare dor de tine!Sper sa putem vorbi curand!!!
Georgic, pup fata si astept sa ne revedem curand!
Ana, e belea bebele tau!Falcos si frumos tare!!!Mai vrem poze!Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!Tu esti bine?Te-ai refacut???
anaconda2 spune:
Lili
, merci frumos ! Suntem bine , m-am refacut repede , zilele astea merg la T ptr controlul de 6 sapt...
Revin cu poze ..
jasmine30 spune:
Buna fetele, nici eu nu prea am mai scris dar va citesc totusi mereu. Eu nu prea mai fac nimic, de luna asta imi iau si temperatura bazala, dar dupa ce am detectat clar ovulatia, atat cu teste de ovulatie cat si cu termometrul si bineinteles dupa ce am prestat ma aflu intr-o alta dilema privind temperatura mea dupa ovulatie. E oarecum mai crescuta decat cea de dinaintea ovulatiei, insa in ziua 4 si in ziua 11 dupa ovulatie am avut niste scaderi de temperatura cam mari ce ma baga in ceata total.
O fi vreo cadere de progesteron sau e clar sa ma astept sa vina cm, atunci cand temperatura scade drastic?
Voi stiti ceva despre asta?
Sarah, ce mai faci? Fetele cand mai punem de o intalneala?
elly_me spune:
Hello- nu mai spune nimeni nk??
Eu nu am noutati - doar ca sunt in Z 45 si mai am mult de asteptat.
Saptamana trecuta am picat intr-o mica "depresie"- nici acum nu sunt ok 100%.
Stau mai prost cu moralul- poate pt ca astept sarbatorile- sunt nitelus nostalgica.
Zilnic il stresez pe sotul meu sa-mi ia cel mai frumos bradut- e primul an in casa mea- primul Craciun si primul Revelion.
Si suntem tot singuri- speram ca primul Craciun petrecut la mine in casa sa fie mai special.
Dar - nu vreau sa ma intristez iar.
O intalneala cred ca mi-ar prinde bine.
Asa ca Ileana trece-ma pe lista.

Elly
Astept, astept si iar astept .....
adrianaady spune:
Buna fetelor
Chiar ca este cam liniste, or avea fetele treaba la facut bebelusi![]()
Eu sunt bine, z14, luna asta am ovulat cu stangul, care de felul lui este cam puturos, luni la eco avea 20 mm si endo de 10, asa ca tragem si noi sperante ca o fi outul de aur aducator de noroc.
In rest sunt bine, am in plac sa fac si analizele imuno, sa mai sterg ceva de pe listuta mea...
Tamyai rezultatul la trombo? sper sa iasa totul perfect. Am vazut ca ti-a iesit Imunoglobulina G in limite, ceea ce este f bine. Oare daca asta e iesit bine, inseamna ca restul analizelor imuno nu isi mai au rostul (Nk)? Unde ai facut-o?
Elly usor nu are cum sa fie sa tot astepti, stiu asta
Si eu visam de anul trecut cind ne-am mutat in apartamentul nostru sa avem un craciun cu brad frumos, eu cu burtica sau chiar un copilas, dar nu a fost sa fie. Dar ce te pot asigura este ca sigur va veni acel Craciun pt fiecare dintre noi, numai Dzeu stie momentul. Important este sa simti ca acel moment va veni. La monitorizare ai mai fost?
Jasmine eu stiu ca oscilatii de temperatura pot exista, de asemenea temparatura bazala poate urca de la o mica infectie, etc, desi sper sa nu fie cazul tau. Eu stiu fete care si cu temp bazala mica au avut teste pozitive, sau fete cu temperaturi perfecte au avut ghinion si a venit cm. Cred ca nu ai de unde stii sigur. Tu dupa ovu ai pus utro? pt ca temp creste si de la utrogestan. Oricum iti tin pumni sa fie cum iti doresti tu.
Magdita ma bucur ca bunica sotului este mai bine.

Georgianamulti pupicei 
pt o fata minunata
Lilisor poate vine bebe cind nu este monitorizat ![]()
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata 
tamaryllis spune:
Aditule, nu am si rezultatele de la trombo. Nu stiu ce sa mai spun referitor la celelalte analize pt imunologie! As vrea macar ATPO sa fac. ATPO era in limite acum cativa ani. Totusi parca simt ca trebuie sa ma urnesc si pt NK-uri. Dar mai vad eu pana in ianuarie!
Sa fie outul aducator de
!!
incepand cu anul 2010 voi fi o
fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
bellla77 spune:
adrianaady vezi ca ti-am trimis un PM

C677Tgeneotip heterozigot 3 sarcini oprite din evolutie
elly_me spune:
Adriana- nu am mai fost la monitorizare![]()
![]()
![]()
Eu - sincer- ma tot gandesc la fiv.
De asemenea, ma gandesc- ca trece si anul asta- si se fac 5 ani de cand il astept pe bb.

Si ma tot gandesc - ca majotitatea cunostintelor- ne tot trimit si la biserica. Asa ca luna viitoare ma duc la Cheia- si vreau sa ajung si la manastirea.
As vrea sa ajung azi la Mitropolie- daca am timp
In ultimul timp gandesc, gandesc. gandesc ... - mult prea mult.
'Om vedea ce'om face- dar nu pot sta cu bratele in san.
Desi - sotul meu aseara mi-a spus ca el nu-si doreste neaparat acum un bb.
Nu stiu cand isi va dori el- dar cu cat trece timpul sunt sanse din ce in ce mai slabe sa avem bb (avand in vdr ca amandoi avem probleme).

Elly
Astept, astept si iar astept .....