"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici
Raspunsuri - Pagina 20
ancadragoman spune:
Hai sa o ajutam pe Alina,aici se liciteaza ptr tricouri DC http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
adrianaady spune:
Elly
Nu e nimic rau sa te gandesti la Fiv, si eu o fac, si foarte serios, in primavara asta voi face, daca Dzeu nu ne ajuta pina atunci. Eu personal nu as mai astepta in cazul vostru, mai ales tinand cont de problemele pe care le aveti. Asa cum ti-am mai spus mai demult, stiu ca sotul tau are ceva probleme, nu ar strica sa verifice mai bine situatia si sa faca ceva in privinta asta, ca doar trecerea timpului nu este de multa ori solutia.
Despre ce spune sotul tau, ca nu isi doreste neaparat acum... ce sa zic, sunt situati cind ajungi sa iti doresti si sa nu se mai poata, sau sa fie mult mai greu.
Altfel spus draga mea nu e rau sa te gandesti, fa-o si fa un plan, vezi ce veti face in urmatoarele luni, luati decizi, ai sa vezi ca odata ce simti ca ai un plan si stii ce ai de gand sa faci, si asteptarea si supararea va fi mai usoara.
E f bine si sa te apropii mai mult de biserica. Eu am fost mereu credincioasa, dar in ultimele luni ( cu ajutorul unei bune prietene
) m-am apropiat mai mult de Dumnezeu, am fost de m-am spovedit, am fost la biserica, m-am rugat, incerc atit cit pot sa duc o viata mai curata, sa pacatuiesc cit mai putin. Si am obtinut in ultimele luni ce am pierdut intr-un an, linistea sufleteasca si increderea ca totul va fi bine, nu stiu cind va veni momentul sa devin mamica, dar am credinta ca va veni , Dzeu decide cind.
Sper din suflet sa gasiti calea cea buna.
jasmine30 spune:
Buna fetele. Desi speram ca oscilatiile mele de temperatura sa se datoreze unei implantari, se pare ca mi-am facut ca de obicei sperante desarte. Primele pete care anunta venirea cm sunt prezente deci adio si luna asta...Un lucru e clar insa: am ovulatie-detectata cu teste si cu termometrul si cu eco, deci la mine ori nu se produce fecundatia, ori implantarea, in contextul in care stau bine cu trompele si sotul cu gigeii...
Sunt foarte deprimata parca nu mai am chef de nimic si am senzatia ca nimeni nu ma intelege ca toata lumea s-a saturat de suferinta mea...
Si eu de la o vreme parca incerc sa ma apropii mai mult de Dumnezeu pt ca sincer in situatia in care ma aflu cred ca doar El ma mai poate ajuta! Dar uneori asa ma apuca o stare de deznadejde caci eu ma rog mereu Bunului Dumnezeu macar sa ne arate un semn sa stim ce sa facem mai departe, dar parca nu vad nicio cale, niciun indiciu... Sa adoptam, sa ma asteptam, sa, sa, sa....
Asa ca daca tot nu stiu pe ce cale voi apuca in viitor (daca voi face FIV, daca voi adopta, daca voi lua o pauza de incercari, etc) am decis sa fac tot ceea ce imi trece prin cap sa ma simt mai bine. Asa ca ma gandesc sa plec intr-o mica excursie pe undeva sa mai uit de grijile mele din fiecare clipa, chiar daca la capitolul finante stau cam prost, ca toata lumea de altfel in perioada asta...
Va pup si va imbratisez pe toate cu mare drag 
elly_me spune:
Adriana- 

Jasmine- 

Va veni si clipa in care vom avea bb-ii nostri.
Oricum trebuie sa ne traim viata- sa nu lasam momentele frumoase sa treaca pe langa noi.
Trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa- desi sunt momente cand mai "picam" .
Este de inteles- ideea este sa ne revenim si sa fim mult mai puternici.
Eu am observat la mine - ca sunt mult mai puternica decat acum 4 ani.
Acum 4 ani pe fiecare luna trageam cate-o 
de mama focului.
Acum nu mai pot plange asa de rpd.
M-am intarit.
Dar - este adevarat- mai am si momente neplacute- cand ....
Oricum le depasesc.
Adriana- voi incepe sa-mi fac planuri- dar intai vreau sa ma bucur de sarbatori
.

Elly
Astept, astept si iar astept .....
sarrah spune:
buna seara fetelor,
de maine dau startul pt FIV. incep cu pilule, sunt in a 3-a zi a CM.
initial am stabilit ca fac FIV in decembrie dar pt ca menstruatia mi-a venit mai devreme, la 25 de zile, impreuna cu dl dr grec hotarasem sa facem procedura in noiembrie. intre timp bunicul meu a avut un accident vascular(de 2 zile stau mai mult in spital decat acasa)asa ca am renuntat si am revenit la luna decembrie. voi face cu protocolul lung. apreciez foarte mult faptul ca dl dr D a venit cu variante si m-a lasat sa hotarasc eu:
1- sa fac FIV pe ciclu natural, luna aceasta; 2- sa fac cu o usoara stimulare, deci protocol scurt; 3- sa fac in decembrie cu protocol lung. asa cum v-am spus mai sus, am ales varianta 3. sper sa fie si cea mai buna.
doresc din suflet tuturor fetelor multa rabdare, curaj, noroc si luna asta sa aveti rezultat mare la BHCG !
noapte buna si o saptamana usoara, tuturor !
elly_me spune:
Sarrah- 
mult succes si sa ne dai vesti bune
Sa vina Mosu' cu 2 puiutzi.
Eu am luat o pauza- pana/dupa la sarbatori.
Am cam obosit.
Intre timp- ma voi gandi ce voi face ....

Elly
Astept, astept si iar astept .....
Jasmin012 spune:
Buna, 
![]()
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
sarrah spune:
elly- multumesc ! 
daca tu asa simti ca trebuie sa iei o pauza fa o fara regrete !
si eu am luat si apoi m-am hotarat.
pupici tuturor !
machus spune:
Va salut si eu si va imbratisez; sunt alaturi de voi, imi sunteti dragi, nu pot sa ma despart de voi si va citesc; Doamne Doamne le aranjeaza pe toate.
Va pup!
Jasmin012 spune:
Buna,
, of ce rau imi pare, vad ca multe fete, si pe la alte subiecte, iau pauza... o sa ne fie tare dor de voi. Sper sa nu lipsiti mult si sa veniti cu forte proaspete,
Sa nu ne uitati.
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas