"Vechituri/Prospaturi" mamici si viitoare mamici

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, , nu mai e nimeni pe baricade?
Fetelor, pe unde umblati?

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Eu sunt pe aici "prin umbra"
Sunt in Z60- nici urma de rushi.

Ma documentez pt FIV.
As vrea sa fac FIV- dar nu stiu cu ce dr.

Ma duc sapt viit (luni) sa-mi fac analize de secretie- chlamydia- ureaplasma- microplasma.

As vrea sa incep sa-mi refac toate analizele - desi nu sunt vechi- le repet cam la 3-5 luni- si sa ma hotarasc pt FIV.

Desi mi-e teama de esec.
Oricum - momentan sunt in pauza.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Elly, eu te stiu pe tine demult, de acum aproape 3 ani (in martie se fac 3 ani), de la subiectul cu TB, monitorizari, etc, cand ma pregateam sa merg la Odisee impreuna cu Danangie tu de'abia venisei, impreuna cu Nemary. Ma rog, nu stiu daca'ti mai amintesti de mine. Imi pare rau de lipsa de CM. Cand ti'ai facut ultima data analizele alea de care zici_ Ca parca sunt valabile 6 luni, deci daca sunt mai recente de 6 luni orice medic ti le recunoaste, deci le mai poti folosi.
Eu ti'as recomanda unul din dr Kovacs sau Zadori. Au alta mentalitate fata de medicii romani si alta intelegere fara de pacienti si daruire fata de meseria lor. Succes in decizia ta, sper ca orice vei hotari sa fie o alegere cu noroc,

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Helouuu fete frumoase
slaba activitate, "toate lumile" dau tarcoale la butoi?
am venit sa va scot, asa ca incepem un capitol ca sa fie de bun augur aici

Madutz

ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-MariaNectarie.jpg" target="_blank">astept a doua binecuvantare, ai mila de noi www.surebaby.com/community/plugins/tickers/widget.swf?client_id=4aae592d5132a&wt=1%22%20type=%22application/x-shockwave-flash%22%20wmode=%22transparent%22%20alt=%22symptoms%20of%20pregnancy%22%20height=%22200px%22%20width=%22200px" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank"> NU RAMANETI INDIFERENTE, IMPREUNA PUTEM DARUI VIATA

Mergi la inceput