Noi vrem respect. Dar nu facem nimic
Raspunsuri - Pagina 3
viviana spune:
OK fetelor, am inteles, trebuie sa ma uit mai mult la antena 3, cu toate ca atunci cand am facut-o nu prea mi-au inspirat incredere.
A Nastase... zicea Bogdan Chireac ca auzind discursul lui Nastase a avut impresia ca e la campania de lansare a lui Base.
Mai si totusi sa revenim la topic.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
copiloi spune:
Cand Realitatea era pro Basescu, pun pariu ca aveau cei mai buni jurnalisti din media ....De cand a schimbat Vantu macazul, toti sunt niste naspeti
Alina
pisigri spune:
Manifestul in sine este, cum spunea si Zvonerul, de doi lei jumate. Cel putin finalul e monumental, ala cu "nu cerem nimic". Parca e bancul cu iepurasul care "curata pusca si vorbeste prostii", sau ala cu anuntul la matrimoniale, "nu caut nimic, doar ma laud".
La Realitatea nu m-am mai uitat de mult decit din greseala, nu pot fi ccorecta in a-i aprecia.
Dar la Sinteza zilei si la Badea ma uit cam in fiecare seara. Cel mai mult il apreciez pe Bogdan Teodorescu, el spunea ceva destept zilele trecute: sa nu ne ducem la vot la prezidentiale este sinonim cu a declara ca ne e bine, de 5 ani incoace, si "mai stam o tura"(scuzati referirea la bancul nu tocmai ortodox). Si asta chiar cred ca nu mai vrea nimeni...
Cit despre "anti-basescianism"...nu pot decit sa il impartasesc. NIMENI nu a mai facut asa o varza in tara asta...dar si sa distrugi 3 guverne e o performanta, nu?
Ce vrea manifestul? Pai e la moda chestia aia cu societatea civila...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Rufus spune:
E clar ca fiecare prefera postul tv care trage in "dusmani" (ma refer la politica). Asa ca pesedistii si anti Basescu savureaza emisiunile Antenelor. Nimic neobisnuit, as zice...
Realitatea, insa, de mai multa vreme sare calul (in ambele parti, deopotriva) si lanseaza tot felul de idei; cei de acolo se vor interesanti...dar, cel putin pe mine, m-au cam pierdut de client. Pentru ca ma uitam...
Vedeti voi...politica se face de oameni dubiosi. Nu-i vina lor ca au ajuns acolo. Dar televiziunile ar trebui sa iasa din jocul de culise. Chiar credeti ca e posibil?
Mircea Geoana, care spera sa fie presedinte, spune (astazi) ca tara e ruinata, ca se impune o reconstructie, incepand cu agricultura, care e pe butuci. El spune asta, care a nominalizat ministrul agriculturii, din PSD. Comentariul spuselor sale e unul singur...dar merita sa-l ascultati pe mai multe posturi. Zici ca-i vorba de mai multi ministrii si mai multe tari.
Asta e televiziunea.
Si zic si eu: cine-i de vina ca face audienta unor neispraviti?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Deus spune:
din avion se vede ca toate televiziunile au cate un patron care are anumite afinitati...cum a spus si Cristoiu, la mogul trebuia sa spuna doar o parte a problemei si sa fie partinitor...noi singuri putem sa decidem cat de mult ii credem pe unii sau pe altii. Daca noi ne lasam manipulati si prostiti in orice fel nu este vina lor. Ei fac bani, este o afacere foarte banoasa pentru ei. Sincer merita sa-i lasam sa se bata ca si chiorii pe toate canalele tv...cand doi se bat al-trei-lea castiga. Vor castiga PNL-istii multe voturi din cauza acestor razboaie.
Ca toti sunt interesati doar de campania electorala si ca-i doare in cot de tara asta este o alta poveste pt un alt topic.
„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro
inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
quod me nutrit me destruit
http://community.webshots.com/user/Deusphoto
alessia105 spune:
Mie imi place ca la romani orice manifest incepe cu NOI VREM si orice discurs politic indiferet de natura ,coloratura si/sau timpul si oportunitatea lui incepe cu O SA facem/O SA realizam /O SA indeplinim ...NIMENI nu zice ...noi oferim sau am realizat/facut/indeplinit ..toata lumea are solutia ...toata lumea stie rezolvarea ...dar la naiba ca e mai rau ca acu 20 de ani . Eu am invatat de la viata ca pe lumea asta tot ce conteaza sunt faptele ..vorbele se duuuccc ..cum se duc frunzele intr-o zi de toamna .Iar fapte de la partidele politice din Romania nu am vazut ..asa cum nu am vazut de la sindicate si muuult prea putin de la societatea civila .Ascultam discursul lui nenea Geoana ...o sa facem ...o sa dregem ...o sa ascultam si implicam pe toata lumea care vrea/este capabil /are idei marete in reconstruirea Romaniei ... presupunand ca asa o fi ( desi nu au facut ei in anii aia muuulti la guvernare de ce or incepe acu?!?!) ..sa inteleg ca daca eu ma duc la nenea Geoana si ii pun pe masa cateva planuri pe care le am ( tema copiii si batrani ) sare cineva din staful lui ( nu zic ca el perosonal ) sa zica ..da hai sa le dezvoltam si sa ajutam/oferim ceva copiilor si batranilor ... normal ca nu ..pana la Geoana m-ar manca sfintii . Acum 2 ani de zile am dat vro 300 de e-mail-uri TUTUROR deputatilor si senatorilor din parlamentul Romaniei intr-un proiect demarat aici pe Dc si care se vroia a salva viata pruncilor nou nascuti abandonati in gunoaie.... NICI MACAR UN SINGUR MAIL de raspuns nu a venit ...nici macar sa imi spuna intr-o maniera mai eleganta sau mai directa "femeie esti nebuna /idioata/tampita".Atunci mi-am dat seama cat un om de rand fara pile si fara "spate" valoreaza ... adica nimic .AM DE OFERIT multeeee tarii mele ...dar ma baga cineva in seamna ??? Aveti de oferit fiecare dintre voi multeeeeeeeeee tariii ...va simtit bagati in seama ??? Ajuta cineva minunatele mamici de la umanitare care numai ele stiu cat e de greu sa strangi 1 leu ptr o viata ???Le-a zis /va zis vreodata CINEVA ma bucur ca ( INCA) exista oameni ca voi care sa aiba atata putere si entuziasm ,haide-ti sa va ajutam sa schimbam ceva ?!?( cu tot respectul pe mamicile de la umanitare ...erau exemplul de entuziasm si darurire fata de semeni de la "noi din curte"
NU ..niciodata nu se poate ,nu exista fonduri , nu exista loc ,nu exista nimic ...si asta nu de acum ci din totdeauna ..Cum pot sa zica "o sa " si "vom" ce nu a facut nimeni ??NIMENI nu a facut ceva in guvern si in parlament decat pentru propriu interes si propriu buzunar ... De ce nu au facut Psd-ul cand au fost la guvernare ??? Raspuns standard: Saracii ...nu au putut ..mostenire de trista amintire ..generatii de scarificiu...De ce PNL -nu a facut "?Raspuns satandard: Saracii ..s-au luptat ca la Podu Inalt cu sultanul cel rau si turc de Base ... parlamentul nu i-a ajutat ..ect ..De ce Pd-l nu a facut ? raspuns standard: pai parlamentul ,liberalii ,psd-ul ...etc etc etc
Concluzie : Toti au fost impiedicati sa faca ...ei au vrut dar nu s-a putut
Ceilanti jucatori in " hora" sunt dupa cum bate vantul guvernarii si nici macar nu merita amintiti ...Sincer e un cerc vicios de unde nu se va iesi prea curand ..toata lumea vrea ..dar nimeni nu ofera nimic concret...Cand o venii Geoana si o zice " uite aici 15000 de locuri de munca v-am aranjat eu un contact INAINTE sa fiu ales ..am facut-o ptr ca va iubesc romani " cand o veni Crin si o zice "Am aranjat eu ca 3 spitale sa fie refacute ..ptr ca va iubesc romani " ..Base sa zica "iata 10 km de autostrada ptr ca va iubesc romani " atunci voi putea crede ca vrea cineva sa faca ceva in Romania ...si nici un manifest cu VREM nu ma va scoate in fata ...ci va fi doar o vorba in vant iar eu /noi vom ramane un nimeni cu multe de oferit ....ca multi altii din tara mea si din diaspora ...Parerea mea ...hac
Edit: Sa mai mentionez ca sunt privitor de Antena 3, ptr ca asta se prinde pe net ( site-ul Realitatea dupa mine e o rusine de site ..iar playerul live mai mult nu e decat e si cand mere mai mult sta )si admirator infocat Dana Grecu si Mircea Badea
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Creativitatea nu înseamna gasesti un lucru, ci sa faci ceva din el dupa ce l-ai gasit " - James Russell Lowell
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alessia105 cand o veni ...Base sa zica "iata 10 km de autostrada ptr ca va iubesc romani " |
La 1 decembrie.
42 km de autostrada.
Pentru ca ne iubeste.
Boc (da' e ca si cum ar fi Basescu :).
http://www.capital.ro/articol/boc-promite-pasajul-baneasa-si-42-de-km-de-autostrada-la-1-decembrie-125984.html
Triunghiul portocaliu *
alessia105 spune:
iileana sa ii vad si dupa aia pot zice ca ne iubeste ..daca sunt gata promit un topic cu titlul "ma simt iubita de presedintele tarii"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Creativitatea nu înseamna gasesti un lucru, ci sa faci ceva din el dupa ce l-ai gasit " - James Russell Lowell
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alessia105 promit un topic cu titlul "ma simt iubita de presedintele tarii" |
, suna grozav! :)
Dar vezi sa te grabesti, ca din 6 decembrie e posibil s-avem alt presedinte, si isi pierde topicul actualitatea :).
Triunghiul portocaliu *
sirimie spune:
parerea mea despre televiziunile astea de nisa
antena 3 - nu imi place decit emisiunea lui Moise Guran. nu inteleg prea bine in ce consta miscarea de rezistenta a lui Tuca, am inteles corect ca e vorba de jurnalul de duminica?
realitatea tv - imi place ca au all inclusive, imi plac emisiunile lui Stelian Tanase, mai nou au si unele emisiuni scurte despre copii si sanatate. ieri au invitat actori in numele campaniei lor despre respect, ceea ce e de departe o noutate.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei