Noi vrem respect. Dar nu facem nimic
Raspunsuri - Pagina 2
iileana spune:
Citat: |
Si azi au relatat pe larg campania de lansare a lui domnu' Gioana din hangar. |
, iar se lanseaza omul asta? Parca a mai facut-o de fro' citeva ori ;)))) Repeta pina-i iese :)
De ce spuneam ca RealitateaTV, inainte de a strimba din nas si a cere sarurile, vai, mi-e scirba, ar trebui sa "umble" putin la profesionalismul jurnalistilor sai: este in primul rind vina lor ca au dat aceasta nota de ziar de scandal reflectarii vietii politice.
Da, stiu, o fac pentru rating, dar atunci sa nu se plinga.
Povestea Adriana Saftoiu intr-o emisiune, mai demult, ca, in campania pentru europarlamentare, televiziunile organizatoare de talk-show-uri ezitau in a-l invita, de pilda, pe Magor Csibi, care ar fi putut vorbi profesionist si serios despre tema in discutie. Pentru ca nu e spumos, n-are cirlig la public. In emisiunile alea s-a vorbit, pina la urma, despre orice altceva decit despre parlamentul european.
Sau, mai recent, din discursul de 20 de minute, din Parlament (cu prilejul motiunii de cenzura pe tema OUG-ului cu salariile), al sefului opozitiei, televiziunile au retinut si rulat la maximum alea 2 minute in care omul folosea o "figura de stil", mai discutabila sa zicem, si au dat ignore exact la partea in care era expusa cu seriozitate motivatia motiunii.
Asa ca sa nu se plinga acuma, pentru ca exact ei, jurnalistii, au facut alegerea intre a privi politica drept un lucru serios sau a o lua ca pe un eveniment monden aducator de rating.
Scuzati exemplele date doar dintr-o parte a "esicherului politic", pe-astea le-am zis ca astea mi-au venit acum in cap, sint convinsa ca situatia e aceeasi pentru toate partidele.
Dupa cum situatia e aceeasi si in cazul Antenei 3, la fel de "super-profi" si "seriosi" sint si aia, da' acuma discutam cazul Realitatii.
OTV-izarea televiziunilor romanesti e cvasi-generala.
E ca in cazul rubricilor de sport ale telejurnalelor, in care aflam totul despre iubitele fotbalistilor si mai nimic despre sport.
Triunghiul portocaliu *
mami_alexia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Eu nu sunt deloc PSD-ista, din contra. Dar tocmai "veninul" si trasul din toate pozitiile in PDL si base sunt lucrurile care imi plac la jurnalistii antenei 3 pentru ca eu consider ca merita. Pt ca isi bat joc de tara asta si o considera mosia lor unde pot face ce vor. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Fotografiile noastre Filmulete cu shtrumphi Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Si mie imi plac jurnalistii Antenei 3, probabil ca asta fiind ceea ce ma face sa urmaresc mai mult acest post in detrimentul Realitatii. Fiecare manifesta pentru ce-l doare, e clar ca actiunile celor doua posturi/trusturi (Miscarea de rezistenta vs Noi vrem respect) sunt indreptate spre aceeasi idee. Eu insa sunt mai pesimista (genul Mircea Badea). Nu putem face nimic, nu putem merge la vot cu speranta ca vom schimba lumea. Suntem prea mici si poate prea visatori crezand ca NOI putem schimba ceva.
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
desprecopii spune:
mami alexia sper ca glumesti amar cand spui ca iti plac jurnalistii de la antena3 - sau poate ca iti place masculinitatea lor sau apa lor de toaleta. Ca jurnalisti nu sunt - sunt doar niste pasaroi pe o sarma care scot din gat orice ca sa ii produca un orgasmel patronului.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Ca jurnalisti nu sunt - sunt doar niste pasaroi pe o sarma care scot din gat orice ca sa ii produca un orgasmel patronului. ************** Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu | |
Mirela, cu tot respectul pentru opinia ta, mi se pare ca nu esti corecta. Care e in viziunea ta un jurnalist bun in Romania?
Si na, mie imi plac unele emisiuni, ce spun si cum spun unii jurnalisti de la Antena 3. Imi plac Dana Grecu,Alesandra Stoicesc, de multe ori Mircea Badea si din cand in cand imi place Gadea.
Prefer sa ma uit la emisiunea lui Dana Grecu decat sa ma uit la Andreea Esca care imi povesteste de nunti de tigani, de gigi becali, de zeci de accidente de circulatie si cateva crime pasionale. So ...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mami_alexia spune:
Of, cred ca spiritele n-au vrut sa scriu eu mesajul asta (am incercat de 3 ori si tot de atatea ori mi s-a blocat calculatorul). Si ce-i mai interesant e ca Laura a zis multe dintre lucrurile pe care vroiam sa le spun
Deci, reiau...Cu tot respectul(fiindca tot asa incepeam si eu), nu glumesc. Nu sunt atrasa nici de masculinitate si nici de apa lor de toaleta. (a se vedea ca sunt si femei acolo , Gabriela Vr Firea sau Dana Grecu). As gresi sa spun ca ei sunt niste jurnalisti 100% neimplicati politic si ca nu deservesc (la fel ca ORICE jurnalist din Romania) un patron(care le da salariile...mare lucru in ziua de azi) sau niste interese. INSA....lucrurile pe care le aud intoarse pe dos la acest post sunt pentru mine cat se poate de veridice. O fi pentru cam doar 22 de ani, un copil, o facultate terminata si n specializari pe langa si ma infioara cat de greu e sa gasesti un loc de munca in Romania? O fi de asta. Poate ca de aceea ma regasesc foarte mult in ceea ce spune Gadea, Mircea Badea sau altii.
ABSOLVENTE!!!!
iileana spune:
Mirela, nu trebuie sa califici un jurnalist ca bun sau rau numai in functie de cit iti convine tie ceea ce spune el.
Sa stii ca, uneori, chiar si cei care il critica pe Dl. Basescu mai au dreptate :).
Triunghiul portocaliu *
viviana spune:
Laura, eu cred ca tu nu esti corecta.
Nu esti PSD-ista, din contra, dar totusi urmaresti Antena 3 pentru ca arunca cu venin in PDL.
Mie mi se pare un non-sens. Cum faci ca sa stii ca ceea ce spun ei acolo este adevarat? Atat timp cat o spun cu ura? Cum poti tu mentine un echilibru intre alb si negru cand ei arunca in piata multe minciuni soptite de Iliescu via Voiculescu? Cum poti tu sa-ti dai seama de fondul unui lucru cand acolo totul este poleit cu rahat?
Si PSD-istii nu isi bat joc de tara asta? Mai exista vreun post in Romania care face ce face Antena 3? Exista vreun post la care toti arunca cu noroi in PSD? NU.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Laura25 spune:
Viviana, faza e ca am si eu creier si nu e nevoie sa vina unul la tv sa imi spuna ca vad si eu cu ochiul liber ca Basescu face ce vrea in tara asta si ne trateaza ca sclavi pe mosie, ca incalca tot ce inseamna legi si stat de drept in Romania, tot ce inseamna delimitarea puterilor in stat. Ca face jocuri de culise si tot felul de manevre ca sa obtina ceea ce vrea el in final. Ca acest preaminunat guvern Boc nu a facut absolout nimic constructiv pt a scoate tara din rahat, din contra. Si PSD-istii sunt in aceeasi oala si la fel de vinovati, dupa parerea mea.
Imi plac cei de la Antena 3 ca le pun intrebari incomode si insista sa li se raspunda, ca le spun in fata lucruri pe care si eu le-as spune daca as avea ocazia. Sa stii ca am vazut in discutii destui luati la intrebari si de la PSD si de la PNL, nu numai PDL-istii sunt "luati la tinta" in dezbateri. Stiu ca nu sunt impartiali si ca trag intr-o directie. Dar, reiau ... am si eu creier. Stiu sa filtrez informatiile care mi se furnizeaza. Nu ma uit DOAR la Antena3, citesc si ziare, ma uit si la alte posturi de televiziune.
Dar prefer sa o vad pe Dana Grecu cum ii ia tare pe primarul din Rasnov si pe cineva din ministerul culturii pt a afla macar cine e responsabil pt lurarile facute acolo si pt faptul ca se darama in capul turistilor cetatea decat sa ma uit la blonda de la stirile Antenei 1 care imi zambeste dragalas povestindu-mi cum Viorica Clejan nu vrea sa o lase pe fii'sa sa se iubeasca cu Sorinel Minune.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
mami_alexia spune:
Viviana, eu nu inteleg, spun ceva minciuni cei de la Antena 3?(adica neadevaruri?) Eu nu cred ca lingusesc PSD-ul. Adica trebuie sa ii asculti putin mai mult decat intre derulatul canalelor ca sa auzi ca sunt destule voci, chiar foarte vehemente care au spus "nu credem in Geoana, sunt atatea aspecte care trebuie schimbate la PSD". Nici eu nu sunt sustinatoare PSD (pur si simplu pt mine nu conteaza ca se cheama PDL sau PSD, pt mine conteaza oamenii), sunt foarte sincera cand spun ca eu nu am pe cine vota deci nu stiu ce sens ar avea sa ma duc la vot. Sunt atatia jurnalisti de la Antena 3 care chiar au spus lucruri dure la adresa PSD, dar repet, chestiile astea trebuie sa le observi tu, nu sa asculti ce zice valul (care , evident, spune ca Antena 3 linguseste PSD-ul)
ABSOLVENTE!!!!
mami_alexia spune:
ULTIMA ORA: ooppsss, e huiduit Nastase, la Congersul PSD. Eu nici n-am rabdarea sa-l ascult..bate campii. Asta ca sa fie clar ca n-am nici o afinitate pt PSD.
ABSOLVENTE!!!!