Noi vrem respect. Dar nu facem nimic
Raspunsuri - Pagina 4
Monnvas spune:
Uite parerea unui insider al Realitatii#350;
http://www.cosminalexandru.ro/2009/10/respect-pentru-realitate/#more-576
Cat despre Antene... Cand o sa vorbeasca din cap si nu din rarunchi poate o sa poposesc mai des. Intr+adevar, emisiunea lui Moise Guran merita. Daaaarrr, in afara de emisiunea asta, de cate ori pic pe Antena cineva zbiara (contra lui X, Y, Z), or, mie mi se pare asta o dovada a rationalitatii lor. N-am vazut in viata mea atata ura, atata patos la televizor. Si eu inca mai caut un "sine ira et studio".
Nu ca aia de la Realitatea ar fi prea breji, parca politic is ceva mai echilibrati, dar s-au tabloidizat in ultima vreme.
Morala: vrei stiri? Da pe HotNews.
Monica mami de CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
viviana spune:
Ca persoana traitoare intr-o tara dezbinata, in care oamenii se scuipa, se calca pe picioare, se musca, salut initiativa de la Realitatea.
Ca persoana traitoare in care nu mai exista respect (caci respectul vine de sus in jos si nu invers) salut inca o data initiativa lor.
E apa de ploaie? Poate.
Dar ESTE CEVA.
Cineva incearca sa faca ceva. Cineva incearca o intrerupere in babilonia asta de ura politica. Si trebuie sa aratam respectul cuvenit acestei initiative fara sa despicam firul de par in patru.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
sirimie spune:
am o problema cu campania asta, generalizeaza. spune ca toti oamenii politici nu respecta etc.
adica nu va rezolva mare lucru, doar va avea putin mai mare audienta
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie am o problema cu campania asta, generalizeaza. spune ca toti oamenii politici nu respecta etc. adica nu va rezolva mare lucru, doar va avea putin mai mare audienta Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
Campania asta este exact la fel de neconstructiva ca si postarile alea de pe blogurile jurnalistilor "satui de Romania" care plingeau prin benzinarii sau pe plaja
Doar cu ceva diferente de stil si exprimare pentru ca, nu-i asa, blogul trebuie sa semene a pagini de jurnal intim, in timp ce o campanie tv trebuie sa semene a..? campanie tv !
Fireste, este insa mai vizibila decit blogurile sus-numitilor, bloguri care dupa mine ar trece neobservate, altele fiind persoanele publice posesoare de bloguri pe care le-as citi daca as avea ceva mai mult timp liber.
Poate da bine pe sticla, dar nu e suficiente sa strigi "Responsabilizati-va!" (aiurea forma a verbului a responsabiliza, dar vad ca e folosita peste tot cu mult antren si veselie) ca brusc sa ni se ia valul de pe ochi, sa ne pese de cei din jurul nostru, sa sanctionam la fiecare pas coruptia, prostia, nesimtirea etc.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
viviana spune:
Si atunci e mai bine sa stai pasiv si sa te plangi?
Faceti voi ceva! Altceva...
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
viviana spune:
Si atunci e mai bine sa stai pasiv si sa te plangi?
Faceti voi ceva! Altceva...
vivi
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Si atunci e mai bine sa stai pasiv si sa te plangi? Faceti voi ceva! Altceva... Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Corect! Subscriu
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
sirimie spune:
pai aici e vorba de ce fac ei la televizor, nu despre ce facem noi.
eu cred ca ce spunea ileana mai sus are mult sens, ar fi mai bine sa umble la calitatea stirilor si a jurnalismului in loc sa spuna ca toti politicienii sint oameni care nu respecta pe nimeni.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
xenocid spune:
Habar n'aveam de chestia asta!
Realitatea TV te umple de respect
EDIT: www.hotnews.ro/stiri-opinii-6255206-vantu-sindicalistii-respectul.htm" target="_blank">Vantu, sindicalistii si respectul:Dintre cei opt administratori de la Realitatea Media, sase sunt lideri sindicali.
Mineriadele se adapteaza secolului XXI. Au devenit catodice.
gaba-rema spune:
Presimt eu ca nici un lider sindical din România din urmatorii 200 de ani nu va sfârsi ca Jimmy Hoffa .