Vaccinati copiii impotriva gripei H1N1?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Nici noi nu ne vaccinam. Nu ne-am vaccinat nici inainte ptr gripa, nu o fac nici acum. Iar pe toti pe care ii stiu ca isi faceau vaccinul ptr gripa sezoniera, imediat dupa vaccin erau cu nasul cat gogosarul. Asa e... luasera alta tulpina de virus.

Daca vad ca se moare pe capete ca la ebola, atunci probabil ca imi voi schimba parerea... Pana atunci prefer sa nu imi bag virusi atenuati sau nu in organism.

Si apropo: mi se par aberante comparatiile cu Everestul sau ciuma bubonica&Co. Ptr ca un virus are mortalitate de 3% ar trebui sa imi vaccinez copii? Cu un vaccin aparut ieri pe piata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau
Si apropo: mi se par aberante comparatiile cu Everestul sau ciuma bubonica&Co. Ptr ca un virus are mortalitate de 3% ar trebui sa imi vaccinez copii? Cu un vaccin aparut ieri pe piata?

Evident ca oamenilor obisnuiti care au urcat si nu vor urca in viata lor decat treptele scarilor de bloc fara lift li se par irelevante statisticile Everestului. Norocul lor este ca Everestul nu se misca si nu vor avea ghinionul (sau sansa ) sa fie obligati sa urce treapta lui Hillary de pe care au cazut atatia alpinisti nefericiti. Spre deosebire de Everest, virusii se misca, si inca foarte repede, uneori cu viteza avionului ().

PS. Comparatia cu Everestul era intru corectarea cunostintelor aleatoare de statistica ale altui user.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Ca sa continuam sa ne aberam: mortalitatea pe Everest - raportandu-te la nr persoanelor care sunt tentate sa "se plimbe" pe el, este mare. Nu te raportezi la 6miliarde de capete.Ptr ca nu oricine e tentat sa urce.

Virusul asta il iei ca vrei sau ca nu vrei. Iar din 6miliarde de oameni "doar" 300k s-au imbolnavit. Si doar 3k au dat coltul. Care astia 3k erau persoane cu probleme, batrani, astmatici. Persoane "firave" cum spune romanul. Si atunci - e normal sa intru in sperieti ptr acesti 3%?
Eu sincer - nu vad diferente intre gripa asta si cea sezoniera. Doar publicitatea din jurul ei.

E criza, ok. Companiile farmaceutice trebuie sa scoata si ele bani, nu? Si atunci hai sa ne vaccinam cu toti contra HPV sau gripa A. Nu-mi veniti cu sloganuri ca sunt vaccinuri gratuite, ca le platim in definitiv toti din impozite. So...

Eu una spun pas. Dar fiecare e liber sa ia decizia care ii convine.

Mergi la inceput

uite ilse, spic de grau a inteles cum sta treaba cu 300K versus 6G. (spic de grau , aberatia nu era Everestul ci alta, vezi toata discutia).

Ne-nvartim in cerc . Izbucneste o epidemie. Lumea medicala se da peste cap sa o tina sub control. Drept urmare epidemia nu ia proportii apocaliptice. In final cei care au scapat declara ca a fost un fas comercialo-mediatic si lumea medicala nu trebuia sa se dea peste cap. Pricepeti, au ba care este veriga slaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianaa spune:

Corect. Izbucneste o epidemie. Lumea medicala se da peste cap sa o tina sub control. Are strategii bine puse la punct pentru sanatatea noastra.

Citat:

Global pandemic influenza action plan to increase vaccine supply (2006)

Short-term potential availability of influenza vaccine (per year)

* Estimate of production capacity for current influenza vaccine: 350 million doses (inactivated trivalent vaccine containing 15 #956;g of HA per dose).

* Estimate of production capacity for potential influenza 500 million doses (inactivated trivalent vaccine
vaccine, if manufacturers optimize current output containing 15 #956;g of HA per dose). (e.g. by working 3 shifts/24 hours):

* Planned expansion for extra vaccine production-capacity 780 million doses (inactivated trivalent vaccine in the next 2–3 years (280 million): containing 15 #956;g of HA per dose).

* Estimate if production should switch to 2340 million doses of pandemic vaccine monovalent pandemic influenza vaccine, assuming (inactivated monovalent vaccine containing only 15 #956;g of HA per dose (2009 projection): 15 #956;g of HA per dose).

International organizations, including the World Health Organization, need to take an active role in coordinating and streamlining many of the planned activities. An effective partnership and a commitment to sustaining the effort over 5–10 years are indispensable.

Action must start now – this fact cannot be emphasized strongly enough
– action must start now if the world is to prepare itself in the shortest possible time for a potential influenza pandemic.

Increase influenza vaccine production-capacity

Objective

Short term:
Produce enough vaccine to immunize two billion people; this vaccine should be available on the market six months after transfer of the vaccine prototype strain to industry.

Medium and long term:
Produce enough vaccine to immunize the world’s population (6.7 billion).

The success of this Action Plan depends on collaborative effort and the engagement of countries, the vaccine industry, the research community and donors to sustain their commitment over a period of 5–10 years.

Action must start immediately if the world is to be prepared in the shortest possible time for an influenza pandemic. Implementation of this Action Plan will require decisive leadership – combined with active and effective partnership and funding for the activities outlined. The Plan requires governments to commit to a large investment
– in the range of perhaps 3–10 billion US dollars.

http://whqlibdoc.who.int/hq/2006/WHO_IVB_06.13_eng.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

uite ilse, spic de grau a inteles cum sta treaba cu 300K versus 6G. (spic de grau , aberatia nu era Everestul ci alta, vezi toata discutia).

Ne-nvartim in cerc . Izbucneste o epidemie. Lumea medicala se da peste cap sa o tina sub control. Drept urmare epidemia nu ia proportii apocaliptice. In final cei care au scapat declara ca a fost un fas comercialo-mediatic si lumea medicala nu trebuia sa se dea peste cap. Pricepeti, au ba care este veriga slaba?

uite, eu vreau sa vad pe cei care sustin vaccinarea, ca se vacineaza ei primii. sa dea exemplu dom'le! ce asa pe bla...bla!
unii consuma carne, altii nu, unii fumeaza altii nu, unii sunt crestini altii atei, unii se vacineaza altii nu. ce-i asa greu de priceput? daca fiecare am ajuns la o convingere personala, stam in drum sa explicam si altora convingerile noastre?

PA!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adrianaa
Are strategii bine puse la punct pentru sanatatea noastra ...

Dumnezeu sa va mai inteleaga. Daca se fac miliarde de doze, atunci e complot impotriva umanitatii. Daca se fac doar cateva sute de milioane, strategia nu e buna. Hotarati-va cum vreti sa fie.
Dar stiu deja raspunsul vostru: sa nu se mai inventeze niciun vaccin si incolonarea la chioscul homeopat de la coltul strazii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

eu cred ca in rom si nu numai, daca vor aparea multe cazuri si mai multe decese doctorii si oamenii vor reconsidera refuzul de a se vaccina.

am pus o intrebare, nu mi-a raspuns nimeni. vaccinul asta nu e acelasi cu cel antigripal sezonier, in care se adauga noile tulpini de virusi?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sirimie
vaccinul asta nu e acelasi cu cel antigripal sezonier, in care se adauga noile tulpini de virusi?

Nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

sirimie, s-a scris mai acum cateva pagini ca vaccinul asta se bazeaza pe tulpina H5N1, parca... adica nici macar tulpina "impricinatului" nu e...

daca gresesc, corectati-ma, va rog.

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput