Vaccinati copiii impotriva gripei H1N1?
Raspunsuri - Pagina 4
Qamar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Poate va pacaleste ca sa scape de soacra. |
nope, ca se inteleg f bine
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
kay spune:
Nici noi nu facem. Pediatra noastra(da, a tuturor ) a vb cu "infectatii" principali , dr imunologi din Mexic care au zis nu. Asa ca noi mergem pe mana lor.
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
mihaela77O spune:
asta ne mai trebuie.....inca unul...
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
anja spune:
M-am mai documentat si am citit despre Panemrix, vaccinul pe care il vor administra in Suedia. Pe masura ce am citi am devenit si mai ingrijorata.
Via EMEA, Agentia Europeana pentru Medicamente puteti citi despre Pandemrix, vaccinul achizitionat in Suedia de la GlaxoSmithKline.
Primul lucru la care m-am oprit a fost ca vaccinul a fost facut pe baza unui alt virus pandemic H5N1. Sigur, acest lucru poate fi în întregime corect, insa mi se pare ciudat, a utiliza un virus diferit pentru a controla precis H1N1.
Apoi am ajuns la modul în care acest lucru este testat:
Page 3: "date foarte limitate sugereaza ca adultii cu vârsta> 80 de ani pot avea nevoie de o doza dubla de Pandemrix si dupa un interval de cel putin trei saptamâni trebuie o noua imunizare pentru a obtine un raspuns imun"
Page 3: "Nu exista experienta la copii."
Page 4: "Nu exista date ca acest produs a fost testat pe femeile gravide si nici un alt vaccin care contine Adjuvant AS03."
Pagina 5: "Nici un follow-up a datelor de la administrarea Pandemrix pentru vânzare nu e disponibil.
Pagina 10: "absenta studiilor privind compatibilitatea acestui medicament cu alte medicamente."
Un alt lucru controversat se pare ca se lucra la vaccin mai dinainte, De la pagina 11: "Data de aprobare: 20/05/2008"
Este aproape un an înainte ca gripa sa apara în Mexic.
in engleza:http://www.theoneclickgroup.co.uk/documents/vaccines/GSK%20Pandemrix%20Vaccine,%20Lara.pdf
Anina_n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus Nu o sa facem vaccinul, nu l-am facut niciodata nici pe cel pt gripa obisnuita si recunosc ca pana acuma, eu am 35 de ani, sotul 39 si copilul aproape 5 nu am avut niciodata probleme. Prefer sa bem tone de sucuri din fructe si legume, sa iesim mult in aer liber, sa facem sport, sa mancam sanatos si sa luam produse homeopate. Sper sa reusim sa trecem cu bine si peste iarna asta:-) „Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi www.de-azi.ro inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate. http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI quod me nutrit me destruit http://community.webshots.com/user/Deusphoto |
Cam asa si noi.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deus Nu o sa facem vaccinul, nu l-am facut niciodata nici pe cel pt gripa obisnuita si recunosc ca pana acuma, eu am 35 de ani, sotul 39 si copilul aproape 5 nu am avut niciodata probleme. Prefer sa bem tone de sucuri din fructe si legume, sa iesim mult in aer liber, sa facem sport, sa mancam sanatos si sa luam produse homeopate. Sper sa reusim sa trecem cu bine si peste iarna asta:-) |
din câte stiu si eu:
1. imunitatea generala nu creste direct proportional cu nr. de litri de suc consumati (din fericire, as zice, deoarece o hiper-imunitate ar fi catastrofala pt.organism... noroc ca stie organismul, saracul, sa nu se sperie de "efortul" oamenilor de a-l "înaripa" ca pe armasarul lui Fat-Frumos ).
imunitatea generala nu e direct proportionala nici cu cantitatea de miscare în aer liber sau ne-liber. cât despre dieta sanatoasa, relatia cu imunitatea e înca si mai complexa si mai subtila.
2. exista imunitate zisa "generala" (mai mult o stare buna de sanatate) si imunitate specifica la anumiti agenti patogeni. Fatza de H1N1 nu prea ai cum sa ai imunitate, caci nu te-ai întalnit cu ea vreodata...
daca sucurile în cantitati mari ar suplini efectul vaccinurilor, nu ne-ar mai întzepa nimeni, în schimb sucurile s-ar vinde la farmacie si ar costa cu mult mai mult decât acum. Si n-ar di nicioadata fi destul, "ca sa ajunga la toti" .
ps: homeopate poti sa iei câte doresti . partea buna e ca e putin probabil sa-ti faca vreu rau. partea rea e ca afecteaza grav buzunarul si... de pomana.
Luna1 spune:
Pentru cine doreste ceva info despre vaccin gasiti aici
http://www.emea.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/pandemrix/H-832-ro1.pdf
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
Luna1 spune:
Pe mine fraza asta din doc de mai sus ma sperie putin:
"Pandemrix a fost autorizat în „circumstante exceptionale”. Aceasta înseamna ca nu a fost posibil obtinerea tuturor informatiilor despre vaccinul pandemic."
Si asta imi dovedeste ca suntem cobai la nivel international:
Societatea care produce Pandemrix va strange informatii despre siguranta vaccinului în perioada utilizarii lui. Acestea vor cuprinde informatii despre efectele secundare si siguranta vaccinului la persoane în varsta, femei gravide, pacienti cu boli grave si persoane care au probleme cu sistemul imunitar.
Luna1 spune:
Pentru cine vrea sa vada raportul in alte limbi si mai pe larg il gasiti www.emea.europa.eu/humandocs/Humans/EPAR/pandemrix/pandemrix.htm" target="_blank">AICI
Ah si va rog nu-mi sariti in cap ca sunt impotriva vaccinului, eu acum ma documentez pentru a lua o hotarare spre binele familiei mele si imi spun doar parerea. Nu sunt anti vaccin, ci doar anti vaccinare cu ochii inchisi.