Vaccinati copiii impotriva gripei H1N1?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

World Health Organization: who.int
Mai bine intrati acolo si cititi, veti afla ca gripa porcina are simptome "mild" - moderate, usoare.
Veti mai afla:
- ca rata de mortalitate este mai scazuta decat la o gripa obisnuita
- ca virusul are alt grup tinta decat la o gripa obisnuita
- ca pana acuma virusul nu a suferit mutatii desi se asteptau la asta
- ca le e frica sa nu se combine cu virusul gripei sezoniere.
- informatii despre vaccin

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicici spune:

Mesajele mele vin de la marginea societatii si ajung mai greu...vad ca deja ati ajuns la pagina 3 si postarea mea de pe prima pagina nu a apucat sa fie moderata asa ca imi permit sa o repet...

Mai tineti minte cazul aparut in presa cu cei care au participat la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si unul dintre fostii elevi era infectat cu H1N1? Ii cunosc personal pe toti cei care au participat, au fost minim 40 de participanti (elevi + profi + ospatari), au petrecut multe ore impreuna vorbind nas in nas (era muzica destul de tare), s-au pupat, au dansat, etc. Asta se intampla sambata. Duminca una dintre colege s-a internat in dpital si a fost diagnosticata cu H1N1. Toti ceilalti au intrat in carantina. Nici unul dintre ei nu s-a imblonavit. Toti medicii pe care i-am vazut vorbind despre gripa porcina au recunoscut ca simptomele ei sunt mai usoare decat ale unei gripe sezoniere obisnuite.

Se pare ca societatea s-a impartit in alte doua categorii: vaccinati si nevaccinati. Am 30 de ani, o familie numeroasa, cunostinte si prieteni, eu pana sa dau de forumul asta credeam ca vaccinul este o chestie exclusiv pentru copii, si pentru anumite boli cuprinse in campanii nationale. Adica nu conosc pe nimeni care sa se vaccineze contra gripelor de nici un fel, nici dintre adulti nici dintre copii. In cercul meu de cunostinte exista preocuparea pentru a duce o viata sanatoasa, dar nu prin vaccinare.

Concluzia mea: daca esti genul care te vaccinezi cumva "din principiu" nu vad de ce nu te-ai vaccina si impotriva H1N1. Macar de dragul consecventei.

Lorena(19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Am primit pe mail:

Virusul gripei porcine

* noul tip de virus gripal A H1N1("virusul gripei porcine") a fost creat în laborator

. nu se aseamana cu nici un alt virus precedent

. pentru sinteza lui s-a folosit virusul gripei spaniole din 1918 combinat în mod artificial cu tulpina virusului comun H3N2 si H5N1 (tulpina gripei aviare)

. contine material genetic de la doua tulpini de gripa porcina, doua; tulpini de gripa umana si o singura tulpina de gripa aviara

Cat de grava este gripa porcina?

* simptomele de gripa porcina sunt cel mult moderate

* gripa porcina este cu mult mai blanda decat s-a asteptat (cf. "The Times")

* boala nu se manifesta mai drastic decat o raceala severa, deci rolul vaccinarii este pus sub semnul intrebarii

* in Marea Britanie, cea mai afectata tara din Europa, se inregistreaza o mortalitate de 0,03 %, cu mult mai scazuta decat in cazurile de imbolnaviri cu o gripa obisnuita tip A

Deci nu este justificata vaccinarea în masa a populatiei, cu atat mai putin in Romania unde s-au inregistrat doar 322 de cazuri!

Un vaccin periculos!

provoaca cancer si alte boli grave:

* mutatii genetice si oncogeneza prin injectarea de material genetic strain direct în sange (cf. studiilor recente)

celulele umane utilizate curent în productia de vaccinuri sunt celule canceroase provenite din diferite tipuri de tumori umane, celule fetale provenite din embrion uman avortat (sunt singurele celule capabile sa supravietuiasca in vitro si sa se divida fara limita de timp si spatiu) si celule animale (embrion de pui, etc.)

vaccinul "Optaflu" contra gripei porcine al Companiei Novartis va folosi celule umane provenite din tumori canceroase!

* sindromul Guillain-Barre (GBS), boala autoimuna ce cauzeaza paralizia bratelor si a picioarelor, iar in cazuri rare, a intregului corp

în 1976 s-au inregistrat cateva cazuri de gripa porcina (comuna, data de virusul natural si nu cel sintetic actual) in randurile soldatilor de la Fort Dix, New Jersey si numai unul dintre ei a decedat, cel mai probabil din cauza eforturilor fizice prea mari decat din cauza gripei. Aceasta a dus la lansarea unei vaccinari în masa a 40 milioane persoane impotriva unei pandemii care nu s-a materializat. Mii de oameni au cerut despagubiri pentru leziunile cauzate de vaccinare. Cel putin 25 de oameni au murit si 500 au paralizat.

* nu este recomandata vaccinarea celor care sufera de boli are plamanilor (agraveaza astmul la copii), inimii, rinichilor sau a celor cu sisteme imune slabite, femeilor insarcinate si copiilor sub cinci ani.

Deoarece contine:

* adjuvanti toxici

cele mai multe vaccinuri au un continut periculos de mare de mercur sub forma de thimerosal (un conservant letal) de 50 de ori mai toxic decat mercurul insusi. O doza destul de mare poate cauza disfunctii pe termen lung la nivel imunologic, senzorial, neurologic, motor si comportamental. Intoxicatia cu mercur duce la autism, sindrom de atentie deficitara, scleroza multipla, deficiente de vorbire si limbaj. Un alt adjuvant comun pentru vaccinuri este hidroxidul de aluminiu care este implicat in boala Alzheimer, cauzeaza alergii si soc anafilactic

pentru vaccinul gripei porcine sunt folositi, cu acordul OMS-ului, cei mai multi adjuvanti noi incluzând MF59, ISCOMS, OS21, AS02 si AS04. Adjuvantul MF59 este de natura uleioasa si contine Tween 80, Span 85002 si squalena. Studiile efectuate pe soareci au aratat ca adjuvantii uleiosi induc probleme motorii si paralizie. Adjuvantul ASO3 contine de asemenea Squalena (cauzatoare a sindromului razboiului din golf) care provoaca si boli autoimune. Adjuvantii Sqalena si Tween80 provoaca infertilitate la animale.

Nu acceptam sa fim cobaii vaccinului AH1N1 in Romania!

Organizatia Mondiala a Sanatatii introduce dictatura medicala!

O.M.S.-ul încearca sa introduca o dictatura medicala, ca si sanatatea publica (DSP), care a inceput sa incalce drepturile naturale ale omului. A introdus carantina, a interzis libera circulatie, a introdus vaccinarea obligatorie, s-a incalcat autonomia pacientului care nu poate refuza tratamentele obligatorii.

Intrebari fara raspuns:

. De ce sunt copiii cei care trebuie sa primeasca cei dintai un vaccin experimental?

. Ce raspuns va da statul pentru cazurile în care copiii si femeile insarcinate vor fi lezate?

. De ce în SUA si in Comunitatea Europeana (deci si în Romania) se acorda imunitate totala in fata legii, impotriva oricaror plangeri în instanta care ar putea rezulta în urma vaccinarii?

. De ce se permite companiilor farmaceutice, oficialitatilor din sistemul de sanatate si oricui care se ocupa de administrarea vaccinurilor experimentale ca in timpul unei stari de urgenta sa fie protejati legal in cazul in care populatia sufera leziuni în urma vaccinarii?

. De ce se impune vaccinarea obligatorie cand riscurile bolii sunt mici, iar riscurile vaccinarii sunt enorme?

. Cum poate fi impusa vaccinarea obligatorie cand etica medicala si legile tarii prevad pentru orice tratament medical, consimtamantul informat al pacientului?

. De ce nu exista nicio organizatie care sa controleze continutul vaccinurilor la firmele producatoare?

Gripa porcina. Ce nu ni se spune?

. Se proclama pandemie, se mobilizeaza guverne, se cheltuiesc milioane pentru gripa porcina cu 145 de victime mai pu#355;in decat cele provocate în fiecare an de fulgere (1170 de victime pe an), iar 98% din bolnavi se vindeca fara nicio terapie.

. Decesele (în principal ale copiilor) in Africa si Asia sunt doar din cauza malariei 3000 in fiecare zi. De ce aceasta nu constituie nici macar o stire, in timp ce "pandemia" - cu foarte putine victime - monopolizeaza mass-media, pune in miscare organisme si guverne mondiale?

. Vaccinarile sunt periculoase. In 1918-1919, pe perioada gripei aviare spaniole, doar soldatii si alte persoane care fusesera vaccinate impotriva gripei s-au imbolnavit si au murit. Cei care au refuzat vaccinul au ramas sanatosi si, in plus, ii ajutau pe bolnavi si transportau mortii. De asemenea, si din cauza vaccinarii din 1976 impotriva pandemiei porcine de atunci, oamenii au murit si multi au paralizat din cauza vaccinului si nu din cauza virusului porcin.

. "Copiii care se vaccineaza impotriva gripei prezinta un pericol de trei ori mai mare sa se imbolnaveasca de gripa"- James R. Shannon, fost Director al Consiliului National American de Sanatate

. In Franta, Anglia, America, China, Germania, Romania se impune vaccinul obligatoriu (cu penalitati pentru cei care insista sa fie stapani pe propriul trup)

. Pentru infruntarea gripei: igiena si vitamina D care se activeaza prin expunerea la soare .

Mai multe detalii la:

http://nuvaccinurilor.blogspot.com/

http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/category/gripa-porcinavaccin/

Un atentat la viata umana:

Vaccinul impotriva GRIPEI PORCINE

Nu faceti vaccinul si nu lasati pe nimeni sa-l faca!

Nu asteptasi pana in ziua vaccinarilor!

Informati-va apropiatii de acest vaccin periculos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

asta e un citat dintr-un studiu contra vaccinului gripei porcine, a aparut si la subiectul celalalt. articole date de autoritati nu circula pe mail...

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui NinaR
Am primit pe mail:
...

Vezi ca nu ai filtrul de spam activat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicici

Mesajele mele vin de la marginea societatii si ajung mai greu...vad ca deja ati ajuns la pagina 3 si postarea mea de pe prima pagina nu a apucat sa fie moderata asa ca imi permit sa o repet...

Mai tineti minte cazul aparut in presa cu cei care au participat la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si unul dintre fostii elevi era infectat cu H1N1? Ii cunosc personal pe toti cei care au participat, au fost minim 40 de participanti (elevi + profi + ospatari), au petrecut multe ore impreuna vorbind nas in nas (era muzica destul de tare), s-au pupat, au dansat, etc. Asta se intampla sambata. Duminca una dintre colege s-a internat in dpital si a fost diagnosticata cu H1N1. Toti ceilalti au intrat in carantina. Nici unul dintre ei nu s-a imblonavit. Toti medicii pe care i-am vazut vorbind despre gripa porcina au recunoscut ca simptomele ei sunt mai usoare decat ale unei gripe sezoniere obisnuite.

Se pare ca societatea s-a impartit in alte doua categorii: vaccinati si nevaccinati. Am 30 de ani, o familie numeroasa, cunostinte si prieteni, eu pana sa dau de forumul asta credeam ca vaccinul este o chestie exclusiv pentru copii, si pentru anumite boli cuprinse in campanii nationale. Adica nu conosc pe nimeni care sa se vaccineze contra gripelor de nici un fel, nici dintre adulti nici dintre copii. In cercul meu de cunostinte exista preocuparea pentru a duce o viata sanatoasa, dar nu prin vaccinare.

Concluzia mea: daca esti genul care te vaccinezi cumva "din principiu" nu vad de ce nu te-ai vaccina si impotriva H1N1. Macar de dragul consecventei.

Lorena(19.12.2007)

ca sa nu crezi ca nimeni nu citeste
am citit postul tau si nu inteleg ce sustii, nici ce raspuns astepti sa primesti

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

cumnata mea e medic la OMS
nu se vaccineaza si nu isi vaccineaza nici copiii
cand au primit in Elvetia vaccinurile antigripale pentru toamna asta, inainte sa inceapa epidemia porcina, vaccinul continea deja virusul H1N1- very fishy
deci nu, nu o vaccinez pe Bia/niciun membru al familiei

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

NU
Recomandarea primita de la pediatrul copiilor
- pt. ca nu cunosc detalii
- pt. ca nici cunostinte medicale n-am
- pt. ca am incredere in dr. lor
Asa ca de fiecare data intreb dr. cu pricina... si pun in aplicare...

CONCURS „Cat de fericit e copilul tau“ www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">ely1 & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=7" target="_blank">ely2

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Nu o sa facem vaccinul, nu l-am facut niciodata nici pe cel pt gripa obisnuita si recunosc ca pana acuma, eu am 35 de ani, sotul 39 si copilul aproape 5 nu am avut niciodata probleme.
Prefer sa bem tone de sucuri din fructe si legume, sa iesim mult in aer liber, sa facem sport, sa mancam sanatos si sa luam produse homeopate.
Sper sa reusim sa trecem cu bine si peste iarna asta:-)

„Fericirea este armonia dintre ceea ce gandesti, ceea ce spui si ceea ce faci.”Gandhi
www.de-azi.ro

inspiratie, dragoste, putere ... pentru cine crede ca nu mai poate.
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI

quod me nutrit me destruit

http://community.webshots.com/user/Deusphoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe
cumnata mea e medic la OMS
nu se vaccineaza si nu isi vaccineaza nici copiii
...
deci nu, nu o vaccinez pe Bia/niciun membru al familiei

Poate va pacaleste ca sa scape de soacra.

Mergi la inceput