Vaccinati copiii impotriva gripei H1N1?
Raspunsuri - Pagina 2
ilse spune:
Pandemie la 300.000 de cazuri in intreaga lume...nice try...try again!
Hai ca-ti mai explic odata, eu vorbesc despre comparatia cu gripa obisnuita care ne loveste an de an...ah, ai uitat exact statistica la aia, ntz, ntz, ntz...hai ca mai vorbim cand vii si cu statistica aia.
nu cu rubeola, antrax si altele.
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
ilse spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Din cele 6 miliarde numai cateva sute de mii s-au imbolnavit pana astazi de gripa porcina. Cei 3000 de morti ii raportezi la cateva sute de mii, nicidecum la 6 miliarde. Rationamentul tau suna asa: Pe Everest mor anual cativa oameni. Doi-trei oameni din 6 miliarde este un vax, in concluzie tu spui ca Everestul este o simpla plimbare pe bulevard si cei 10000$ pe care ii cere un ghid ca sa te urce pana sus este hotie pe fata. |
capcaunul nu ma obosesc sa ma repet, vezi raspunsul pentru xenocid.
mihaela_s spune:
Anja, excct azi am primit si noi acasa pentru Silvia hartia...am intrat intr-un suflet sa vad ce raspunsuri ai primit...dar e aceeasi Marie cu aceeasi palarie ca la toate subiectele despre asta.
Noi cred ca ne vom vaccina cu totii(eu si sotul lucram in sistemul sanitar). Noi(toti 4) am facut aproape in fiecare an vaccinul antigripal, a fost OK de fiecare data.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
philip spune:
vaccinul pt gripa il facem, adica eu si baietelul mai mare, bebe e prea mic iar sotul nu se gripeaza, cel pt porcina il sarim anul asta, nu-mi place sa fiu cobai.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
xenocid spune:
Intorcandu'ma in nota cinica: Lasa ba ca e mai bine asa sa nu se vaccineze toata lumea. Si asa nu mai avem toti locuri de parcare.
Probabil refuzul vaccinului este una din fundaturile evolutiei speciei umane. Mai mult ca sigur in trecut au fost si oameni care au refuzat sa intre'n pesteri temandu'se ca le pica turturii'n cap si au preferat sa doarma afara. Noroc cu hienele care au mai curatat bagajul genetic al speciei.
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xenocid Intorcandu'ma in nota cinica: Lasa ba ca e mai bine asa sa nu se vaccineze toata lumea. Si asa nu mai avem toti locuri de parcare. Probabil refuzul vaccinului este una din fundaturile evolutiei speciei umane. Mai mult ca sigur in trecut au fost si oameni care au refuzat sa intre'n pesteri temandu'se ca le pica turturii'n cap si au preferat sa doarma afara. Noroc cu hienele care au mai curatat bagajul genetic al speciei. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
You naughty, naughty boy!!! lol
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
ilse spune:
citat din mesajul lui xenocid Intorcandu'ma in nota cinica: Lasa ba ca e mai bine asa sa nu se vaccineze toata lumea. Si asa nu mai avem toti locuri de parcare. Probabil refuzul vaccinului este una din fundaturile evolutiei speciei umane. Mai mult ca sigur in trecut au fost si oameni care au refuzat sa intre'n pesteri temandu'se ca le pica turturii'n cap si au preferat sa doarma afara. Noroc cu hienele care au mai curatat bagajul genetic al speciei. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
eh, ai vazut ce simplu poti deveni fericit si cu loc de parcare?
asa, asa, astia desteptii care stau in pestera, sa speram ca nu vine vreun cutremur, le cade pestera in cap sau Doamne fereste trece dinozaurul p-acolo si se rostogoleste vreun bolovan care sa inchida iesirea de la pestera, ca virgula ce ne facem cu "deseurile" astea genetice de ramasera p-afara din pestera...eh, involutie Domne.
Ca ma jignesti pe mine, mi se falfaie, deja iti cunosc repertoriul, dar iote ca mai sunt unii care nu vor sa fie cobai si nu cred ca o sa le pice bine la ficat "aprecierile" tale de om al pesterii.
xenocid spune:
citat din mesajul lui ilse asa, asa, astia desteptii care stau in pestera, sa speram ca nu vine vreun cutremur, le cade pestera in cap sau Doamne fereste trece dinozaurul p-acolo |
Ehe...pai daca tu crezi ca oamenii si dinozaurii au fost contemporani e cam clar pentru toata lumea acum (pentru mine mai demult) cam cu cine stam de vorba.
Am inteles de ce nu te vaccinezi. Te protejeaza Zana Maseluta.
ilse spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
Ehe...pai daca tu crezi ca oamenii si dinozaurii au fost contemporani e cam clar pentru toata lumea acum (pentru mine mai demult) cam cu cine stam de vorba. Am inteles de ce nu te vaccinezi. Te protejeaza Zana Maseluta. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
Eh, na, m-ai prins, lasa ca nu le am cu temporalitatea asta prea bine, ma gandeam la jurasic park...ai dreptate vroiam sa zic mamut, ca p-aia stiu sigur ca-i vanau astia, oamenii pesterilor, macar din Ice Age.
anja spune:
multumesc sirimie pentru linkuri.
Pentru ca am vazut ca subiectul a fost arhidiscutat moderatorii pot sa inchida acest subiect.
Anja