Vaccinati copiii impotriva gripei H1N1?
Am primit azi de la scoala o foaie prin care ni se cere sa confirmam sau nu daca suntem de acord sa fie vaccinati copiii. Vaccinarea este gratuita.
Asa ca, sunt intr-o mare dilema, si nu stiu ce sa fac.
Copiii au 6 ani iar pana acum nu i-am vaccinat de gripa "normala" niciodata (aici nici nu se recomanda).
Mamici, tatici voi ce ati face? Aveti argumente contra vaccinarii?
Multumesc,
Anja
Raspunsuri
sirimie spune:
Au anuntat si data exacta cind apare vaccinul?
Eu vreau sa il vaccinez pe Vladut si ne vom vaccina si noi si bona.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
anja spune:
nu, nu au anuntat data (noi stam in Suedia). Doar ca trebuie sa spunem pana pe 7 oct daca suntem de acord cu vaccinarea.
Aici sunt multe discutii despre efectele secundare ale vaccinului si cat de bine este testat. Din cauza asta sunt oarecum in dubiu, si nu stiu ce sa fac.
ilse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anja nu, nu au anuntat data (noi stam in Suedia). Doar ca trebuie sa spunem pana pe 7 oct daca suntem de acord cu vaccinarea. Aici sunt multe discutii despre efectele secundare ale vaccinului si cat de bine este testat. Din cauza asta sunt oarecum in dubiu, si nu stiu ce sa fac. |
Anja poate la voi in Suedia sa nu fie coruptie, dar la noi in Olanda se face mare valva in momentul de fata pentru ca un virulog(nu stiu cum se traduce in romaneste, am facut-o dupa olandeza) vestit are actiuni la compania care desface vaccinul si opinia publica, inclusiv se discuta la anumit nivel politic "acuratetea" campaniei asteia cu pandemia, si gripa mexicana=porcina...si a tot facut propaganda vaccinarii si "gravitatii" acestui virus....
pentru olandeze las linkul:
http://www.nuzakelijk.nl/algemeen/2091056/viroloog-heeft-aandelen-in-maker-griepvaccin.html
Deci multa lume aici isi pune problema, oare nu toata "nebunia" asta cu pandemia e fabricata?
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
sirimie spune:
citat din mesajul lui anja nu, nu au anuntat data (noi stam in Suedia). Doar ca trebuie sa spunem pana pe 7 oct daca suntem de acord cu vaccinarea. Aici sunt multe discutii despre efectele secundare ale vaccinului si cat de bine este testat. Din cauza asta sunt oarecum in dubiu, si nu stiu ce sa fac. |
uite aici un topic despre asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142470&whichpage=1
iar link-uri cu informatii apar aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142470&whichpage=20
Am blog si poze in album
Despre Andrei
sirimie spune:
citat din mesajul lui ilse Deci multa lume aici isi pune problema, oare nu toata "nebunia" asta cu pandemia e fabricata? |
Ai auzit de dilema lui Pascal?
Daca Dumnezeu nu exista si eu cred nu pierd nimic.
Daca Dumnezeu exista si eu nu cred pierd totul.
Cam asa cu pandemia. Pina una alta au fost mai mult de 3000 de decese de gripa porcina in toata lumea, asta e o certitudine.
Am blog si poze in album
Despre Andrei
ilse spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sirimie
Ai auzit de dilema lui Pascal? Daca Dumnezeu nu exista si eu cred nu pierd nimic. Daca Dumnezeu exista si eu nu cred pierd totul. Cam asa cu pandemia. Pina una alta au fost mai mult de 3000 de decese de gripa porcina in toata lumea, asta e o certitudine. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog si poze in album Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
Sa inteleg ca in Romania nimeni nu a luat vreun comision asa de milioane din campania asta de vaccinare...asta s-o crezi tu daca inca mai crezi in povesti cu printi calare pe un cal alb.
Te repeti, nu-i nimic, ca ma repet si eu...la o populatie de 6 miliarde cat are globul, 3000 mor in fiecare luna, daca nu saptamana in sezoanele de gripa obisnuita...spune-mi si mie cu argumente si celorlati care se indoiesc de "gravitatea" acestei gripe...ce o face mai speciala decat restul gripelor din care anual, sau sezonier se moare asa la numar mult mai mare decat de asta porcina
?
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
felicici spune:
Mai tineti minte cazul aparut in presa cu cei care au participat la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si unul dintre fostii elevi era infectat cu H1N1? Ii cunosc personal pe toti cei care au participat, au fost minim 40 de participanti (elevi + profi + ospatari), au petrecut multe ore impreuna vorbind nas in nas (era muzica destul de tare), s-au pupat, au dansat, etc. Asta se intampla sambata. Duminca una dintre colege s-a internat in dpital si a fost diagnosticata cu H1N1. Toti ceilalti au intrat in carantina. Nici unul dintre ei nu s-a imblonavit. Toti medicii pe care i-am vazut vorbind despre gripa porcina au recunoscut ca simptomele ei sunt mai usoare decat ale unei gripe sezoniere obisnuite.
Se pare ca societatea s-a impartit in alte doua categorii: vaccinati si nevaccinati. Am 30 de ani, o familie numeroasa, cunostinte si prieteni, eu pana sa dau de forumul asta credeam ca vaccinul este o chestie exclusiv pentru copii, si pentru anumite boli cuprinse in campanii nationale. Adica nu conosc pe nimeni care sa se vaccineze contra gripelor de nici un fel, nici dintre adulti nici dintre copii. In cercul meu de cunostinte exista preocuparea pentru a duce o viata sanatoasa, dar nu prin vaccinare.
Concluzia mea: daca esti genul care te vaccinezi cumva "din principiu" nu vad de ce nu te-ai vaccina si impotriva H1N1. Macar de dragul consecventei.
Lorena(19.12.2007)
capcaunul spune:
citat din mesajul lui sirimie Eu vreau sa il vaccinez pe Vladut si ne vom vaccina si noi si bona. |
Bona stie ce-i pregatesti?
xenocid spune:
citat din mesajul lui ilse Te repeti, nu-i nimic, ca ma repet si eu...la o populatie de 6 miliarde cat are globul, 3000 mor in fiecare luna, daca nu saptamana in sezoanele de gripa obisnuita...spune-mi si mie cu argumente si celorlati care se indoiesc de "gravitatea" acestei gripe...ce o face mai speciala decat restul gripelor din care anual, sau sezonier se moare asa la numar mult mai mare decat de asta porcina ? |
TIE ti s'a explicat de unasutapatruzecisisaptedeori de ce ESTE periculoasa aceasta gripa porcina. Tot de atatea ori n'ai priceput.
Hai ca mai incercam odata.
MORTALITATEA este de 3%! Cei 3000 de morti provin din 300.000 de cazuri de imbolnavire cu gripa noua. NU DIN 6000000000 DE BOLNAVI CUM CREZI TU.
Ca sa'ti faci o idee despre mortalitate:
Rujeola 0.1%
Ciuma bubonica 16%
Malarie 20%
Antrax cutanat 20%
Variola 30%
Ebola 80%
Antrax respirator 90%
Acu pricepusi?
capcaunul spune:
citat din mesajul lui ilse ca ma repet si eu...la o populatie de 6 miliarde cat are globul, 3000 mor in fiecare luna, daca nu saptamana in sezoanele de gripa obisnuita...spune-mi si mie cu argumente si celorlati care se indoiesc de "gravitatea" acestei gripe...ce o face mai speciala decat restul gripelor din care anual, sau sezonier se moare asa la numar mult mai mare decat de asta porcina? |
Din cele 6 miliarde numai cateva sute de mii s-au imbolnavit pana astazi de gripa porcina. Cei 3000 de morti ii raportezi la cateva sute de mii, nicidecum la 6 miliarde.
Rationamentul tau suna asa: Pe Everest mor anual cativa oameni. Doi-trei oameni din 6 miliarde este un vax, in concluzie tu spui ca Everestul este o simpla plimbare pe bulevard si cei 10000$ pe care ii cere un ghid ca sa te urce pana sus este hotie pe fata.