oligoastenoteratozoospermie (3)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

vulturico si eu te
weekend placut, fetelor
tveety

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

Tanno, cred ca prin 2008, aprilie, cand si-a facut sotul meu prima spermograma, Genesys nu era infiintat. Mi se pare ca s-a infiintat la scurt timp dupa aceea. Sotul meu a facut prima spermograma la un centru de analize de pe langa arcul de triumf.
Referitor la tratament, primul pe care l-a facut, inainte de AB, branca ursului si Spermotrend, a fost cu Olimpiq stemxcell, este un medicament stimulator de celule stem de care am aflat din intamplare cand deja ne luasem gandul de la a fi vreodata parintii propriilor copii.
Abia acum, recent, am aflat ca din testicule s-ar izola celule stem folosite in diverse afectiuni ale altor organe.
In principiu, medicamentul stimuleaza maduva spinarii sa produca celule stem care apoi merg si "repara" diverse organe cu probleme din organism, ele fiind celulele mama ale tuturor celulelor din organism.
Medicamentul nu are o indicatie expres in acest scop , dar poate ca nimanui nu i-a trecut prin cap ca ar putea ajuta foarte mult si in aceasta problema a noastra.
Nu stiu care e cauza problemei la tine, dar la sotul meu a fost o operatie de criptorhidie bilaterala, care a fost si infectata pe o parte, facuta si tarziu, pe la 11 ani. Se poate trage lesne concluzia ca tesuturile au fost distruse, daca nu de temperatura ridicata la care au stat 11 ani, atunci de infectie.
Noi am cazut de sus de tot, avem si acum suisuri si coborasuri , (psihice), dar nu am abandonat.
Succes si voua!

Mergi la inceput

ce faceti pe vremea asta asa urata ?
credeam ca n-o sa facem fata la discutii aici ... cand-colo, voi ati dat bir cu fugitzii ... sau prestati pentru ...
vreo veste buna ?
am citit acum ca o alta aspiranta la titlul de mamica, doar ce a fost la eco la debrecen si ... surpriza ... 3 ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordemunte spune:

tanoo voi tot la debrecen mergeti?sau unde este clinica zadori?doctorita mea de familie mi-a zis ca o verisoara a ei a reusit cu FIV la debrecen dupa mai multe nereusite la noi in tara.ce fain,3 deodata

Mergi la inceput

noi mergem la szeged ... desi, sper sa nu mai fie nevoie sa ajungem pana acolo
zadori il cheama pe doctor; clinica este kaali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns licorice spune:

Salutare fetelor!!Sunt o aspiranta de aprox 3ani...dar persist
Am si eu o curiozitate..cum este posibil sa existe diferente atat de mari intre rezultatul analizelor..acum 3 luni sotul era dg cu oligoastenospermie si acum normospermie????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns licorice spune:

si nu a urmat niciun tratament??

Mergi la inceput

vai!credeam ca e numele clinicii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dordemunte

vai!credeam ca e numele clinicii.

voi ce ati mai facut ?... ceva imbunatatiri ?

Mergi la inceput

au trecut doar 2 saptamini de cand a inceput al meu tratamentul.el e nerabdator sa faca spermograma,zice ca dupa o luna de tratament o va face iar.nu stiu daca gigeilor li s-au adus ceva imbunatatiri dar cheful de "viata" cu siguranta a avut de castigat.o fi de la napraznic?de la vit c?.tu de produsul numit PYCNOGENOL ai auzit?am citit pe un site in limba engleza despre el.cica e extract de pin maritim si e foarte bun pt formele anormale.la noi nu se gaseste insa la gramajul la care cica s-ar administra(adica 200mg pe zi) iar al meu zice ca nu ia "chestii" straine

Mergi la inceput