oligoastenoteratozoospermie (3)
fetelor, va invit la un nou capitol plin de II liniutze si
Raspunsuri
tveety spune:
Multumim pt capitolul nou!
Vulturassi eu imi savurez cafeau 
Deci am vb cu clinica. Daca sunt sub 2 mil/ml nu pot sa faca alte analize cu ele![]()
na vedem ce ne spun miercuri ungurii.
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
tannoo25 spune:
tveety eu cred ca medicii, la noi in tara sunt la alt nivel de cunostinte, mult inferior celor din afara ... asa ca, ... nu stiu, n-as vrea sa cred ca uneori habar n-au ce vorbesc ... insa ... in fine ... eu astept cu interes maxim sa aud si alta parere ...
miki-miki spune:
Tanoo, foarte multe nu vei auzi nici la unguri. Eventual ti se va da un tratam cu omega 3, flavonoizi, spermotrend si ginseng . Tu baga la greu napraznic 6/zi pt ca asta e f bun pt forme anormale.
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
tannoo25 spune:
miki, sunt convins ca nu se va produce o minune, insa o alta parere m-ar linisti ... si mai mult vreau sa aflu daca tratamentul cu gonal f a fost prescris corect ...
iau cateva naturiste, printre care si napraznic ...
miki-miki spune:
Tanoo, nu-ti stiu povestea, te rog cand ai timp scrie-mi sau da-mi un link unde sa citesc ce ai scris despre tine, poate am vre-o idee. A.. spune-mi si la ce dr ai fost pana acum .
DOAMNE AJUTA!
tannoo25 spune:
miki, tot la subiectul asta, in primul capitol am scris cateva cuvinte, in discutiile cu fetele ;
am fost la dr matei, la genesys; am urmat tratamentul prescris de ea ...
miki-miki spune:
Da Tanoo, dar nu am timp sa sap 2 capitole, tb sa dai link catre ele pe prima pag, nici nu le pot gasi f repede acum pt ca sunt ratacite. Cand se termina un capitol se da link catre el pe prima pag a cap urmator, iar la sfarsitul capitolului se da link catre noul capitol, asa e regula.
Nu poti scrie pe scurt povestea ta ? spermograma si tratamentele facute
DOAMNE AJUTA!
tannoo25 spune:
uite capitolul anterior aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=142573&whichpage=21
sigur vei intelege care e situatia la mine ...