oligoastenoteratozoospermie (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

nevasta-mea vrea sa il impuste pe tutunaru pentru ca am pierdut atata timp si nu ne-a cerut analize amanuntite, ca si zadori; ca mai descopeream una, alta ... ca sa nu iti mai zic de matei ... ce sa mai, astia doi isi fac "treaba" ca robotii ... (uneori mai cred ca ea analizeaza spermogramaele amanuntit)

[/quote]
Tanno, nici sotul meu nu a fost prea incantat de Matei, la care am ajuns si noi tot prin Tutunaru. La prima spermograma pe care si-a facut-o, Matei n-a fost la clinica si recoltarile ( de la sotul meu si de la alti pacienti) i-au parvenit printr-o pacienta binevoitoare care le-a carat prin autobuz pana la ea ca sa le analizeze.
Atunci am crezut ca a fost o intamplare.Aveam foarte mare incredere in Tutunaru.
Abia apoi am citit pe aici si de alte "accidente".
Iti tin pumnii tie si sotiei in Ungaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

buna

daca eram indecisa daca sa il programez pe sot sau nu la spermograma, acum m-am hotart...nu o sa il programez...s-a ales de ieri si cu o gripa...asa ca mai mor oricum din gigei de la gripa...toate imi merg pe dos...m-am saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianna2002 spune:

Vulturico, capul sus! Fii puternica!
Vin ele si vremurile bune, ai sa vezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:

Tanno, nici sotul meu nu a fost prea incantat de Matei, la care am ajuns si noi tot prin Tutunaru. La prima spermograma pe care si-a facut-o, Matei n-a fost la clinica si recoltarile ( de la sotul meu si de la alti pacienti) i-au parvenit printr-o pacienta binevoitoare care le-a carat prin autobuz pana la ea ca sa le analizeze.
Atunci am crezut ca a fost o intamplare.Aveam foarte mare incredere in Tutunaru.

sincer asta e inadmisibil!!!isi bat joc de nervii si de banii nostrii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vulturas

buna

daca eram indecisa daca sa il programez pe sot sau nu la spermograma, acum m-am hotart...nu o sa il programez...s-a ales de ieri si cu o gripa...asa ca mai mor oricum din gigei de la gripa...toate imi merg pe dos...m-am saturat

"Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks
pup fata sa treaca supararea! hai ca nu au intrat zilele in sac
trece raceala si repeta si el spermograma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordemunte spune:

mamografia este indicata doar dupa 40 de ani.pina la varsta asta se fac ecografii mamare si doar daca se suspicioneaza ceva ecografic(+palpare) se face si mamografie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

buna dimineata

am discutat cu sotul sa inceapa sa ia de maine CETEBE...pt ca azi termina Spermotrendul si a zis sa nu mai ia pana nu repeta spermograma...dar l-am convins de vit C...mai ales ca e si racit si stiu ca e buna si pt gigei...va pup pe toate si pe toti(tanno)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ianna2002

Alla, nu am planificat FIV-ul inca pt.ca vrem sa mai incercam o data unul din tratamentele pe care le-am facut si care cred ca a dat super rezultate la noi,adica de la 20 la 800000/ml e ceva nu?!
Cred ca suntem cam nerealisti, ba poate chiar nebuni as zice, dar inca speram la sarcina pe cale nat.
Oricum avem in vedere FIV in Ungaria la anu' sigur(avem amandoi 30 de ani). Stiu: cu cat mai repede cu atat mai bine, inclusiv din punct de vedere psihic.
Tanoo,daca nu ati fi fost atat de avansati pe calea FIV-ului, ti l-as fi recomandat si tie!
Si cand te gandesti ca inainte de problema asta nu dadeam doi bani pe tratamentele naturiste!

poti sa imi zici, ca orice se poate schimba
astept ... mercic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Salut fete si baieti,
Vin si eu cu o completare in ce priveste analiza sanilor.
Eu am facut 6 IA si acum am primit aprobare pt fiv ( asa e aici, cu aprobari )
Ca si conditie de baza pt fiv se cere si aici
-EGK
_analiza sanilor- asta inseamna
1 analiza ( palparea ) sanilor de catre un chirurg-
2 Desi la palpare totul pare ok , am primit recomandare sa fac mamografie + ecografia sanilor ( este o diferenta intre cele doua analize deci ). El chiar mi-a rec sa fac anual mamografie -eu am 41 ani
La intrebarea mea de ce sa fac anual ? din cauza hormonilor ope care-i bag datorita tratamentelor, raspunsu a fost
din cauza de viata
Deci, nu mai stati pe ganduri...va rog...atata timp cat luati atatea tratamente...va rog anual sa mergeti la mamografie..
sper ca v-am fost de folos..
bafta tuturor

Mona
:)

merci pentru informatii
succes la fiv !
revino cu vesti bune

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ianna2002

nevasta-mea vrea sa il impuste pe tutunaru pentru ca am pierdut atata timp si nu ne-a cerut analize amanuntite, ca si zadori; ca mai descopeream una, alta ... ca sa nu iti mai zic de matei ... ce sa mai, astia doi isi fac "treaba" ca robotii ... (uneori mai cred ca ea analizeaza spermogramaele amanuntit)

[/quote]

eu cu matei nu am avut probleme; de fiecare data luam rezultatul pe loc; recoltarile le faceam numai la genesys...
la tutunaru e problema ... schema aia "clasica" a lui de 3 luni monitorizare apoi laparo si alte chestii de genul asta, fara analize, fel si fel ... si cand citesc pe site-uri, ce bun e de teorie ... in fine, asta e lipsa de respect fata de pacienti ...

Mergi la inceput