oligoastenoteratozoospermie (3)
Raspunsuri - Pagina 16
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ianna2002 Noi oricum nu ne pierdem speranta si mai incercam, poate Dumnezeu ne trimite si noua un semn. Oricum, acum macar avem sanse macar pentru FIV. |
mult succes in incercarea voastra. aveti deja planificat cam pe cand FIV-ul?
vulturas spune:
buna dimineata
andrabirni,evanescence mai am eu rabdare inca o luna??
ca abia astept sa o refaca...stau ca pe ace
oricum si eu ma astept sa ma ia la suturi doc. cand o sa ii arat schema de tratament pe care vreau sa il dau....dar cred ca ne vedeti la stirile de la ora 5...sotia pacientului a lasat-o fara par in cap pe dr 
tveety spune:
Alla la noi minunea oricand se paote produce dar nu decidem noi ci sa face voia DD!
Vulturas 

sper ca nu ajungi pana acolo
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
tannoo25 spune:
tveety, ce e testarea sanului ? ecografie mamara ?
din lista aia de analize pentru szeged ...
mercic 
ianna2002 spune:
Alla, nu am planificat FIV-ul inca pt.ca vrem sa mai incercam o data unul din tratamentele pe care le-am facut si care cred ca a dat super rezultate la noi,adica de la 20 la 800000/ml e ceva nu?!
Cred ca suntem cam nerealisti, ba poate chiar nebuni as zice, dar inca speram la sarcina pe cale nat.![]()
Oricum avem in vedere FIV in Ungaria la anu' sigur(avem amandoi 30 de ani). Stiu: cu cat mai repede cu atat mai bine, inclusiv din punct de vedere psihic.
Tanoo,daca nu ati fi fost atat de avansati pe calea FIV-ului, ti l-as fi recomandat si tie!
Si cand te gandesti ca inainte de problema asta nu dadeam doi bani pe tratamentele naturiste!
andrabirni spune:
Vulturas, noi ne-am grabit sa refacem spermograma la fix 3 luni....si nu am avut rezultatele scontate.Insa, la biopsia testiculara am gasit materie tanara.Asa ca, din experienta noastra, ca si sfat, eu iti spun ca peste o luna, doua se vad rezultate reale.
andrabirni spune:
Vulturas, noi ne-am grabit sa refacem spermograma la fix 3 luni....si nu am avut rezultatele scontate.Insa, la biopsia testiculara am gasit materie tanara.Asa ca, din experienta noastra, ca si sfat, eu iti spun ca peste o luna, doua se vad rezultate reale.
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vulturas buna dimineata andrabirni,evanescence mai am eu rabdare inca o luna?? ca abia astept sa o refaca...stau ca pe aceoricum si eu ma astept sa ma ia la suturi doc. cand o sa ii arat schema de tratament pe care vreau sa il dau....dar cred ca ne vedeti la stirile de la ora 5...sotia pacientului a lasat-o fara par in cap pe dr ![]() "Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks |
ooo, vulturico ... nici chiar asa ...
daca tu vrei sa o lasi fara par in cap doar pentru o schema de tratament ... nevasta-mea vrea sa il impuste pe tutunaru pentru ca am pierdut atata timp si nu ne-a cerut analize amanuntite, ca si zadori; ca mai descopeream una, alta ... ca sa nu iti mai zic de matei ... ce sa mai, astia doi isi fac "treaba" ca robotii ... (uneori mai cred ca ea analizeaza spermogramaele amanuntit)
tveety spune:
Tannoo da anliza saniilor este mamografia, cred si eu. Eu nici asta nu l-am facut. L-am intrebat pe ginecologul meu in ce consta testarea, s-a uitat la mine si mi-a zis ca sanii mei sunt sanatosi 
prin sutien + bluza
Deci am zis ca voi face la solicitarea dn. dr la ea. Chiar nu vreau sa fiu plimbata ca o proasta de la o usa la alta
. Insa, daca ma va trimite inapoi la noi in tara, ma voi interesa unde se face si tot voi sta pe la usile medicilor de la noi.
Fetele voi sunteti tare batausi 

ma depasiti si pe mine, desi nici eu nu ma las usor de rasul lumii.
Tannoo din postrea ta sa inteleg ca voi ati fost "tratati" la Buc si nici macar o analiza hormonala la nevasta ta nu au cerut![]()
Bine mai mult ca sigur vor iesi ok, dar daca totusi este o problema si la ea, poti sa ai tu miii de gigei si unul mai rapid ca celalalt si sa nu vorbim de bacteriile, microbii si ciupercile care se transmit sexula. Poate nici nu stim ca le "caram" zi de zi si ei nu lasa sa fim fetilizati.
Cam asa au vrut sa-l trateze si pe al meu. Insa au inceput cu cat va costa consultatia...
si cu asta al meu nu mai avea incredere in ei. Daca esti bolnav prima data sa te trateze nu sa-ti spuna cat te costa. Pune o lista cu preturile practicate pe usa si sa decide pacientul daca intra sau nu, dar daca a intrat da-ti silinta si incearca sa-l vindeci....mentalitatea de la noi....no comment
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
Mona40 spune:
Salut fete si baieti,
Vin si eu cu o completare in ce priveste analiza sanilor.
Eu am facut 6 IA si acum am primit aprobare pt fiv ( asa e aici, cu aprobari )
Ca si conditie de baza pt fiv se cere si aici
-EGK
_analiza sanilor- asta inseamna
1 analiza ( palparea ) sanilor de catre un chirurg-
2 Desi la palpare totul pare ok , am primit recomandare sa fac mamografie + ecografia sanilor ( este o diferenta intre cele doua analize deci ). El chiar mi-a rec sa fac anual mamografie -eu am 41 ani
La intrebarea mea de ce sa fac anual ? din cauza hormonilor ope care-i bag datorita tratamentelor, raspunsu a fost
din cauza de viata
Deci, nu mai stati pe ganduri...va rog...atata timp cat luati atatea tratamente...va rog anual sa mergeti la mamografie..
sper ca v-am fost de folos..
bafta tuturor
Mona
:)