oligoastenoteratozoospermie (3)
Raspunsuri - Pagina 19
tannoo25 spune:
n-am auzit pana acum; insa am sa caut sa citesc cate ceva despre el ...cheful de viata cred ca vine de la vit c ![]()
nu stiu cat de multe se vor vedea dupa prima luna de tratament; ai vazut ce au zis fetele pe aici, ca in a4a luna, deci prima dupa cele 3 recomandate, apar modificari 
dordemunte spune:
eu l-am amenintat ca daca nu are succes napraznicul,o sa ii dau pycnogenol pt formele anormale.noi nu avem nici un fel de problema cu numarul ci cu forma lor
MadWish spune:
Nu stiu cu ce sa incep...sunt mamica unui baietel de 2 ani si vreau sa va spun povestea mea ca sa intelegeti ca exista nu numai sperantza ci si miracole. Am 39 de ani, sufar de amenoree secundara (lipsa menstruatziei)....si de la 16 ani am fost indopata cu hormoni. Pe la 20 ani de am inceput viatza sexuala,...am fost casatorita,...dar nu am ramas niciodata insarcinata. Sunt divortata de ani buni...insa asta nu m-a impiedicat sa nu-mi doresc un bebe mic....fie el si cat o neghinitza. Pierdusem speranta...mama s-a imolnavit de cancer si mi-am facut un papanicolau...ma gandeam ca poate se moshteneshte si la cate probleme am...sa nu mi se intample si mie. A reiesit ca am un status hormonal de 35%...adica nici macar jumatate din cate trebuie sa existe intr-un organism. Atunci am intrebat pentru ultima oara doctorul..."exista vreodata shansa sa am si eu un bebe mic?...uite atatica sa fie de mic?"...mi-a raspuns....nu itzi dau nici macar 1% vreodata caci ar insemna sa mint. Lipsa menstruatziei si statusul hormonal nu itzi permite. La doua saptamani dupa aceasta decizie medicala...am incept sa am greturi la pasta de dinti...la patru sa am tensiune in sani si sa nu ma mai suport. M-am dus iar la vizita medicala si am cerut control. Doctorul s-a iritat spunandu-mi ca vin fara programare, insa nu mi-a pasat. La control a simtit ca ceva nu e in regula si mi-a facut in test de sarcina. Cand a vazut doua liniutze....a ramas blocat apoi a inceput sa se inchine spunandu-mi ca mai face Dumnezeu minuni.Eu am facut soc...nu=mi venea sa cred. Am ramas insarcinata in ajun de Mosh Craciun....iar aceasta sarcina chiar m-a facut sa cred in Moshu. Tatal copilului nici nu a vrut sa auda, s-a descotorosit foarte repede de obligatii, spunandu-mi sa fac avort...la cate complicatii am,...fac un handicapat. Atunci am inceput sa plang si am spus,...daca Dumnezeu mi-a dat mie copil,...am sa fac un baiat frumos si deshtept... si o sa am si lapte sa il alaptez...uite asha ca sa ii fac in ciuda numai pentru faptul ca a spus ca voi nashte handicapat. Nu pot spune ca mi-a fost ushor...am o situatzie financiara destul de modesta....eram singura pe un drum necunoscut mie inca....cu parintzi de moda veche a carei fata naste un copil fara tata. Am reushit sa fac 4D la o clinica din Bucuresti. cand am fost intrebata ultima menstruatie....am spus ....acum vreo 2-3 ani. Doctora a ramas uimita si a spus....cum doamna acum doi ani?....si a devenit mai atenta si mai meticuloasa. M-a intrebat daca vreau sa stiu sexul copilului si i-am spus....il stiu...este baietel. M-a intrebat de unde stiu....i-am spus simplu....l-am stiut de la bun inceput. Nu m-am menajat deloc pan am nascut....si voiam sa specific ca sunt fumatoare inraita. A trebuit sa muncesc pana in ultima clipa sa pot plati cezariana....deoarece de la bun inceput mi s-a spus ca nu pot naste normal....si faptul ca a trebuit sa spal covoare singura si sa zugravesc sa pun casa la punct....mi-a provocat nashterea la 8 luni. Am fost operata de urgenta, cu anestezie totala de alt doctor, care nu imi stia istoricul,...am uitat sa spun ca am avut si incompatibilitate de rh, ...si era nu sa ma mai trezesc din anestezie. Am nascut un baietel micutz,...de numai 2 kg, insa perfect. A luat imediat in greutate, iar acum este un Denis pericol public,...care daca nu a escaladat biblioteca....sigur e cocotzat pe gard. Sunt tare mandra de el si desi nu imi e deloc usor sa il cresc singura...nu ash mai concepe viatza fara Vladutzu meu.
http://bebe-vladut.blogspot.com/
tannoo25 spune:
si la mine, formele anormale reprezinta o problema
; pentru ca nu conteaza numarul, ci, calitatea ![]()
insa, trecem noi si peste asta ...
ce faceti tveety, vulturico ? 
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 pe unde ati umblat weekendul asta de nu ati vorbit deloc ? sau sunteti triste ? va ![]() |
ne-am sarbatorit ...
Maya_I spune:
Madwish, foarte frumoasa povestea. Sa-ti traiasca micuta minune.
Buna, copii, ce-ati mai facut?
dordemunte spune:
MadWish povestea ta ma ajuta ,inca o data in plus, sa cred ca se poate intampla un miracol si in cazul nostru.Mi=am si imaginat cum as suna la clinica sa spun victorioasa ca nu mai e nevoie de inseminare.Ma bucur pt tine si Vladutz.Sa creasca mare ,sanatos si (nu foarte)cuminte.
tveety spune:
Salut!!!!!!!!!!!!!!!
Scuze pt lipsa, dar am musafiri(parintii mei sunt la noi pana duminica) asa ca nu am acces la net nici timp.
Sper ca nu va prins raceala! Eu sunt obosita si imi curge putin nasucul, dar in rest totul ff bine.
Madwish e frumos sa citesti o poveste de succes, insa eu tot timpul spun ca asa ceva se intampla doar cu altii nu cu noi.
Tannoo cu au iesit analizele?
O saptamana usoara tuturor! 

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png