oligoastenoteratozoospermie (3)
Raspunsuri - Pagina 11
tannoo25 spune:
vulturico, tot n-ai aparut ?
noi suntem in cursa contra cronometru saptamana asta ... 
tveety 
nici o veste buna pe aici ?
vulturas spune:
bunaaaa
scuze ca am disparut ca magarul in ceata![]()
am fost plecata din Buc...si-a luat si sotul concediu ca nu a vrut sa ma lase o sapt singura cu lap. in brate...
va pup si va doresc multa bafta
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vulturas bunaaaa scuze ca am disparut ca magarul in ceata am fost plecata din Buc...si-a luat si sotul concediu ca nu a vrut sa ma lase o sapt singura cu lap. in brate... ![]() va pup si va doresc multa bafta ![]() "Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks |
atat ?
unde ai fost ? te-ai recreeat ? sau s-a intamplat ceva ?

sa pleci tu fara sa zici nimic ... mai ales ca stiam ca ai avut ceva probleme cu inimioara ... sa nu mai faci asa ...
dordemunte spune:
Tveety,am luat dostinex si bromcriptin pt ca sa-mi scada prolactina(era usor peste normal si acum mi s-a spus ca de fapt nici nu punea probleme
valoarea respectiva),asa si am facut 2 luni stimulare cu clostilbegyt.
Tannoo voi ati facut inseminare cu o spermograma asa de..."plapanda" sau ati mai aminat?As vrea sa te mai intreb cum ai luat laptisorul de matca?6/zi e prea mult?Mi-a dat cineva o schema de tratament in care se ia o sapt laptisor de matca si o sapt vit E numai ca am inteles ca vit E nu se ia mai mult de 10 zile pe luna.Lumineaza-ma pls!
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui dordemunte Tveety,am luat dostinex si bromcriptin pt ca sa-mi scada prolactina(era usor peste normal si acum mi s-a spus ca de fapt nici nu punea probleme Tannoo voi ati facut inseminare cu o spermograma asa de..."plapanda" sau ati mai aminat?As vrea sa te mai intreb cum ai luat laptisorul de matca?6/zi e prea mult?Mi-a dat cineva o schema de tratament in care se ia o sapt laptisor de matca si o sapt vit E numai ca am inteles ca vit E nu se ia mai mult de 10 zile pe luna.Lumineaza-ma pls! |
nu am facut inseminare si nici nu vom face; trecem direct la FIV; doar asa se poate
laptisorul de matca ... eu il beau, caci sunt fiole; cate 1/zi; nu iau vita E, insa, da, se ia doar 10 zile/luna, doar in perioada fertila ( a femeii, evident
stii tu ceva de 6/zi, dar e valabil pentru napraznic
cami_antonia spune:
Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
Da-ti mai departe va rog!!!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!
dordemunte spune:
eu am cumparat laptisor de matca dar capsule.o capsula are 180 mg.fiola ce gramaj are?ei si pe prospect scria 2caps/3 ori pe zi.mercic pt ca m-ai lamurit cu vit E
tannoo25 spune:
Doamne Ajuta !
sa fie bine, cami_antonia 
Dumnezeu e mare si va face o minune pentru Alina ...
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui dordemunte eu am cumparat laptisor de matca dar capsule.o capsula are 180 mg.fiola ce gramaj are?ei si pe prospect scria 2caps/3 ori pe zi.mercic pt ca m-ai lamurit cu vit E ![]() |
fiola are gramaj de 10ml;
daca scrie pe prospect, 2c/3 ori pe zi, inseamna ca, da, e bine cate 6/zi;
polen ai luat ? e fff bun, ti-am spus;

altceva ce mai ia ?
dordemunte spune:
napraznic 6 tb/zi,Zn 1 tb/zi,vit C (cetebe).Oricum e disperat deja de atatea tablete si capsule.Sper din suflet sa dea randament