oligoastenoteratozoospermie (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

vulturico, tot n-ai aparut ?

noi suntem in cursa contra cronometru saptamana asta ...

tveety
nici o veste buna pe aici ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

bunaaaa

scuze ca am disparut ca magarul in ceata
am fost plecata din Buc...si-a luat si sotul concediu ca nu a vrut sa ma lase o sapt singura cu lap. in brate...

va pup si va doresc multa bafta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vulturas

bunaaaa

scuze ca am disparut ca magarul in ceata
am fost plecata din Buc...si-a luat si sotul concediu ca nu a vrut sa ma lase o sapt singura cu lap. in brate...

va pup si va doresc multa bafta

"Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks

atat ?
unde ai fost ? te-ai recreeat ? sau s-a intamplat ceva ?

sa pleci tu fara sa zici nimic ... mai ales ca stiam ca ai avut ceva probleme cu inimioara ... sa nu mai faci asa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordemunte spune:

Tveety,am luat dostinex si bromcriptin pt ca sa-mi scada prolactina(era usor peste normal si acum mi s-a spus ca de fapt nici nu punea probleme valoarea respectiva),asa si am facut 2 luni stimulare cu clostilbegyt.
Tannoo voi ati facut inseminare cu o spermograma asa de..."plapanda" sau ati mai aminat?As vrea sa te mai intreb cum ai luat laptisorul de matca?6/zi e prea mult?Mi-a dat cineva o schema de tratament in care se ia o sapt laptisor de matca si o sapt vit E numai ca am inteles ca vit E nu se ia mai mult de 10 zile pe luna.Lumineaza-ma pls!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dordemunte

Tveety,am luat dostinex si bromcriptin pt ca sa-mi scada prolactina(era usor peste normal si acum mi s-a spus ca de fapt nici nu punea probleme valoarea respectiva),asa si am facut 2 luni stimulare cu clostilbegyt.
Tannoo voi ati facut inseminare cu o spermograma asa de..."plapanda" sau ati mai aminat?As vrea sa te mai intreb cum ai luat laptisorul de matca?6/zi e prea mult?Mi-a dat cineva o schema de tratament in care se ia o sapt laptisor de matca si o sapt vit E numai ca am inteles ca vit E nu se ia mai mult de 10 zile pe luna.Lumineaza-ma pls!

nu am facut inseminare si nici nu vom face; trecem direct la FIV; doar asa se poate
laptisorul de matca ... eu il beau, caci sunt fiole; cate 1/zi; nu iau vita E, insa, da, se ia doar 10 zile/luna, doar in perioada fertila ( a femeii, evident )
stii tu ceva de 6/zi, dar e valabil pentru napraznic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

eu am cumparat laptisor de matca dar capsule.o capsula are 180 mg.fiola ce gramaj are?ei si pe prospect scria 2caps/3 ori pe zi.mercic pt ca m-ai lamurit cu vit E

Mergi la inceput

Doamne Ajuta !
sa fie bine, cami_antonia
Dumnezeu e mare si va face o minune pentru Alina ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dordemunte

eu am cumparat laptisor de matca dar capsule.o capsula are 180 mg.fiola ce gramaj are?ei si pe prospect scria 2caps/3 ori pe zi.mercic pt ca m-ai lamurit cu vit E

fiola are gramaj de 10ml;
daca scrie pe prospect, 2c/3 ori pe zi, inseamna ca, da, e bine cate 6/zi;
polen ai luat ? e fff bun, ti-am spus;

altceva ce mai ia ?

Mergi la inceput

napraznic 6 tb/zi,Zn 1 tb/zi,vit C (cetebe).Oricum e disperat deja de atatea tablete si capsule.Sper din suflet sa dea randament

Mergi la inceput