oligoastenoteratozoospermie (3)
Raspunsuri - Pagina 12
tveety spune:
Salutare!!!!!!!
Vulturico ma bucu ca ai revenit, imi faceam si eu griji pt tine
ai plecat fara sa ne spui nimic. Insa e bine ca ati reusit sa petreceti putin timp impreuna.
Tannoo bafta la anlize si nervi daca trebuie sa asteptati. Incercati sa faceti toate analizele ca daca lasati sa-l faceti acolo poate pierdeti inca o sedinta ca noi cu analizele microbiologice. Sper sa intelegeti lista mea de preturi si sa va ajute 
Dordemunte e bine ca nu sunt probleme si la tine
lasa, ca se va rezolva, daca nu singur cu putin ajutor 
Noi suntem ok, incepe numerotarea inversa pt urmatoare consultatie si pana atunci nu facem decat sa ne iubim. Fara sa ne uitam cand va fi ovulatie, cum arata graficonul temperaturii mele, etc.
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
tannoo25 spune:
tveety
multumesc pentru lista aia; am si facut calcule ![]()
noi le facem pe toate; si pe cele pentru anestezie generala, chiar daca nu trebuie acum; dar vrem sa stim cum stam, sa nu ne lovim de ceva mai incolo ...
acum cand nu mai tineti cont de nimic ar fi ceva supeeerrr sa se prinda 2 ochisori acolo 
tveety spune:
Tannoo ff bine faceti, vezi ca analizele de la anestezie sunt partial gratis
daca iti da trimitere medicul de familie.
Ar fi pre mare minune sa ”producem” ceva tocami luna asta. Vineri vin parintii mei pt 1 saptamana la noi asa ca va fi mai putine ocazii pt
asa ca....oricum vine serile lunigi si friguroase, ce e mai placut decat sa fim mai atenti si sa stam imbratisati in fiecare seara.
tveety spune:
Haideti la o cafea
in aceasta dimineata posomorata si ploiasa, nici sa iesi de sub plamuma nu ai chef 
vulturas spune:
buna dimineata
vin si eu la cafea...mi-e un soooomn
tanno, tveety nu am avut timp sa va scriu mai multe ca a fost sotul si mi-a luat medicalul si m-a luat de o aripa si am si decolat...noi suntem relativ bine...am sunat sa ii fac programare sotului pt spermograma dar mi-a zis sa revin cu un tel joi...oricum eu vreau sa o refaca luni...si in functie de cum iese o sa vedem ce mai e de facut...daca mai e ceva de facut...va pup si sa nu ma bateti ca am disparut

ianna2002 spune:
Salut,
sunt noua pe forum, dar va urmaresc de mult povestile, in tacere...
Va spun pe scurt povestea noastra.
Eu si sotul meu avem aceeasi problema- OAST descoperita in aprilie 2008.
A fost un moment foarte greu pentru noi.(20 spz./ml, 100% forme anormale).Analizele hormonale si genetice bune. (Sotul meu a suferit pe la 11 ani o interventie de criptorhidie bilaterala, infectata pe o parte postoperator.)
Urologii care l-au vazut au spus ca nu are nici o problema, iar endocrinoloaga de la Parhon a spus ca nu avem nici o sansa, nici macar cu FIV si ICSI.
ianna2002 spune:
Am trecut prin mai multe tratamente naturiste (inclusiv un tratament cu AB prescris de dna Dr.Moisa) pana acum si de la OATS severa am ajuns la OAS severa,cu 40% forme normale, 40000 spz/ml,mobilitate b5%,c10%.
Dar am avut si o spermograma cu 800000 spz/ml, forme normale 2%,mobilitatea b20%, c20%, inainte de cea cu 40000/ml.
Aveti idee ce ar putea sa modifice numarul si mobilitatea atat de mult?
A luat Spermotrend cu branca ursului, 3 luni.
ianna2002 spune:
Noi oricum nu ne pierdem speranta si mai incercam, poate Dumnezeu ne trimite si noua un semn.
Oricum, acum macar avem sanse macar pentru FIV.