oligoastenoteratozoospermie (3)
Raspunsuri - Pagina 10
tveety spune:
Valentina inteleg m-am speriat ca este obosit fara motiv ar fi indicat o boala dar asa e de inteles. Daca oboseala cuprinde si stres nu te mira de rezultate proaste. Iar daca ai obtinut o sarcina inseamna ca puteti si natural sa concepeti un bebe cu putine atentie. Vezi pe forum este un articol despre momentul protivit pentru conceptie si cateva sfaturi utile. Poate va ajuta.
Apropo am intrebat de frecventa actului sexual tinand cont de diagnostic. Ea ne-a sfatuit sa incercam ca imediat dupa terminarea ciclului sa prestam zilnic, daca se poate iar inainte de ovulatie sa ne abtinem 4 zile si iar sa continuma in ziua ovulatiei + dupa. Prin partide mai multe creste mobilitatea si morfologia lor insa scade numarul. Iar pentru cresterea numarului ne-a recomandat absistenta inainte de ovulatie. M-am gandit sa cumpar iar teste de ovulatie sa nu ratam momentul. Mai ne integram fix intr-o ovulatie. Dar cand astepti ciclul tocmai atunci nu vine 

Mi-a scayut TB dar nu vine desi dupa TB azi sunt in DPO14 in alte luni imi si venea. Asa ca daca nu vine nici maine adio ovulatie ca va pica in perioada de absistenta obligatorie inainte de consultatie 
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
Valentina_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tveety Valentina inteleg m-am speriat ca este obosit fara motiv ar fi indicat o boala dar asa e de inteles. Daca oboseala cuprinde si stres nu te mira de rezultate proaste. Iar daca ai obtinut o sarcina inseamna ca puteti si natural sa concepeti un bebe cu putine atentie. Vezi pe forum este un articol despre momentul protivit pentru conceptie si cateva sfaturi utile. Poate va ajuta. Apropo am intrebat de frecventa actului sexual tinand cont de diagnostic. Ea ne-a sfatuit sa incercam ca imediat dupa terminarea ciclului sa prestam zilnic, daca se poate iar inainte de ovulatie sa ne abtinem 4 zile si iar sa continuma in ziua ovulatiei + dupa. Prin partide mai multe creste mobilitatea si morfologia lor insa scade numarul. Iar pentru cresterea numarului ne-a recomandat absistenta inainte de ovulatie. M-am gandit sa cumpar iar teste de ovulatie sa nu ratam momentul. Mai ne integram fix intr-o ovulatie. Dar cand astepti ciclul tocmai atunci nu vine ![]() ![]() Mi-a scayut TB dar nu vine desi dupa TB azi sunt in DPO14 in alte luni imi si venea. Asa ca daca nu vine nici maine adio ovulatie ca va pica in perioada de absistenta obligatorie inainte de consultatie ![]() http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png |
cu mii de multumiri pentru toate sfaturile, parca mi-a mai venit inima la loc
iti tin sincer pumnii sa vina si sa fie bine

Valentina
tveety spune:
Mersi, important este sa ramanem optimisti 
dordemunte imi pare rau si pt tine, era sa plecam si noi in ianuarie la Szeged pt ca ma crezut ca la mine sunt probleme. Apoi ginecologul mi-a spus ca la mine este ok si s-a dus al meu la analize. A fost ff dezamagit ca eu timp de un an am crezut ca eu sunt de vina si am plans si m-am framantat. E bine sa se depizteze cauza si apoi se paote trata sau face ceva.
Apropo ai avut probleme sau doar "te-ai tratat" cu viamine si naturiste?
tannoo25 spune:
tveety
bine ai revenit !
si mercic
pentru detalii 
valentina, sedere cat mai scurta pe aici 
dordemunte, cu spermograma voastra ... mai ca ma vad pe mine la inceput
; napraznic - 6/zi; este ff bun si polenul ( dimineatza, pe stomacul gol, 15 min sub limba ); si laptisor de matca
tot n-a aparut vulturica ? 
tannoo25 spune:
tveety, incepem si noi de luni seria de analize solicitate de zadori ... ne asteapta o saptamana de alergaturi, ca si pana acum ... 
tannoo25 spune:
fetelor, ca tot ne-am mai adunat pe aici, maine ne bem
impreuna ? 
pana atunci ... noapte buna 

alla76 spune:
Tannoo la cafeluta nu ajung cu voi ca sunt la munca. dar iti ure de acum bafta multa la alergatura pentru analize
tveety spune:
Tannoo 

deci incepeti analizele. Ha ca nu sunt atat de multe si nu cred ca tre sa alergati. Eu am fost in z3 pt hormonale in august, apoi abia in 30 septembrie am fost amandoi pt HIV si hepatitele si inainte cu o saptamana am rezolvat testul papanicolau (l-am programamat inainte de ovulatie si nu fie asa de dureros). Apropo pt grila hormonala sa intrebati cand sa mergeti pt careva e bine intr-un anumit interval (dar am uitat) si cu stomacul gol.
Deci incepeti si voi ce bine 
Vad ca inca nu v-ati decis la care medica sa mergeti
cautati pana gasiti pe cel in care puteti sa aveti incredere deplina. Cred ca asta este cel mai important
Noi am ales Szeged pentru ca este cel mai aproape si vom mai economisi fiind drumul doar cca 140km, de la noi din satuc pana la clinica si nu trebuie sa platim cazare cand avem doar consultatie. Asta era criteriul cand am cautat o clinica. I-am zis la al meu si de Sibiu si de Bucuresti dar drumul e mult mai lung si stai o zi in masina, apoi am vazut ulterior ca medicii nu sunt atat de pregatiti si draguti.
Alla cre e situatia la voi acuma?
tveety spune:
Unde sunteti?????? De cateva zile e liniste 

Weekend placut!!! 

tannoo25 spune:
tveety, de maine incepem sa facem din analize; am gasit un doctor care ne inspira incredere; printr-o cunostinta care se "invarte" in domeniul medical;
a fost weekend si nu prea am avut timp de intrat pe net; am iesit pe afara si ieri si azi; pe langa asta, am mai avut ceva treaba ...
de maine ...
vrem sa avem ce ne-a cerut zadori pentru a putea merge la o prima consultatie; apoi sa vedem ce decide ca e de facut mai departe ...