Oradea (47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

mersi pt reteta, abia astept sa fie gata bucataria si s-o incerc.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Noah buna dimineata la tata lumea !
Ati vazut ce vreme faina ?
Inscriu si eu masina de paine pt lista de dorinte de Craciun ...
Poate citeste MoshCraciun DC-ul

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

bine ca iar imi bagatzi cuiu' cu masina de paine.Numa' ce mi-a trecut febra...ca zicea lumea ca va sta prafuita langa ceilalti roboti harnici
si-am intrebat si p-aci...
Cre'ca am vizionat live toate marcile si mi se pare tare mica tavita.Adica iese o painica micutza.Da' poate totusi merita...

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Stii ce? Propun ca Moni sa ii faca o poza la painica de 1kg. Daca vrea, desigur.
Si noi ne-am gandit sa luam, dar ai mei zic ca va consuma prea mult curent. Deci suntem in dubii. Oricum zilnic cumparam paine din piata.
Mie mi-ar placea sa o putem face acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

exista masina de paine cu 2 paleti, ala face painica un pic mai mare. (de ex. a mea)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Noah buna dimineata la tata lumea !
Ati vazut ce vreme faina ?
Inscriu si eu masina de paine pt lista de dorinte de Craciun ...
Poate citeste MoshCraciun DC-ul

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !

Eu ma isncriu direct la o painica proaspata ca nevasta a zis "pas" la ideea de a cumpara. Mi-a zis scurt ca ea vrea un robot de bucatarie inainte. Asa ca daca tot a fost halloween-ul "ne dati sau nu ne dati o painica?"

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Eu pot sa-i fac poza, numai nu stiu daca va ajuta, stiti cum e uneori, depinde de distanta de la care e facuta, de unde se afla, pozele pot fi si inselatoare. Masina mea face paine de maxim 1 kg, dar am vazut ca sunt si care fac de 1.5-2 kg, eventual uitati-va in comert cam cat de mare e o paine de 1 kg si va dati seama. Ce pot sa va spun e ca intr-adevar, nu e f. multa, noi tot a doua zi cam facem paine, ca suntem si mari mancatori, asta e adevarul din pacate.Si CRIS, sa stii ca daca nu iti mai cumperi paine din magazin nu va sta masina degeaba Ca noi nu mai cumparam si atunci trebuie sa facem, n-avem incotro. Asa am luat si eu multe masinarii care numai ocupa loc in camara, de ex. aparatul de gatit la aburi, pe care l-am luat pt. Luca, insa na, ies asa seci, n-au niciun sos,nimic, nu mananca nimeni de alea facute la aburi, nici macar Luca. Ne-a servit doar cand era el mic, pe la inceputul diversificarii.

Monica, mami de Luca Andrei si 10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Noi consumam aproape o paine de 1 kg/zi. Iar daca e foarte proaspata si mai mult. Tata e cel care tine la silueta si doar ciuguleste din paine.
Pachetul de la servici tot pe baza de paine - ori sandwich, ori zacusca. Si-apoi cum sa nu te-ngrasi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza.
Ati vazut ce vreme ?
Auziti, cat costa cea mai ieftina masina de facut paine ? Ca totusi nu cred ca MC citeste pe DC

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Salutari!

DARIA, cea mai ieftina masina de paine cred ca e pe la vreun milion si ceva, spre 2 mil. Numai sunt unele care au cuva doar de jumate kg de paine, sa fii atenta cand iei, ca daca e asa mica painea parerea mea degeaba e ieftina, nu se merita sa consumi atata curent pt. jumate kg. Moulinexul meu a fost 300 ron, era cel mai ieftin model de Moulinex.

DARIA, LAURA, CRIS, GABI-K, v-am trimis la toate pm-uri, am nevoie de ajutor cu niste informatii de la mamici si e cam sensibil subiectul ca sa il scriu aici... Multumesc mult de tot!

Si cersetoarea de informatii mai vine cu o intrebare: aveti idee daca in Oradea sau Debrecen (sau daca nu, atunci unde) se gasesc incaltaminte pt. copii cu sustinatoare plantare pt. picior plat? Gasesc oare la magazinele obisnuite de copii? Luca se pare ca are tendinta de picior plat, nici nu ma mir pt. ca si eu si sotul am avut, asa ca doctorita ne-a recomandat sa ii luam cat mai repede ghetute speciale.

Urasc vremea asta!

Monica, mami de Luca Andrei si 10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput